Şimdi Ara

Uzaktan Öğretim Dönemlik 685 TL Ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dönem harcı 385 TL, materyal ücreti 300 TL. Şimdi arayıp zar zor ulaşabildiğim okuldan görevli birine materyal ücreti her dönem alınacak mı diye evet dedi.

Hiç okula gidilmeyen, uzaktan öğretmenlerin evlerinde kolay bir şekilde 15 kişiye ders verebildiği bir sistemde bu ücret nedir. Açıköğretimi olsaydı da keşke bilgisayar programcılığının açıköğretimini yazsaydım.

4 dönem için toplamda 2700 küsür TL yapıyor.

Edit : Hallettim.

Ön kayıtlı olduğum dokuz eylül programı sayesinde 2. üniversiteye kayıt oldum anadolu üniversitesi aöf'den. Harcı oraya yatırdım uzaktan öğretim harcından da kurtuldum bilgisayar programcılığı uzaktan eğitim 2 yıllık yerine web tasarım ve programlama 2 yıllık devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Eylül 2017; 18:14:45 >

• sağda solda fink atıp oraya buraya yorum yazacağına araştırıp konu açsaydın bilgin olurdu zamanı boşa harcarsan ceremesini çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

sağda solda fink atıp oraya buraya yorum yazacağına araştırıp konu açsaydın bilgin olurdu zamanı boşa harcarsan ceremesini çekersin.

Dert etme hallettim. İkinci üniversite hakkı ile 2 yıllık web tasarım ve programlamaya kaydoldum uzaktan eğitime harç yatırmadım 700 küsür TL vereceğime 300 TL anadolu üniversitesi aöf web tasarım ve programlamaya verdim.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    dert yeni başladı.
  • uzaktan eğitim hangi üniversite anadolu üniversitesi 275 tl ataaöf 290 tl istanbul auzef 375 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.