Şimdi Ara

Uzaktan öğretimde mentalitem çöktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk üniversitemi de uzaktan okumuştum yatayla geçtiğim bölümü de uzaktan okuyorum. Şu anki bölümümün aslında iyi olduğunu düşünüyorum fakat gerek arkadaş ortamı, gerekse üniversite hayatı yaşayamama gibi sebepler beni yiyip bitiriyor. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Seneye girsem kırık olacak çünkü bu sene maalesef memleketteki rastgele bir bölüme tercih yapıp kayıt yapmamak gibi bir hata yaptım. Şu anki bölümüm TDS. Ama hep akademisyen olmak gibi bir arzum vardı yıllardır. Biyoloji okuyup Tıp'ta araştırmalar yapmak en büyük hayalim fakat şu anki yaşam koşullarında bunu yapmaya girişmek ne kadar mantıklı, çok mu riskli olur bilmiyorum.

Tavsiyeniz olur mu acaba? Kütüphane, kurs falan demeyin çünkü küçük şehirde yaşıyorum ve sosyal manada da çok kısıtlı her şey. :(

• Üniversite hayatı diye bir şey yok kanka unut onu. Normal şartlarda zengin, özgüvenli, iletişim becerilerini geliştirmiş bir insan değilsen sana hayat mayat yok ünide de. Biyoloji okuyup tıpta araştırma bilmem ne de boş işler bölümünü oku diplomayı al sonra sadece memur falan olabilmek için o sandalyeye elinde kalemle kıçını koy. Üniversite hayatı yaşayamamış derde bak ne yaşıyıcan olm para kazan çık dışarı iş yap dolan insanlarla konuş falan neyin araştırmasını yapıcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten, abartma yapmadan söylediyseniz, en büyük hayalim biyoloji okuyup tıp araştırması yapmak diye, evet o zaman biyolojiye ve mbgye değer verdiğiniz çaba.
    İyi ve düzgün bir okulda bunu kazanmayı denemelisiniz. Bu kırık obp ile ODTÜ olmaz Hacettepe olur vs vs.
    İnsanın en büyük hayalini pas geçmesi mantıksız olur.
    Zaten böyle keyif aldığınız bir alanda başarınız da başka seçeneklere göre bolca fazla olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.