Şimdi Ara

ARABADA GRİ Mİ BEYAZ MI SİYAH MI? NEDEN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
34.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle kaslı arabalara cok yakısıyor beyaz ancak siyah ayrı bir hava katıyor.aracınızı hangı renk aldınız?ve nedenı neydi?cok fazla kararsızlık yasadınız mı?

• Arabasına gore degısır.Mercedes C serısı alacaksam beyaz, mını cooper alacaksam kırmızı ,m3 alacaksam sıyah alırım.Bıraz gorecelı aslında.Ama gumus grıyı en son dusunurum.Belkıde bıktıgımdandır.5 senedır grı arabaya bınıyorum :)
  • son iki aracımızda açık gri metalik renkli çizik tozu pek belli etmiyor . ayrıca güneş ışıklarını da o kadar üstüne çekmiyor yazın. araçta ben buradayım dedirtiyor. metalik bej veya bal rengide fena durmuyor
  • Siyah aldık, çünkü o vardı.Bakımı zor, temiz iken gerçekten güzel duruyor; fakat beyaz ya da gri tonlarını tercih etmek daha doğru.

Yıkatırken aman fırçaya dikkat, yaz döneminde kapalı garaj ya da çadır, bir de sık yıkatmak gerekiyor.
  • Bir yerlerde yazıyordu, okumuştum; trafikte farkedilmek için beyaz rengin daha avantajlı olduğu üzerine araştırma sonuçları vardı. temizlik konusunda da beyaz avantajlı, aracın hatlarını da baya görünür hale getiriyor.
  • gri hariç ne alırsanız alın,,,her tarafta gri araba dolu...ilk çıktığında millenyum rengi falan denildi 2000 yıllar başlarında şimdi çok itici gelmeye başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

son iki aracımızda açık gri metalik renkli çizik tozu pek belli etmiyor . ayrıca güneş ışıklarını da o kadar üstüne çekmiyor yazın. araçta ben buradayım dedirtiyor. metalik bej veya bal rengide fena durmuyor

Buralarda doğal gaz döşeniyor ve araba toz toprak. Ama dibine sokulmadıkça belli olmuyor. Siyah olsa yıka babam yıka. Yazın sıcağı için açık renk seçmek mantıklı. Ayrıca çizikler de çok belli olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bmw de beyaz cok hoşuma gidiyor ancak gri aracın bukadar cok tercıh edilmesi beni şaşırtıyor
  • güney yerlerde beyazdır geçerlidir

yazın adana da güneş altında kalmış siyah arabaya ilk bindiğinizde anlarsınız beyaz arabanın farkını
  • Eskiden arabada siyah rengi tercih ederdim. Son yıllarda pek hoşuma gitmiyor. Beyaz bazı arabalara çok yakışıyor. Ama ben artık gri türevlerini daha çok sever oldum.
  • siyah gibisi yok.
    fakat bakımı zor.
  • Arabasına ve kişiliğe göre değişir. Benim arabam yeşil ama ikinci el olduğundan
  • Arabada beyaz rengi çok severim.
  • Mat siyah
  • Siyah araba daha prestijli ve dikkat çekici oluyor ama bakımı gerçekten zor iyi bakarım özen gösteriri mdersen siyah al
  • Her taraf beyaz araba kaynıyor beyaz gördükçe kusası geliyor insanın hele c180 ler yokmu öğğğ beyaz renkten soğuduk anasını satıym her taraf bembeyaz..

Füme güzeldir her türlü yakışır spora da ağır abiyede

Siyahta güzeldir zor olabilir bakımı ama 2dk yıka geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aero1

güney yerlerde beyazdır geçerlidir

yazın adana da güneş altında kalmış siyah arabaya ilk bindiğinizde anlarsınız beyaz arabanın farkını

güneş altında bile kalmasına gerek yok kardeş ya gölgede bile yanıyor güney ilelrinde beyaz ve gümüş doğu illerinde siyah ve bilimum koyu renkler tercih ediliyor. tabi arabasına görede değişiyor.
  • gümüş(gri) ve türevleri tozu ve kiri göstermiyor ikinci elde de genelde daha fazla tercih ediliyor
    beyaz son günlerde revaçda bence çoğu modele yakışıyorda alırkende avantajlı allah göstermesin kaza anında tamiri de daha kolay
    siyah yakışsa da kesinlikle tercihim olmaz heleki Antalya gibi bir memleketde isem Mercede'i bile siyah almam yıkıyorsun saatine kirleniyor çabuk soluyor vs vs bence siyah araç daha sonradan pişmanlığa dönüşüyor.
    ama benim tercihim gök mavisidir
  • araba uzaktan hoş ve güzel görünsün istiyorsan siyah veya beyaz yok kardeşim görüntüsü önemli değil bana zırt pırt tozunu aldırıp yıkatmasın uğraşamam dersen gri ;) tabi bide arabaya hangisinin yakıltığı önemli ;)
  • Araba alacak olsam bordo, lacivert, yeşil(ford fiestadaki) tercih ederim. Piyasa dolmuş beyaz, gri, siyah arabayla.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.