Bildirim
URANÜS GRİSİ NASIL BİR GRİDİR
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
teşekkür ederim , sizce almalımıyım bu renkten, öğrenciyim güzel duran bi renk arıyorum -
google görsellere vw uranograu yazarsanız kullanıcıların çektiği resimleri değişik açıdan görebilirsiniz. polo olması şart değil başka modellerde de aynı renk var. -
Hem Opak hemde koyu renk çekilmez. Bu renkte 2 tane Passat satmıştım daha önce, gölgede iyi gibi dursada güneşde kötü duruyor. El izleri bile aracın üzerinde. Bence pişman olursunuz. Polo düşünüyorsanız gün batımı kırmızı veya çakıl griye bakın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe anca opak renklere yetiyor zaten sınırları zorladık fiyatta. opak renkte ne alabilirim. siyah istemiyorum beyazda çok içime sinmedi -
O zaman madem öğrencisiniz ve Opak istiyorsunuz parlak kırmızı tavsiye ederim. Polo da şık duruyor kırmızı.
Neptün Mavisi ya da İpek Mavisi öneririm.
Yeni kasaya mavi yakışıyor
Edit: Gence neptün mavisi hoş gider bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 20 Ağustos 2014; 22:41:50 > -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Neptün mavisi cidden hoş değil. İpek mavide metalik renk o olmuyor zaten.
neptün mavi parlak kırmızıdan daha güzel gibi, o kırmızıyı dışarda görmüştüm pek beğenmemiştim. uranüs grisi kötü görünürse mecbur klasik beyaz alıcam -
Poloda çakıl griyi tavsiye ederim ama metalik olduğu için bin tl istiyor bu renk için doğuş herhalde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Way be.
Demek ki ülkede alım gücü gerçekten yükselmiş.
Adamlar öğrenciyken araba alabiliyor.
Bundan 15 yıl önce univde kendi arabasi olanların sayısı 20 yi geçmezdi.
uranüs grisini uranüse gitmiş orada bulunmuşlara sormak lazım bu neyin kafasıysa onu geç acaba kaç kişi güneş sistemindeki gezegenleri say desen aklına uranüs gelir. -
Bence güzel bir renk, canlı olarak görmek lazım tabii. Bence siz bu rengi canlı görüp öyle karar verin, sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. -
hocam renk konusunda opak tavsiye ederim hem öğrencisiniz daha hesaplı olur diye düşündüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X