Şimdi Ara

Uzay Gemisi: Andromeda (Kaynak Kodu + Kendi Yapımım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenler olsun! Bu oyunu yaparken kullandığım oyun motoru Construct 2'nin kişisel lisans sürümüdür ve lisans yasal bir şekilde kendi sitesinden alınmıştır. Oyun motoru için yazılan bir eklenti sistemi var, fakat bu oyunda herhangi bir eklenti kullanmadım.

Oyunu yaparken çizim için kullandığım yazılım Piskel'dir ve tamamen ücretsizdir. Çizimler yalnızca Piksel kullanarak yapılmıştır ve kullanılan rengin adı na16.pal'dır. Bu renklerin neredeyse tamamı ve ek renk olarak siyah ve beyazla birlikte kullandım.

Oyunun müziklerini ve seslerini opengameart.net sitesinden alıntılayarak kullandım ve oyunu tamamen oynayıp kazanırsanız ve ya kodların içerisine bakarsanız oyun müziklerinin isimlerini görebilmeniz mümkündür.

Uğurlar olsun!

RESİMLER

EDİN
    Web:https://www.rijitsu.com/gamef/space-ship-andromeda/
    İndir:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rijitsutr -- 17 Ağustos 2019; 16:57:9 >

• eline sağlık .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanard18

eline sağlık .)
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Web üzerinden yüklenip oynanabilmesi güzel. ayrıca kodları da açık, bu işlere meraklı arkadaşlar kodları inceleyip bilgilerini arttırabilir.

Bu arada Türkiye 2018'de 1050 Milyon dolarlık oyun ihraç etti diye bir haber cıktı fakat o ihracatı yaptığı söylenen firmalar örneğin Peak Games Ticaret Bakanlığı'nın 2018'de en cok ihracat yapan firmalar listesinde adı geçmiyor. Bu durumda haberin doğruluğu tartışmalı olur. Bu konuda ne diyorsunuz?
  • Haberin doğruluk payı var ama Peak Games şirketinin ismi geçmemesiyse bir şeylerin dönmüş olabileceğini düşünüyorum, aksi halde böyle bir şekilde davranmazlardı.
  • Oyun güncellendi ve bir iki hata giderildiği için yeni bir adres eklendi.

• ellerine sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ellerine sağlık hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinize de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.