Şimdi Ara

Üzerime Kazalı Araba Aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yıllardır sigortacılık yapan ve sigorta acentesi sahibi olarak söylüyorum;

O araç ile herhangi bir suç işlenirse, kaza yapılırsa, araç korsan taksi olarak kullanılırsa, başkası kullanırken bir kimseye çarpıp bedeni zarar verir hele bir de ölürse sende bu durumda suçlusun. Korsan taksinin çok yüksek cezaları var ruhsat sahibine.

Mahkemeye çıktığında benim haberim yok, patron benim üzerime aldı diye savunma yapsan da kolay kolay kimseyi inandıramazsın ne malum senin azmettirici olmadığın diye şüphe ile yaklaşacaklar hep.

Aracın vergisi ve plakaya yazılan ceza gelirse ve ödemezlerse bunlar hep senin sorumluluğunda olacak. Hadi bunu geç en kötü parayı sen ödersin yine çalışır parayı kazanırsın da araç ile suç işlenirse derdini kimseye anlatamazsın kimse de dinlemez zaten.
  • Arkadaşlar araca kimse binmiyo,r galerinin önünde duruyor. Hiç kimse binmeyecek arabaya. Ama dediginiz olay yaşanıyor herhalde sahibindene ilan koymuş fakat hatasız yazmis. Ne yapsam acaba🤔🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndLeadeR

Arkadaşlar araca kimse binmiyo,r galerinin önünde duruyor. Hiç kimse binmeyecek arabaya. Ama dediginiz olay yaşanıyor herhalde sahibindene ilan koymuş fakat hatasız yazmis. Ne yapsam acaba🤔🤔
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelstina -- 3 Nisan 2017; 13:41:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.