Şimdi Ara

Uzay Grisi Çiziliyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu dan biraz dısarı olabilir ama 5 te kılıfsız kullansam cıhazı cizilme cok kolay olur mu onu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    hocam o renk çok hoş cidden ama herhalde apple çizilme boya atma eleştrilerine dayanamadı.
  • benim görüşüm uzay grisi rengi muthiş olmus teşhirde bı kac yerde inceleme fırsatı buldum ön cam sırf ekran gibi duruyor home tusunun yamalı durdugu konusunada katılmıyorum Gönül rahatlıgıyla alınabilir... Soyulma konusuna gelince biraz dikkatli kullanımda soyulacagını hiç sanmıyorum ama telefonu atıp fırlatan biriyseniz ona bişey diyemem
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Walla hocam ben 8 ay iphone 5 i kilifsiz kullandim nokta kadar cizilmedi. Ama gold 2 ayda cizildi.

• Uzay grisi candir

• Çizilir ne demek yahu bütün renkleri çizilir sadece space gry boya atiiiği zaman alttan daha açık renk (aliminyum orj rengi) çıktıgı zaman daha cok göze batar kafaya takarım diyosan kesinlikle silver almalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

quote:

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

uzay grisi alınırmı la yamalı çakma iphone gibi home tuşu bile yamalı görünüyo

İnanılmaz şık duruyor, hangi çakmalıktan bahsediyorsun anlamadım.

hiç bi zaman ip5deki saf siyah şıklığı gibi olamıyacak, sırf çizilmeler fazla göstermesin diye açık rengini piyasaya sürdüler

Yan çerçevelerin renginin açık olması hoş olmuş bence ama tabii güzellik göreceli.

• ip 4s kullanıyorum 2 ay önce aldım. ne kılıf ne de jelatin kullanıyorum. jelatin kullanırsam da ekran camı kırılmaması için kullanırım ama onu da sanmıyorum. çizilme konusu kişisel tercih tabi ama şahsen telefonu elinden geldiğince temiz kullandıktan sonra çizilse ne çizilmese ne mezara götürecek değiliz ya. ülkede fiyatları bu kadar pahalı olmasa bu kadar önemli olmazdı sanırım çizilme konusu
  • bende de gold var montun fermuarını çekmeye yarayan zımbırtıya hafif carptı ve facetime kamerasının üstünde ki parlak metal kısım çizildi bu kadar dayanıksız oldugunu bende düşünmüyordum allahtan büyük bir şey değil ama ışık altında incelerseniz gözüküyor birde nasıl olduğunu bilmediğim home tuşunun altındaki parlak metal kısımda da aynı şekilde ufak bir şey var ama üstekine göre daha küçük ve görülmesi daha zor iki tane nazar boncuğu diyelim bir aylık cihaz

sonuç olarak hangi renk alırsan al hepsinin tasarımı veya hissiyatı mükkemmel ama iş dayanıklılığa performansa gelince vasat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 15 Ocak 2014; 3:23:47 >

• gopgop kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende bunu düşündüm sonra sokarım dedim al kullan hepsi aynı. beğendiğim renk olan uzay grisini sipariş ettim :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.