Şimdi Ara

Uzay,Zamanda Yolculuk ve U.F.O. üzerine Whatsapp Grubu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi uzay,zamanda yolculuk ve ufo temalı bilgilerin ve haberlerin payalaşılabileceği bunlar üzerine bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir grup oluşturacağım. Gerçekten bu konularla ilgilenen olgun arkadaşlar numaralarını pm atsın. Amaç makara vs değil.Sayı 15i geçtiğinde grubu kuracağım.

Edit : Bu konuda bilgisi olan ve paylaşımda bulunacak arkadaşlar pm atsın.Sadece okuyucu olmak isteyenler, bi bakalım ne varmış diyenler değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh00t3r_DoguKan -- 18 Aralık 2015; 23:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olgun arkadaşlar nedir ya :) Doctor Who,X-Files,Cosmos izliyorum sayılmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binyamin Netanyahu

Olgun arkadaşlar nedir ya :) Doctor Who,X-Files,Cosmos izliyorum sayılmaz mı?

Olgundan kasıt ergence muhabbetler etmeye çalışıp yada milleti ti ye alacak insanlar yazmasın demek. Mesela senin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan

quote:

Olgundan kasıt ergence muhabbetler etmeye çalışıp yada milleti ti ye alacak insanlar yazmasın demek. Mesela senin gibi.

CSB +BLOK

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan

quote:

Merak etme bende katılmaya meraklı değilim burada yapacağınız Uzay,Zamanda Yolculuk gibi muhabbetler zaten beni sarmaz. ben bu gibi muhabbetleri yaptığım akademik camia'dan arkadaşlarım var.
  • Gelecekten yazıyorum beyler. beni gruba almadı

• Konuyu kirletmeyin lütfen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.