Şimdi Ara

Siyah mı gümüş mü Yoksa???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi arkadaşlar?karar veremedim;siyah civic sedan + krem deri döşeme mi yoksa gümüş civic sedan+ siyah deri döşeme mi? Neden? Yada sizce ne???Paylaşırsanız memnun olurum

• Siyah müthiş karizmatik, ama sürekli temiz tutman lazım.
    Gümüş ise her zaman için bakımı en kolay renk, kılcal çizikler belli olmaz, arabanın kirli olduğu bile zor anlaşılır

Şahsen ben de aynı ikilemde kalmıştım ve gümüş aldım.
  • Pixelcik arkadaşım bakımı zor derken biriz daha açıklar mısın ilk arabam olacak da
  • arkadaşın bakımı zor dediği bir olay,
    1. araç tozlandığı zaman yada yağmurluğu günlerde çamurlandğında, hemen kiri göstermesi ve göze çok pis gözükmesi. (adeta araç siyah renkten gri renge dönüyor toz ve pislikten)
    2. aracın çizilmesi ve bir yere sürtmesinde hemen arabadan çok, çizik dikkat çekiyor. duvar yazısı gibi duruyor aynen.
    yani aracın rengi siyahsa, birşey olduğunda hemen yaptırmalısın. arabanın karizması dağılır yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Mart 2007; 16:08:11 >
  • bej renk civic + bej renk doseme
  • gümüş rengin içi siyah döşeme değil gri. extradan yapılıyor mu bilmem
  • honda bayinde full + full bi civic sedan baktım siyah deri döşeme. ben de bej renkli hiç görmedim gümüşte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu bir allahın kulu nerde bu hondacılar
  • deri döşeme zaten opsiyon, gri renk kumaş döşeme sadece gümüş ve beyazda standartmış. ben de bej deri döşeme uygulaması yapılmış gördüm o da şahaneydi.
  • HERZAMAN HERYERDE GÜMÜŞ GRİ DERİM
  • Alırken bende çok kararsız kalmıştım bu 2 renk arasında.. Hatta bir ara ikisinden de vazgeçip galaksi gri almaya niyetlendim. Ama en sonunda bayiide her 3 rengide (siyah, gri, galaksi) yanyana gördükten sonra aklımın değil ama kalbimin sesini dinleyerek siyah premium Civic aldım. Siyah bence çok daha dikkat çekici ve havalı duruyor. Ama tabii burada yazıldığı gibi çizikleri kolay göstermesi, çok çabuk kirlenmesi negatif yönleri. Eğer; " arabaya iyi bakarım, sürekli yıkarım, öyle her yere parketmem, dikkat çekmek isterim" diyorsan siyah rengi tavsiye ederim. Ancak "ben öyle çok uğraşamam" diyorsan gri al. Sonuçta bu arabaya her renk yakışıyor. Seçim tamamen kişisel zevk ve tercih meselesi.
  • siyah kesinlikle daha guzel duruyor ama en ufak bir çizikte bile moralin asırı derecede bozulur ki gunumuzde çiziksiz araba yokyani....

bence gri al derim... hem guzel hem ufak tefek çizikleri yutuyor araba hem de kirli olsa bile daha az gosteriyor
  • Aslında civic in reklamlarındaki o uçuk gök mavisi rengi varsa o renk....İçi de bej normal....( Deri koltuk yazın pişirir)
  • Siyaha karşı çok özel bir ilgin yoksa Gümüş al...
    Çünkü siyah kirdende öte çizik çarık çok gösteriyor. Benim ön kaputta bir dolu sıçrayan taş çiziği var.
  • ben de tam bunu düşünüyodum... peki ama deri döşeme opsiyonunu her modelde almak mümkün mü? mümkünse kaça?
  • renk:
    gümüş

döşeme:
    siyah
  • Civic için deri döşeme nakadar bilgisi olan varmı?
  • honda efe 3000 ytl diyor ama pazarlık yapmadım benim düşündüğüm 1.6 elegance otm+deri döşeme +xenon+ cam filmi+bluetooth+park sensörü+spoiler a 42.500 çekti. Aracın liste fiyatı 41.795 artık .Arada700 ytl fark var hangisi cazipse artık pazarlıkta da bişeyler yapar sanırım döşeme için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: corkan

honda efe 3000 ytl diyor ama pazarlık yapmadım benim düşündüğüm 1.6 elegance otm+deri döşeme +xenon+ cam filmi+bluetooth+park sensörü+spoiler a 42.500 çekti. Aracın liste fiyatı 41.795 artık .Arada700 ytl fark var hangisi cazipse artık pazarlıkta da bişeyler yapar sanırım döşeme için.

şimdi anlamadım.... arabanın ekstrasız liste fiyatının üzerine 700 koyup saydığın ekstraları mı veriyo... e ben anlamadım hani sadece deri döşeme 3000 ytl oluyodu... çözemedim bi türlü
  • Bana verdikleri fiyat 3000 ytl'ydi kağıt üzerinde. diğer donanımlarla hesap ettikten sonra belirli bir indirim yaptı bu indirimle de tüm donanımlar 700 ytl'ye geliyor ama sadece döşeme yaptırırsan 3000 ytl üzerinden indirim yapar yaw böyle birşey işte. pazarlama politikaları böyle işliyor kim bilir döşeme fiyatı kaç para aslında.Bir de şunu söyleyeyim düşündüğüm arabanın liste fiyatı 41.795 ytl Altı donanımı ekleyince 48.750 ytl oldu indirimle 42.500 ytl'ye verebileceğini söyledi gerisini sen düşün yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.