Şimdi Ara

Uzaktan Kumandalı Helikopter'den anlayan - i-Heli T38 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
20.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yakamoz gyrolu yu alıcaktım :) onu almaya karar verdim sonra DH 9074 daha güzel geldi, bu RC işi pahalı hobiymiş onu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Bende alacağım 100 TL ye kadar bir model, bana da ileri geri sağ sol gitsin yeter, (400 500 TL vermek istemem) Biraz araştırdım Double Horse 9074 U.K. Gyrolu Helikopter fiyatına göre oldukça iyi ve kaliteli gözüküyor, kumandası TV kumandası gibi infrared değil 5-6 metrelik çekim mesafesi değil, önünden biri geçtiğinde, güneşte, yüksek ışıkta çekmeme durumu yok, kumandası radyo kontrollü olduğundan 40-50 metreden her şartta çekiyor, kumandasında acemiler için 'yavaş' ustalar için 'hızlı' kullanım modları var. Helikopterin bataryası, pervaneleri, dişlileri gövdesi her tür yedek parçasını uygun fiyata buluyorsunuz, batarya bitti çöpe at çarptın pervane şaftını kırdın çöpe at durumu yok, (5-10 liraya kırılan parçasını sipariş verip tornavidayla takıyorsunuz) (Yedek parçaları hepsiburada,hızlıal, hobby... gibi birçok sitede satılıyor) Helikopter tamamen metal aliminyum özel gövdeli vidalarla tutturulmuş sağlam birşeye benziyor, cebinize sokabileceğiniz minik helikopter değil bim helikopterinden 12 santim büyük 30 santim boyutunda, bataryasını elektrik prizinden şarj edebiliyorsunuz kumandanın pillerini bitirmiyor, motoru güçlü 10 dakika havada kalma süresi var, gyrolu olduğundan havada stabil duruyor Kısacası ben beğendim Diğer oyuncak helikopterlerden pahalı ama forumda gördük çoğu insan 1 günde bozmuş bim'kopterini :) oyuncakların ömrü 1-2 gün oluyor genelde.

Linki:http://www.hepsiburada.com/liste/double-horse-9074-ukgyrolu-helikopter-3-kanal/productDetails.aspx?categoryId=1201002&productId=oyunreel9074

www.youtube.com/watch?v=qisf9a5qZZ8

Youtube da birçok videosu var.

100 TL ye kadar bunun gibi iyi bir ürün ben bulamadım.

100 tl bile değil normlde 140 tl indirimde şuanda 28 tane stok kalmış indirimli 90 tl şuanda

tek kötü yanı 2.5 saat jars ile 10 dk 2.5 saat uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 26 Ağustos 2012; 18:34:18 >

• hepsiburada.com az kaldığından stok durumunu göstermiş cuma günü yakamoz Heli den 79 tane vardı şu an son 63 ürün kalmış

http://www.hepsiburada.com/liste/yakamoz-gyrolu-3-kanalli-uk-helikopter-air-leader/productDetails.aspx?productId=oyunykmz2g407&categoryId=1201002
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

quote:

Orijinalden alıntı: fukul

oyuncak hacı bunlar. en az 4 kanallı gyrosuz alcanki bi zevk alasın bunlar ileri geri sağ sol gitmen dışında bişe yapılmıo hacı dengesi bile bozulmuo helinin istesen bile ne anladım o işten

Sağa sola gitmekden başka bişi düşünmüyorum zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

4 kanalla işe başla.

Önerdiğin cihazlar varsa satış noktalarının linkini atarsan bakabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

lama ile başla bunlar oyuncak le kopterden farklı değiller boşa paranı heba etme

Anlaşılan videoyu izlemedin

Trex raptor uçuran biri ile muhattap olduğunu hatirlatirsam faydası olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bende yakamoz gyrolu yu alıcaktım :) onu almaya karar verdim sonra DH 9074 daha güzel geldi, bu RC işi pahalı hobiymiş onu anladım

10.000 TL bile helikopterler var
  • Araba parasına rc helikopterler var demek:) Birşey danışmak istiyorum burda bahçe parklar uçurabileceğim alan bol Double Hourse 9051 var 43 cm lik bir heli Double Hourse 9051 mi alayım Double Hourse 9074 mi alayım biri 43 biri 30 cm boyunda hangisini alayım?

