Şimdi Ara

UZAY STRATEJİSİ OYUNU TAVSİYE - 2012

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle sağlam bir uzay strateji oyunu arıyorum ama konusu şuana kadar olan bilindik oyunlar gibi uzay savaşları, uzaydaki ırklar arasındaki savaşlar tarzı olsun istemiyorum, bu tip oyunları oynamaktan sıkıldım artık.
    Dünyadan ayrılıp uzayda hayat aramak, değişik değişik kurgulanmış gezegenleri arayıp bulmak orada hayat aramak, oralardaki canlıları incelemek yaşam kurmak tarzı bir oyun arıyorum. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

• Spore? Galactic Adventures bilhassa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47CB66FB8

Spore? Galactic Adventures bilhassa.
    Teşekkürler.. bu oyuna biraz bakma fırsatım olmuştu ama çok oynayamadım
    biraz daha gerçekçi bir oyun var mı acaba bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemxx

Teşekkürler.. bu oyuna biraz bakma fırsatım olmuştu ama çok oynayamadım
    biraz daha gerçekçi bir oyun var mı acaba bildiğiniz?

Alıntıları Göster
    starcraft 2 bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

starcraft 2 bir bak derim.

Alıntıları Göster
    Startcraft ı oynadım. ama o daha çok belli haritalarda kurulmak uzerine..
    ben daha çok anno 2070 tarzı, ama uzay üzerine olan bir oyun arıyorum. Hani orada da yeni adalar keşfediliyor, adanın özelliğine göre, toprak çeşidi madenleri vs vs özelliklerine göre orada nasıl gelişeceğine sen karar veriyordun.
    Benim aradığım da aslında bu şekilde, uzayda yeni yerler keşfedip buralarda nasıl gelişip koloni kurabileceğin üzerine.
    Spore oyunundaki grafikler ve oynanabilirlik güzel ama çok abartı uçuk bölümleri var. Distant World oyununda da mesela uzayı keşfederken buldugun gezegenlerin özellikleri en ince ayrıntısına kadar yazıyordu, ona göre yorum yapabiliyordun ama o oyunda da iste grafikler çok kötü ve gezegene yerleşme gibi birşey yok, atari oyunu vari uzay savaşları yapıyorsun bu da sıkıcı geliyor bana..
    uzayda dolaşıcaksın, nereye yerleşeceğine koloni kuracagına karar vereceksin, daha sonra gezegenin atmosferine girince starcraft ya da age of vari bir oynanırlıkta gelişmeye başlayacaksın böyle birşey arıyorum aslında..

çok uzun yazdım, okuyan arkadaşların da kafasını yordum ama böyle bir oyun olmalı ya o kadar oyun içinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemxx -- 3 Eylül 2012; 13:44:20 >

• quote:

Startcraft ı oynadım. ama o daha çok belli haritalarda kurulmak uzerine..
    ben daha çok anno 2070 tarzı, ama uzay üzerine olan bir oyun arıyorum. Hani orada da yeni adalar keşfediliyor, adanın özelliğine göre, toprak çeşidi madenleri vs vs özelliklerine göre orada nasıl gelişeceğine sen karar veriyordun.
    Benim aradığım da aslında bu şekilde, uzayda yeni yerler keşfedip buralarda nasıl gelişip koloni kurabileceğin üzerine.
    Spore oyunundaki grafikler ve oynanabilirlik güzel ama çok abartı uçuk bölümleri var. Distant World oyununda da mesela uzayı keşfederken buldugun gezegenlerin özellikleri en ince ayrıntısına kadar yazıyordu, ona göre yorum yapabiliyordun ama o oyunda da iste grafikler çok kötü ve gezegene yerleşme gibi birşey yok, atari oyunu vari uzay savaşları yapıyorsun bu da sıkıcı geliyor bana..
    uzayda dolaşıcaksın, nereye yerleşeceğine koloni kuracagına karar vereceksin, daha sonra gezegenin atmosferine girince starcraft ya da age of vari bir oynanırlıkta gelişmeye başlayacaksın böyle birşey arıyorum aslında..

