Şimdi Ara

Uzaylı Gördüm ( Ciddi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: steamstrgg

Bilinmeyen olduğunu bilmekteyim üstelik . Beyaz bir cisim bulutların önünden yükselerek yavaş yavaş gidiyorsa üstelik bunu nepnet gördüm ışık çarpmasından sonra. Beyaz bir ufo ve bu gerçek. Üstelik yanılma yada yorgunluk demiş arkadaşım. Bunla bir ilgisi yok ne gördüğümü biliyorum.

bir olasılıkta, güneş battığında, güneş dünyadan gözükmese dahi yükseklerden gözükebilir.
    yüksekteki bir uçak, ayın güneş ışınlarını yansıtması misali parlayabilir.
    bulutlar arasında bu görüntü, anlaşılmaz ve aldatıcı olabilir.
    ben de yukarıda yazdığım olayı çok kez gözlemledim.
    aynı yerde aynı saatlerde biraz daha uzun süre gözlem yaparak yazarsanız sevinirim.

uzaylı değildir diyorlar diye kızan arkadaşa,
    keşke uzaylı olsa,
    böyle bir olaya şahit olmak inanılmaz olur.
    ne yazık ki böyle bir olaya şahit olan aklı başında biri daha dünyaya gelmedi.
    tübitak yayınlardan bilimin arka yüzü olsa gerek,
    uzaylılar tarafından kaçırılma öyküsüne sahip çok sayıda insanla araştırma yapıyor abd li bir hoca,
    öykü sahiplerinde ortak bir nokta buluyor.
    bulduğu; hayal görme yan etkisi olan bir etken maddaye sahip ilaç kullanmaları.
    adamı öldürmeye çalışıyorlar, odasını yakıyorlar, vb...
    doğa kanununu unutmayalım; uzaylıya inanmayanlar uzaylı göremez, cine inanmayanlar da cin göremez...

• (yaş 23) arkıler ben 3 yıl once dedemın yazlıkında kalmaya gıtmıstım 2 hafta herşey guzeldı bir gece 23:00 da tıbkı arkadaşımızızn anlatğı gibi
    sanki yıldız hareket edıyodu takmadım cok aslında dedemın bahcesdıe tarla türü yarım metre otu çımenı var orda sankı biri çömelmiş yürüyor gibi geldi
    bana o anda gitim benim glock tabanca var onu aldım sivas kangaları vardı dedemlerın ama o olamazdı çünkü yanımdaydı benim ilk aklıma 3 hrfli geldi
    sorada uzaylı bir el ateş etim otların oraya 10,15 saniye sonra dedem tüfekle geldi ona anlatım olayları oda gördü çimenin hareketliğini 2 el tüfekle sıktı
    bende köpekle birlikte silahım belde elımde sopa yürüdük aradık ama bulamadık baktım yerde kocaman cukur var ama kocaman ben sığarım yane küçük biri deilim
    boy: 187 kilo 80 o kesın bir uzaylıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

olur öyle yorgunlukla dolmuşçuya 50 lira uzattığım bile oldu benim
    sonra tabi bol dolmuşta "abi ta***k geçme akşam akşam bizle" dedi sonra farkettim

ekleme:
    bu arada tekrar okuyunca dikkat ettim
    yanlış anlaşılma olmasın not düşeyim
    konuyu açan arkadaşa herhangi bir dalga maksadı içermemekte yazdığım şey

sadece yorgunluk ile öyle görünmüş olabilir bunu söylemeye çalışıyorum

• Arkadaslar bundan 4 5 yil once adananin bir koyundeydik isim vermicem damda yatiyorduk falan saat 2 3 gibi babam uyanmis su icmis falan yatagina yattiginda tam yukarda minik bi beyaz kure Gorudugunu 5 saniyede jet hiziyla suriye tarafina kadar gitti dedi yildiz olsaydi kaybolurdu falan dedi ama bu gittigi tarafi bile gormus biz fazla birsey demedik ustune dusmedik iste hayaldir falan dedik ben de gecen yaz mersindeydim ayni sey basima geldi yolda yuruyordum yildiz mi bilmiyorum ama havada yildiz yoktu ay kocaman tam yukarda yuvarlak iri parlak bir cisim ayin ustunden jet hiziyla gecti cok sasirdim dilim tutuldu annemgil yanimdaydi yani bakin bile diyemedim panik atak biriyirimdir sonra bugunde intizar hanimin bu röportajini dinledigimdehttp://mansettv.com/mobil/haber.php?id=111701 ufolara inanmaya basladim ki bu aralar buyuk ulkelerde zaten goruluyormus herkesin ellinde telefonu var amerikada new yorkta kamera cekimlerini izledim cok sasirtici bir durum allah yardimcimiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.