Şimdi Ara

ARABADA GRİ Mİ BEYAZ MI SİYAH MI? NEDEN?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
34.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seco917

Araba alacak olsam bordo, lacivert, yeşil(ford fiestadaki) tercih ederim. Piyasa dolmuş beyaz, gri, siyah arabayla.

Alıntıları Göster
    valla ben normal gümüş gri istedim, var dediler ama beyaz aldık çıktık
    herkes siyah diyor ama astra classic 3 te bence normal gri güzel duruyordu
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: rozek

valla ben normal gümüş gri istedim, var dediler ama beyaz aldık çıktık
    herkes siyah diyor ama astra classic 3 te bence normal gri güzel duruyordu
    saygılar

Alıntıları Göster
    yeni corolla bilerek siyah aldım. Hem arka stop grubundaki kromlarla uyumlu olsun diye, hem de böyle resmi araç gibi gözüksün diye

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

yeni corolla bilerek siyah aldım. Hem arka stop grubundaki kromlarla uyumlu olsun diye, hem de böyle resmi araç gibi gözüksün diye

Alıntıları Göster
    benim ilk arabam olan babamdan aldığım 2004 megane 2 griydi aslında gri araba istemiyordum ama el mecbur aldık
    2. arabam olan honda civic yine babamdan aldım siyahtı yazın arabaya binilmiyodu o derece.
    yeni arabam olucak olan vw passat cc yi beyaz alıcam allah izin verirse haftaya siparişini veriyorum

civic ve meganı neden babamdan aldığıma gelince üni öğrencisiyiz el mecbur baba ne verirse tamam diyoruz :)

ha bide babamın aracı olan toyota avensis de gri yakışıyo bence bu arabaya ama artık modası geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

benim ilk arabam olan babamdan aldığım 2004 megane 2 griydi aslında gri araba istemiyordum ama el mecbur aldık
    2. arabam olan honda civic yine babamdan aldım siyahtı yazın arabaya binilmiyodu o derece.
    yeni arabam olucak olan vw passat cc yi beyaz alıcam allah izin verirse haftaya siparişini veriyorum

civic ve meganı neden babamdan aldığıma gelince üni öğrencisiyiz el mecbur baba ne verirse tamam diyoruz :)

ha bide babamın aracı olan toyota avensis de gri yakışıyo bence bu arabaya ama artık modası geçti

Alıntıları Göster
    gri alıyorum pisliği belli etmiyor. malumunuz biraz ihmalkar biri olduğundan servisten servise yıkıyorlar arabayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

valla tebrik etmek lazım megane dan passat cc ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

Alıntıları Göster
    Renk dediğin beyaz olacak,çizikleri saklayacak,çizik gördükçe ruhun daralmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Renk dediğin beyaz olacak,çizikleri saklayacak,çizik gördükçe ruhun daralmayacak.

Alıntıları Göster
    Bu aralar Beyaz benimde hoşuma gidiyor.Sıralama yaparsam 1-Beyaz 2-Gri 3-Siyah
    Şu anki aracım gümüş gri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Alıntıları Göster
    Gri en son alacağım renklerden birisidir. Hiç bi araca yakıştıramıyorum o rengi.

Kırmızı iyidir candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Gri en son alacağım renklerden birisidir. Hiç bi araca yakıştıramıyorum o rengi.

Kırmızı iyidir candır

Alıntıları Göster
    Siyah insanı çok uğraştırıyor.Hafif tozlu olsa kirli gözüküyor zamanla solma olabiliyor.Benim tercihim Beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Bu aralar Beyaz benimde hoşuma gidiyor.Sıralama yaparsam 1-Beyaz 2-Gri 3-Siyah
    Şu anki aracım gümüş gri..

Alıntıları Göster
    90 lı yılların başında ilk defa gümüş griyi mercedes S ve bmw 5 de görmüştüm resmen hayran olmuştum; şimdilerde o kadar çok varki artık benim için alternatif olmaz

Beyazı hiç düşünmedim ve düşünmem...ama beyazla efsaneleşen kasalar vardır, eski XJ gibi...eski SL de beyazla bir başka durur...
    Siyahıda düşünmem, çünkü galerideki gibi duramıyor maalesef

benim renklerim çelik gri veya açık fümedir

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

90 lı yılların başında ilk defa gümüş griyi mercedes S ve bmw 5 de görmüştüm resmen hayran olmuştum; şimdilerde o kadar çok varki artık benim için alternatif olmaz

Beyazı hiç düşünmedim ve düşünmem...ama beyazla efsaneleşen kasalar vardır, eski XJ gibi...eski SL de beyazla bir başka durur...
    Siyahıda düşünmem, çünkü galerideki gibi duramıyor maalesef

benim renklerim çelik gri veya açık fümedir

Alıntıları Göster
    Alman arabasıysa gümüş gri ilk tercihim olur, diğerleri için de siyah. Beyaz ne ya şirket arabası gibi gezicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

Alman arabasıysa gümüş gri ilk tercihim olur, diğerleri için de siyah. Beyaz ne ya şirket arabası gibi gezicem.