Double Hourse 9051 in fiyatıda uygun 118 tl

http://www.bimeks.com.tr/urun/119372/double-hourse-9051-3-kanal-gyrolu-helikopter.aspx#dealers
  • quote:

Araba parasına rc helikopterler var demek:) Birşey danışmak istiyorum burda bahçe parklar uçurabileceğim alan bol Double Hourse 9051 var 43 cm lik bir heli Double Hourse 9051 mi alayım Double Hourse 9074 mi alayım biri 43 biri 30 cm boyunda hangisini alayım?

Double Hourse 9051 in fiyatıda uygun 118 tl

http://www.bimeks.com.tr/urun/119372/double-hourse-9051-3-kanal-gyrolu-helikopter.aspx#dealers

Şahsen ben küçük istiyorum evdede ucurmak için

• quote:

quote:

quote:

oyuncak hacı bunlar. en az 4 kanallı gyrosuz alcanki bi zevk alasın bunlar ileri geri sağ sol gitmen dışında bişe yapılmıo hacı dengesi bile bozulmuo helinin istesen bile ne anladım o işten

quote:

4 kanalla işe başla.

quote:

lama ile başla bunlar oyuncak le kopterden farklı değiller boşa paranı heba etme

İstersen f-16 uçur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 26 Ağustos 2012; 19:10:43 >

• 43 cm lik helikopterde alıştıktan sonra uçar evde bence 43 cm lik heli için 118 TL kdv dahil çok uygun bir fiyat ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum 30 cm mi 43 cm mi bahçe parklar açık alan yakında çok var.
  • quote:

43 cm lik helikopterde alıştıktan sonra uçar evde bence 43 cm lik heli için 118 TL kdv dahil çok uygun bir fiyat ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum 30 cm mi 43 cm mi bahçe parklar açık alan yakında çok var.

3 kanallı dışarıda ilk rüzgarda yere çakılır. 4 kanallı da aynı şekilde. Dışarısı için 6 kanallı lazım, onun için de 4 kanaldan başlamak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 kanalla işe başla.

quote:

İstersen f-16 uçur

Ben yanlış anlamisim sivri sinek saz senin gibsine ne desem az amac bilgilenmek değilde boş muhabbet olunca hadi yoluna

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 kanalla işe başla.

quote:

İstersen f-16 uçur

Ben yanlış anlamisim sivri sinek saz senin gibsine ne desem az amac bilgilenmek değilde boş muhabbet olunca hadi yoluna

He La He

• Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • Nette gezerken bunu buldum %50 indirimli bi sıkıntı olduğunu düşünen varmı?

http://yeni.nt.com.tr/lizer-u807-helikopter-41032-kanal-u-k-gyrolu.html
  • quote:

100 TL ye kadar bunun gibi iyi bir ürün ben bulamadım.

100 TL'ye kadar daha iyisi var ama türkiyede yok

http://www.dealextreme.com/p/wltoys-v911-4ch-4-channel-2-4ghz-mini-gyro-single-radio-propeller-rc-helicopter-model-1-123220?item=4

4 Kanallı,Gyrolu ve Radyo dalgalı bir helikopter.Pili ayrıyetten usb'den veya prizden(adaptörle) beslemek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 31 Ağustos 2012; 15:28:42 >

• internetten LH-109 aldım 80 tl ye, 42 cm lik bir oyuncak
    3.5 kanal diyor, buçuk nasıl oluyor bilmiyorum ama
    gerçekten çok keyifli , ve henüz kırmayı başaramadığımdan sağlam ,
    en azından paranın hakkını veriyor,
    tavsiye ederim
  • kesinlikle bunu al pişman olmassın büyük indirimde 4 kanallı !http://www.erenhobi.com/F2010-4-KANALLI-PRO-HELIKOPTER,PR-6679.html
  • Selamun aleyküm ben de bir tane helikopter aldım adı max hk 608 sarjdayken kapalı moda getiriyorum ama pervane çalışıyor şarj dan çıkarıp deniyorum hiç bir türlü çalışmıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.