Arkadaşlar merhaba, internette araştırmasını yaptığım ama pek fazla sonuca ulaşamadığım bir konu hakkında sizden yardım istiyorum. Belki basit bir şey ama ben pek bir bilgiye ulaşamadım, ulaştıklarım da eski dokümanlar.
Aradığım şey, klavye üzerinde usb portlu olan klavye çeşitleri. Yeni teknolojiye hitap eden, üzerinde giriş çıkışlar olan klavyeler var ise bildiğiniz, söylerseniz sevinirim.
Yukaridaki 2 klavyeyi de kullandım gerek oyun gerekse günlük kullanımda çok rahatlar. g19'da 2 tane, g710+'da 1 tane usb 2.0 girişi var.
Hocam klavyelere baktım ikisi de birbirinden harika klavyeler yalnız normal klavyeye göre çok pahalı bunlar :) Oyun klavyesi olduğu için de ekstra para kazanıyor. Bana günlük yaşantımda kullanacağım, pahalı olmayan standart bir klavye gerekiyor?
varsa bildiğiniz o tarzda klavye daha iyi olur. Bunlar bana fazla :) Klavye istememde ki diğer amaç ise, laptopumun üzerinde ki bir kaç tuş basmıyor, beyni sulandı laptopun. Ona ek olarak kullanacağım..
Haklısın daha pahalı oluyolar tabi. Günlük kullanım klavyeleri çoğunlukla kablosuz olduğu için USB girişli bulnam zor. Kablolu klavyeyi de geliştirmediklerinden USB girişi koymuyorlar. Laptoplar için Docking station denilen cihazlar var. USB goruntu vs girişlerini çoğaltmak için onlardan alabilirsin ama bulmak özellikle Türkiye'de kolay değil. Pahalısı da var ucuzu da var. Klavye için de herhangi bir kablosuz klavye uygun olur. Linkte en ideal Dock var ama bence f/p olarak çok kötü.
Haklısın daha pahalı oluyolar tabi. Günlük kullanım klavyeleri çoğunlukla kablosuz olduğu için USB girişli bulnam zor. Kablolu klavyeyi de geliştirmediklerinden USB girişi koymuyorlar. Laptoplar için Docking station denilen cihazlar var. USB goruntu vs girişlerini çoğaltmak için onlardan alabilirsin ama bulmak özellikle Türkiye'de kolay değil. Pahalısı da var ucuzu da var. Klavye için de herhangi bir kablosuz klavye uygun olur. Linkte en ideal Dock var ama bence f/p olarak çok kötü.