çok uzun yazdım, okuyan arkadaşların da kafasını yordum ama böyle bir oyun olmalı ya o kadar oyun içinde..

Alıntıları Göster
    Endless Space 'i deneyebilirsin. Eskilerden Alpha Centuri vardır, hiç bir oyunda eline su dökemez ama artık çok eski işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Endless Space 'i deneyebilirsin. Eskilerden Alpha Centuri vardır, hiç bir oyunda eline su dökemez ama artık çok eski işte.

Alıntıları Göster
    ben konuda anno 2070 den bahsetmişken bu oyunun türkçesi varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.onurocak

anno 2070 in türkçesi yok diye biliyorum ben. belki daha sonradan patchleri çıkmıştır ama zaten oyunda çok fazla ingilizce gerektiren detaylar yok, belki ilk oyun mantıgını çözmek biraz zorlayabilir hiç o tür bir oyun oynamadıysan daha önce.

quote:

dediğin gibi Alpha Centuri güzel bir oyun daha dogrusu güzel bir oyundu ama çok eskidi artık grafikleri çok kötü kalıyor şimdiye göre.

Endless Space i yükledim, google a space strategy games yazdığında Imperium Galactica 2 ile birlikte en çok yorum alan oyunlar arasında ama iki oyun da benim dediğim tarz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemxx -- 3 Eylül 2012; 23:14:12 >

• quote:

quote:

anno 2070 in türkçesi yok diye biliyorum ben. belki daha sonradan patchleri çıkmıştır ama zaten oyunda çok fazla ingilizce gerektiren detaylar yok, belki ilk oyun mantıgını çözmek biraz zorlayabilir hiç o tür bir oyun oynamadıysan daha önce.

quote:

dediğin gibi Alpha Centuri güzel bir oyun daha dogrusu güzel bir oyundu ama çok eskidi artık grafikleri çok kötü kalıyor şimdiye göre.

Endless Space i yükledim, google a space strategy games yazdığında Imperium Galactica 2 ile birlikte en çok yorum alan oyunlar arasında ama iki oyun da benim dediğim tarz değil.

Alıntıları Göster
    Valla tam dediğin şekilde bir oyun yok ne yazık ki. En çok yaklaşanlar dediğim gibi Alpha Centuri ve Endless Space. Eskilerden Master of Orion ve Fragile Allegiance'de var dediğine yakın ama onlarda baya eski.

• quote:

Valla tam dediğin şekilde bir oyun yok ne yazık ki. En çok yaklaşanlar dediğim gibi Alpha Centuri ve Endless Space. Eskilerden Master of Orion ve Fragile Allegiance'de var dediğine yakın ama onlarda baya eski.

Alıntıları Göster
    dediğin gibi eski olanların da grafikleri baya baya kötü oluyor.. atari oyunu gibi nerdeyse, belki kurgusu çok iyidir ama insan kendisini adapte edemiyor oyuna

yeni çıkan oyunlar lazım , şöyle grafikleri daha iyi olan
  • quote:

dediğin gibi eski olanların da grafikleri baya baya kötü oluyor.. atari oyunu gibi nerdeyse, belki kurgusu çok iyidir ama insan kendisini adapte edemiyor oyuna

yeni çıkan oyunlar lazım , şöyle grafikleri daha iyi olan

Alıntıları Göster
    Alpha centuri nin biryerlerde birilerinin yaptığı hd modu olması lazım.
    Araştır istersen.
    Oynanış ve kontroller zor o oyunda baya, alışmayı başarırsan çok zevk alacağını garanti ederim ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: subcat

Alpha centuri nin biryerlerde birilerinin yaptığı hd modu olması lazım.
    Araştır istersen.
    Oynanış ve kontroller zor o oyunda baya, alışmayı başarırsan çok zevk alacağını garanti ederim ama...

