Şimdi Ara

UZAY STRATEJİSİ OYUNU TAVSİYE - 2012 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Space engineers yükledim, çabuk sıktı çünkü hikayeye bağımlısın, hadi hikayeyi bitirdin diyelim uzay haritası çok küçük bir kaç gezegenin çevresinden geçiyorsun sadece, grafikler de eski ama yine de teşekkürler.

sins of solar empireden ümitli değilim ama bir bakacam. tşkler.
  • Az bekleyin civilization beyond earth geliyor bu senenin sonunda ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanus

Az bekleyin civilization beyond earth geliyor bu senenin sonunda ;)

Gelince bana haber verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: CruWiT

Senin istediğin oyuna benzeyen bir oyun biliyorum ama ismini hatırlamıyorum. Farklı gecegenlere gidip yerleşiyordun her gezegenin doğası, habitatı, yeraltı zenginlikleri farklıydı. Bunları kullanarak gelişiyordun armor felan yapıyordur kara ve hava araçları yapabiliyordun hatta yanlış hatırlamıyorsam bu araçları kendin tasarlayabiliyordun yani şöyleki elindeki materyale göre farklı şeyler ekleyebiliyorsun kaç tane motor takacaksın felan onları belirliyosun. Tek eksi tarafı senin dediğin gibi gezegene yerleşmek age of empires tarzı değilde daha çok minecraft tarzı oluyor ama ilerleyen zamanlarda kolonini genişletince senin istediğine benzer bir yapıyo dönüşüyor hayatta kalma ve strateji içinde barındırıyor. Üstelik oyun yeni bir oyundu uzaylı yaratıkların tasarımları cok hoş ve yaratıcıydı o oyunu bilen bi arkadaş varsa ismini buraya yazabilir bence zevk alırsın.

Hem de spore bu şahsiyetin anlattığı kadar güzel bir oyun da deyil. Son derece bayık.

Son derece bayık demek yanlış olur bence arkadaşın anlattığına en yakın oyun. Bu sebeple yazdım çok eğlenceli olduğunu iddaa etmiyorum çünkü oynamadım sadece videosunu görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 30 Temmuz 2014; 14:06:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.