Şimdi Ara

UZAY KASA VECTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİLERİNİZ ? (başka tavsiyelerinizde olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uzak kasa vectra almayı düşünüyorum. 2.0 gls modeli biraz daha uygun cd ler daha pahalı galiba kullanan bilen arkadaşlar aracı biraz anlatırsa çok sevinirim en fazla çıkabileceğim para 14bin tl. belki o kadar bile çıkamam 96-97 temiz bir gls bu fiyata alınır mı ? veya bu paraya şu aracı da alabilirsin dediğiniz bir araç varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• eren.392 E kullanıcısına yanıt
    Bildiginiz temiz bir araba varsa alınır tabi.
    Vectra nin temizini bulamazsanız sanayi den kurtulamazsiniz.
    Aynı model honda accord tavsiye ederim.
    Modelli fiat marea da bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğim temiz vectra yok arıyorum.şuan heryerde aramaktayım

bende marea ve vectra arasında kaldım ama halen çok kararsızım iki aracı da kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren.392

hocam bildiğim temiz vectra yok arıyorum.şuan heryerde aramaktayım

bende marea ve vectra arasında kaldım ama halen çok kararsızım iki aracı da kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
    ben 10 senedir marea kullanıyorum tavsiye ederim
  • hocam benimde tempram vardı 93 model mareayı kullandım hoşuma gitti ama sizce opel vectra ya göre artıları eksileri nedir

marea nın lpg de yakıt tüketimi nedir,kronik bir sorunu varmı sürekli arızalanan ses gelen bir yeri mesela?

yardımınız için teşekkür ederim
  • quote:

hocam benimde tempram vardı 93 model mareayı kullandım hoşuma gitti ama sizce opel vectra ya göre artıları eksileri nedir

marea nın lpg de yakıt tüketimi nedir,kronik bir sorunu varmı sürekli arızalanan ses gelen bir yeri mesela?

yardımınız için teşekkür ederim
    şehir içi 25-26 kuruş yakıyor temizini bulursan sıkıntı yaşamazsın gayet rahat araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constanza -- 25 Ocak 2014; 13:28:43 >
  • sizin aracınız 1.6 librety mi ?

13-14 civarına 2003-2004 bulabilirmiyiz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sizin aracınız 1.6 librety mi ?

13-14 civarına 2003-2004 bulabilirmiyiz acaba
    evet 1.6 liberty 2003-2004 lerin fiyatı 15-16 falan 13-14 1.6 Exclusive var sanırım bunlar en full modelidir ama model düşüktür
  • 14e temiz elx olur exculular en full ve makyajli olanidir. elx libostan daha donanimlidir

• gecmiste kuzenlerimde arkadaslarimda uzay kasa vectra vardi, size sunu soyliyebilirimki bu araci alirsaniz sanayiden cikmazsiniz cok masrafli bir araba. + alacaginiz vectra 200.000 km den asagi olmiycak bu araclar cidden sorunlu hocam basiniza cok is alirsiniz bide 2000 motor vectra lar fazla yakiyor ve parcalari cidden pahali bunlari size gecmiste hem bir opel kullanicisi olarak hemde cevremdeki insankarin bu arabayla yasadiklari skintilardan yola cikarak soyluyorum tavsiyem baska araclara bakin.

• Uzak kasa vectra b kullaniyorum. 14 senedir bizde. Hic bir sorun cikarmadi, sorun cikariyor diyenleride hayretle takip ediyorum. Eger temiz bulabilirseniz kasa ve kalite olarak alternatifi yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Sizinki 14 yıldır 1. Elden temiz kullanılmıştır muhakkak.
    Zaten bildiği temiz vectra varsa tabiki alınır diye belirtmiştik.
    Fakat bu şekilde temiz bulması çok zor.
    Arkadaşlarimizdan kaç tanesi aldıysa sanayiden çıkamadılar ve satmak zorunda kaldılar.
    .
    Sizinki gibi temiz neden olmasın,
    satıyorsanız bağlantıya geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Sizinki 14 yıldır 1. Elden temiz kullanılmıştır muhakkak.
    Zaten bildiği temiz vectra varsa tabiki alınır diye belirtmiştik.
    Fakat bu şekilde temiz bulması çok zor.
    Arkadaşlarimizdan kaç tanesi aldıysa sanayiden çıkamadılar ve satmak zorunda kaldılar.
    .
    Sizinki gibi temiz neden olmasın,
    satıyorsanız bağlantıya geçebilirsiniz.

Öyle bir düşüncem yok. Teşekkürler :)

• 96*97 temiz araç mı kalmıştır Allah aşkına? düşünceniz bence fantezi. :) saygılar
  • Bütçeniz 14000 TL civarı ise Accord da bakabilirsiniz. En azından mekanik ve motor olarak Vectra'dan sağlam olacaktır. Kolay masraf çıkarmaz diye düşünüyorum. ABD'de 1.000.000km'yi geçen bir çok Accord var.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    accord çok övülen bir araç ancak tipini hiç beğenmiyorum.

eski aracım 93 model tempraydı. 5 sene bindim yağını suyunu yakıtına bakıp bindim rutin normal bir araç bakımından hariç hiç bir şey yapmadım..ben tempra alırken 5 sene önce tempralara bakarken 50 kişiye sorduysam 25 kişi tempradan güzeli bu fiyata yok dedi.25 kişi sakın alma başına bela olur sanayiden çıkamazsın dedi.ben tertemiz bir tempra bulup aldım hiçbir sorun yaşamadım.

şuan durum aynen 5 sene önceki gibi oldu çok kararsızım
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    hocam insan kafayı yiyor gerçekten kendini benim yerime koy kimi sakın alma sanayiden çıkamazsın diyor kimisi senin gibi temiz bul al diyor
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    kardeş 14 bin tl ye hangi arabanın temizini ararsan ara sana göre fantezi gelir.

14 milyara alınabilecek en iyi araç 2003 civari marea sana göre o da fantazi olur
  • eren.392 E kullanıcısına yanıt
    14 bine alırsınız 24 bine gelir eski püskü araç size. kafanızı duvarlara vursanız da iş işten geçmiştir artık. 2004-2006 arası temiz palio alın o bütçeyle .
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    ailemizde en kısa boylumuz 1.83 en uzun 2 metre :D

5 kişiyiz palio'ya sığamayız. ancak mareanın ondan bir farkı olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.