Bildirim
Uzay Grisi Çiziliyor mu ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Eylül ayından bu yana kullanıyorım kılıfısız biraz dikkatli kullanan biriyim ne cizilme nede başka bir olumsuzluk yaşamadım.. -
Yalnız şöyle bir şey var: Bütün renklerdeki iPhone 5/5s'ler çizilmeye çok dayanıksız. Fakat siyah bunu çok göze batırıyordu. Beyaz'da çizik GÖRMEYENlerin telefonunda çizik olma ihtimali var. Varsa da pek göze batmıyor. Tek siyahta göze batıyordu. Sarı rengi bilmiyorum. -
eyvallah hocam bende vericem siyah siparişi birazdan. Bir de s3 te mikro sim kullanıyorum acaba iphone'a da uygun mu o sim kart ? bir arkadaş değil dedi de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whoracle1905
eyvallah hocam bende vericem siyah siparişi birazdan. Bir de s3 te mikro sim kullanıyorum acaba iphone'a da uygun mu o sim kart ? bir arkadaş değil dedi de.
Nano sm kart almanzı gerekir gsm operatörünüzden..Mıkro Sım kesılsede randıman vermez..Siz yenı operatçrden Nano sım alınız sanırım 9 veya 7 tl olacak..Güle güle kullanın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pocakayte
Eylül ayından bu yana kullanıyorım kılıfısız biraz dikkatli kullanan biriyim ne cizilme nede başka bir olumsuzluk yaşamadım..
ilginç. nazar değdirmeyelim de, nasıl beceriyorsunuz yav? cebe sokup çıkarırken bile tam köşeleri soyulabiliyor zamanla... -
hocam herhangi bir yerden alabilirim değil mi ? bir de aynı numarama da alabilirim herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: Whoracle1905
hocam herhangi bir yerden alabilirim değil mi ? bir de aynı numarama da alabilirim herhalde
Hangi Gsm Operatörü ise Onun bulunduğunuz yerde aktıvasyon merkezı olan Turcell ise TIM Vodafone İse Cep Şube gibi..Yerlerde hemen yaptırısınız tabiki aynı numranız olacak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: people are strange
quote:
Eylül ayından bu yana kullanıyorım kılıfısız biraz dikkatli kullanan biriyim ne cizilme nede başka bir olumsuzluk yaşamadım..
ilginç. nazar değdirmeyelim de, nasıl beceriyorsunuz yav? cebe sokup çıkarırken bile tam köşeleri soyulabiliyor zamanla...
Yazdığım gibi titz davranıyorum kesinlikle cihazı koyduğum cebimde tek o oluyor..Şimdiye kadar bir cizik vs olmadı.. -
quote:
quote:
quote:
ilginç. nazar değdirmeyelim de, nasıl beceriyorsunuz yav? cebe sokup çıkarırken bile tam köşeleri soyulabiliyor zamanla...
Yazdığım gibi titz davranıyorum kesinlikle cihazı koyduğum cebimde tek o oluyor..Şimdiye kadar bir cizik vs olmadı..
masaya koyarken falan dikkat etmek gerekiyo mu baya ?
-
quote:
quote:
quote:
Yazdığım gibi titz davranıyorum kesinlikle cihazı koyduğum cebimde tek o oluyor..Şimdiye kadar bir cizik vs olmadı..
hiç de olmaz umarım.
ben cesaret edemedim kılıfsız kullanmaya :)
-
Ben kılıfla kullandım sıfır çizik var şu an telde kullandığım kap spigen slim armors birde kırılmaz film kullanıyorum spigen ekranda sıfır gibi:d -
uzay grisi alınırmı la yamalı çakma iphone gibi home tuşu bile yamalı görünüyo -
quote:
Orijinalden alıntı: 3DMystic
uzay grisi alınırmı la yamalı çakma iphone gibi home tuşu bile yamalı görünüyo
İnanılmaz şık duruyor, hangi çakmalıktan bahsediyorsun anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bari zevklere müdahale etmeye çalışmayın yahu. -
Katiliyorum dostum home tusu cirkin gozukuyor. Renkler uymamis.
quote:
Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov
quote:
İnanılmaz şık duruyor, hangi çakmalıktan bahsediyorsun anlamadım.
hiç bi zaman ip5deki saf siyah şıklığı gibi olamıyacak, sırf çizilmeler fazla göstermesin diye açık rengini piyasaya sürdüler -
şimdi herkesin zevk ve rengi farklıdır hocam bana da gold inanılmaz sahte geliyor itici geliyor ancak baya da gitti. zevkler ve renkler tartışılmaz. -
Space grey diye sacma sapan bir renk cikardin madem, metal&slate i neden kaldiriyosun arkadas.
Bende gözüm gibi koruyup kapaklı kılıf kullanmama rağmen geçen hafta evde elimden kaydı kapak açılıp ekranın üzerinde parkede kaydı ekran çok fazla çizildi 5s'im.bende şaşırdım bu kadar çok çizilmesine😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kapanan yurtdışı iphone nasıl açılır
- hacklenen telefon nasıl düzeltilir
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- iphone 15 ısınma sorunu
- iphone otomatik ses kısıyor
- hızlı şarj telefona zarar verir mi
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone 15 lansman rengi
- iphone çok yakın olabilir
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X