Şimdi Ara

Üzgünüm... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en iyisini yapmıssın.Bende olsam aynı seyi yapardım.demek ki o kızdan hayır gelmezmiş sana.bosver giden gider.Takma sen.Keyfine bak.
  • Yol ver gitsin...Seni dinlemeyen kızdan sana ne hayır gelecek???
  • ohoo ,sen de şimdi içersen... oğlum ,dışarısı günlük güneşlik..hertaraf sıcacık, hormonlar zirvede..kalkıp çıksanıza dışarı...dışarısı cıbıl cıvır hatun kaynıyordur..bu zamanlarda hemen bir hatun bulmalısın..olmadı netten hemen arayışa gir..bi kız tavla...sonra o hatunu kız arkadaşının gözüne soka soka etrafta turlan...hırsından 2 ye yarılsın , sonra da sana dönmek için yalvarsın...dediğimi yap ; bu dediklerim olmasın , bu dh ahalisi beni burda kovalasın...hatta dönmek karşılığında kızın o arkadaşını , kız arkadaşına dövdürtebilirisin bile hatun milleti böledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 7 Temmuz 2008; 12:01:25 >
  • hatun bulmak kolay sevdiğim birini bulmak zor abi. çıkatım akşama doğru sahile kankalarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Boşuna kafaya takma bence.Eğer seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir.

Katılıyorum
  • kız arkadaşımın arkadaşını dövdüm beni terk etti. demişsin sonra da alta yazmışsın ki kız arkadaşıma asılıyordu.. şimdi sorun kız arkadaşında ve sende.. hem arkadaşı diyorsun hem asılıyordu diyorsun bence kız bu durumdan rahatsız değilmişrahatsız olsa idi sana derdi bu bana asılıyor diye dimi..
  • Gör bak o cocukla cıkacak !
  • dh dekılerle niye paylasiyorsun ki kardeş buradakiler manyakbiri ss ister biri o çocukla cıkacak der içine dert olur (bu arada alay edecekler gelmesın gibi birsey demişsin her neyse keşke demeseydin çok deli gırgır konusu bu ya )
  • manyak olanların dışında elbet iyi insanlar vardır onlar sadece forumda manyak gerçek hayatta kedi.moralim düzeldi azda olsa.Ss isteyene bi özel mesaj gönderdim herhalde benden bir daha ss istemez.haksızlığa herzaman cevabımız vardır ya dayakla ya sözle.(dayak anlamayanlara özel olaraktan yollanıyor genellikle aynı şehirde oturuyorsak)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.