Sid Meier ' in miydi Alpha Centuri
  • quote:

O oyun nasıl çıksın daha 2070 diyor çıkmayan oyunun türkçesi mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

O oyun nasıl çıksın daha 2070 diyor çıkmayan oyunun türkçesi mi olur

ve beyin koşarak uzaklaşır
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle sağlam bir uzay strateji oyunu arıyorum ama konusu şuana kadar olan bilindik oyunlar gibi uzay savaşları, uzaydaki ırklar arasındaki savaşlar tarzı olsun istemiyorum, bu tip oyunları oynamaktan sıkıldım artık.
    Dünyadan ayrılıp uzayda hayat aramak, değişik değişik kurgulanmış gezegenleri arayıp bulmak orada hayat aramak, oralardaki canlıları incelemek yaşam kurmak tarzı bir oyun arıyorum. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Bu arkadaşın aradığı oyunu ben de arıyorum. Sen buldun mu? 2 senede bulamadıysan daha da çıkmaz böle bir oyun.

Firmalarda ne dandik. Ancak vurdu kırdı ateş etti öldürdü oyunu yapmayı biliyorlar.

Koy adamı uzayda bi gezegene aç susuz gör heyecanı.

Anca yaratık vurdurtmayı biliyorlar amk.

upmeleddin upoğlu

upinho

upoviç

upopulos

up up

Upovski

• upovski.....
  • upovski bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicann3434

upovski bencede
    Senin istediğin oyuna benzeyen bir oyun biliyorum ama ismini hatırlamıyorum. Farklı gecegenlere gidip yerleşiyordun her gezegenin doğası, habitatı, yeraltı zenginlikleri farklıydı. Bunları kullanarak gelişiyordun armor felan yapıyordur kara ve hava araçları yapabiliyordun hatta yanlış hatırlamıyorsam bu araçları kendin tasarlayabiliyordun yani şöyleki elindeki materyale göre farklı şeyler ekleyebiliyorsun kaç tane motor takacaksın felan onları belirliyosun. Tek eksi tarafı senin dediğin gibi gezegene yerleşmek age of empires tarzı değilde daha çok minecraft tarzı oluyor ama ilerleyen zamanlarda kolonini genişletince senin istediğine benzer bir yapıyo dönüşüyor hayatta kalma ve strateji içinde barındırıyor. Üstelik oyun yeni bir oyundu uzaylı yaratıkların tasarımları cok hoş ve yaratıcıydı o oyunu bilen bi arkadaş varsa ismini buraya yazabilir bence zevk alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CruWiT

Senin istediğin oyuna benzeyen bir oyun biliyorum ama ismini hatırlamıyorum. Farklı gecegenlere gidip yerleşiyordun her gezegenin doğası, habitatı, yeraltı zenginlikleri farklıydı. Bunları kullanarak gelişiyordun armor felan yapıyordur kara ve hava araçları yapabiliyordun hatta yanlış hatırlamıyorsam bu araçları kendin tasarlayabiliyordun yani şöyleki elindeki materyale göre farklı şeyler ekleyebiliyorsun kaç tane motor takacaksın felan onları belirliyosun. Tek eksi tarafı senin dediğin gibi gezegene yerleşmek age of empires tarzı değilde daha çok minecraft tarzı oluyor ama ilerleyen zamanlarda kolonini genişletince senin istediğine benzer bir yapıyo dönüşüyor hayatta kalma ve strateji içinde barındırıyor. Üstelik oyun yeni bir oyundu uzaylı yaratıkların tasarımları cok hoş ve yaratıcıydı o oyunu bilen bi arkadaş varsa ismini buraya yazabilir bence zevk alırsın.

"Spore" o.

En üste yazmışlar onu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CruWiT

Hem de spore bu şahsiyetin anlattığı kadar güzel bir oyun da deyil. Son derece bayık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.