Alıntıları Göster
    arabasına göre değişir bence her renk her araca yakışmıyor

özellikle akdenizde yaşanıyorsa acık renkler yazın büyük avantaj sağlıyor

benim ilk tercihim metalik gümüş oluyor genelde

bakımı kolay cizik göstermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

Alıntıları Göster
    Aracım siyah bakımı çok zor eğer arabasıyla çok ilgilenebilen, zaman ayırabilen biri değilseniz tavsiye etmem siyahı.
    Diğer aracımız gümüş gri ve bakımı çok daha kolay, en kullanışlı renk bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

Aracım siyah bakımı çok zor eğer arabasıyla çok ilgilenebilen, zaman ayırabilen biri değilseniz tavsiye etmem siyahı.
    Diğer aracımız gümüş gri ve bakımı çok daha kolay, en kullanışlı renk bence.

Alıntıları Göster
    metalik grinin avantajı güneşi yansıtıyor, kiri çiziği göstermiyor, yıkanınca güzel parlıyor.

siyahın avantajı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

metalik grinin avantajı güneşi yansıtıyor, kiri çiziği göstermiyor, yıkanınca güzel parlıyor.

siyahın avantajı yok.

Alıntıları Göster
    ! Mavi !

Hemde SAKS MAVİSİ

Ötesi berisi yok arkadaş, çok canlı bambaşka bir renk.

sadece Scirocco´lara yakıştığını düşündüğüm FISTIK YEŞİLİ var bir de.

E46 kasa mavi m3
    Scirocco fıstık yeşili
    siyah CLS
    şimşek gri s65 amg
    e46 kasa beyaz 3.20ci ( tavan siyah folyo kaplı olsun lütfen )
    bmw x6 için de bordo.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

hocam malum altımıza ne verilirse onu kullanıyoruz öğrenci adamız mecburi kullanmıştım megane 2 yi en sevmediğim arabadır bide otomatik vitesti binmek gelmiyodu içimden ama mecbur biniyodum bide o dönemler babamın işleri kötüydü şu sıralar çok şükür güzel onunda etkisiyle alıcam inşallah passat cc yi pazartesi günü siparişi vericem istediğim özellikte olan varsa direk alıcam zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: aero1

güney yerlerde beyazdır geçerlidir

yazın adana da güneş altında kalmış siyah arabaya ilk bindiğinizde anlarsınız beyaz arabanın farkını

bu konuda yapılan birçok araştırma mevcut araç içi sıcaklığında en fazla ışığı soğuran ve yansıtan renklerin ısı farkı+ - 1dereceyi geçmiyor...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteresavar

quote:

Orijinalden alıntı: aero1

güney yerlerde beyazdır geçerlidir

yazın adana da güneş altında kalmış siyah arabaya ilk bindiğinizde anlarsınız beyaz arabanın farkını

bu konuda yapılan birçok araştırma mevcut araç içi sıcaklığında en fazla ışığı soğuran ve yansıtan renklerin ısı farkı+ - 1dereceyi geçmiyor...saygılar

Alıntıları Göster
    siyah alma iz olur, beyaz alma söz olur

• quote:

siyahın avantajı yok.

siyahın eskilerden beri aklımıza kazınmış olan bir prestiji vardır makamcılardan kaynaklanan.Siyahın bakımı zordur evet ama özellikle d sınıfı ve üstüne biniyorsanız siyah ilk tercih olmalı tabi her araç için değil genelleme yapabiliriz.Yeni nesil araçlarda matlaşma özelliklede metalik oldugunu düşünerek söylersek renault 9 lardan kalma eski düşünceler bunlar devir çoktan değişti teknoloji gelişti.Beyaz araç bu sıralar moda evet ama cidden şirket araçlarının baz donanım araçlarıyla geziyomuş gibi hissederim ben o renkte kendimi.Üst sınıf araçlarda yada suv,cuv lar hariç.İlk 3ençok kullanılan renk siyah ,beyaz ,gri genelde satılan araçlarda ;en az ise yeşilmiş yapılan araştırmaya göre.Gri araç kullandım grinin artısı çizik göstermez ama arabayıda göstermez siyah gibi.Ben şahsen araba kendini göstersin derim yoksa hacı murata binip gezelim en iyisi...saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: enteresavar

quote:

siyahın avantajı yok.

siyahın eskilerden beri aklımıza kazınmış olan bir prestiji vardır makamcılardan kaynaklanan.Siyahın bakımı zordur evet ama özellikle d sınıfı ve üstüne biniyorsanız siyah ilk tercih olmalı tabi her araç için değil genelleme yapabiliriz.Yeni nesil araçlarda matlaşma özelliklede metalik oldugunu düşünerek söylersek renault 9 lardan kalma eski düşünceler bunlar devir çoktan değişti teknoloji gelişti.Beyaz araç bu sıralar moda evet ama cidden şirket araçlarının baz donanım araçlarıyla geziyomuş gibi hissederim ben o renkte kendimi.Üst sınıf araçlarda yada suv,cuv lar hariç.İlk 3ençok kullanılan renk siyah ,beyaz ,gri genelde satılan araçlarda ;en az ise yeşilmiş yapılan araştırmaya göre.Gri araç kullandım grinin artısı çizik göstermez ama arabayıda göstermez siyah gibi.Ben şahsen araba kendini göstersin derim yoksa hacı murata binip gezelim en iyisi...saygılar

Alıntıları Göster
    Ben beyaz aldım cam tavanla uyumlu olduğu için, memnunum ama metalik gride gözüme hep güzel gelmiştir..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.