Şimdi Ara

Üzgünüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız arkadaşımın arkadaşını dövdüm beni terk etti.(.-Bol Küfür Korumusı-.)aslında haksızda değildim sevgilime asılıyordu sonra bende çaktım ikitane bu sütçocuğuda gitmiş sevgilime "Senin bu erkek arkadaşın bana seninle arkadaş olduğum için vurdu." demiş.Sevgilim geldi sen beni niye bukadar kıskanıyorsun sanki seni aldatıyorum dedi.Terk etti.

üzgün olduğumdan dolayı olayı tam anlatamadım

Lütfen!!!:
    Ben bu üzüntümü aşmak için foruma geldim sizinle paylaştım dalga geçebilecek insan prototipleri konuya gitmesin bile.

dip:not:SS isteyenin annesi ölsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on/off -- 7 Temmuz 2008; 9:43:14 >

• Kızlar bu tip davranışlara hassastır kardeş.Sevgilnin seni terk edeceğini düşünüp ona göre davransaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Kızlar bu tip davranışlara hassastır kardeş.Sevgilnin seni terk edeceğini düşünüp ona göre davransaydın
    Başlık nası bişi öyle?

Başına "B" yazmayı mı unuttun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Kızlar bu tip davranışlara hassastır kardeş.Sevgilnin seni terk edeceğini düşünüp ona göre davransaydın
    dipnot için yazdıklarına dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

dipnot için yazdıklarına dikkat et

Alıntıları Göster
    başka türlü nasıl ss isteyecek kişiler önlenebilir ozaman ?.Sende ss istemiyorsan salla gitsin senin için önemlimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: on/off

başka türlü nasıl ss isteyecek kişiler önlenebilir ozaman ?.Sende ss istemiyorsan salla gitsin senin için önemlimi.

Alıntıları Göster
    Boşuna kafaya takma bence.Eğer seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TK14

Alıntıları Göster
    iyi yapmışın hoca ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok üzgünüm
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TK14

Alıntıları Göster
    yani bunu bi türlü anlamıyorsunuz ya şu kızlara bu kadar üzülmeyin baştan ipi kaptırıyorsunuz ondan sonra böyle bırakıp gidiyorlar mesela kendimden örnek verim nişanlım avşada ailesiyle tatile gitti dün gece arıyor biz bara gidiyoruz dedi benim nevrim döndü dedim eğer ordan içeri adım atarsan bi daha beni arama dedim sordu mantıklı bişekilde açıklamasını yaptım benim evleniceğim insan içkili yerlere giremez dedim kabul etti tamam dedi o yüzden giderlerse gitsinler kızdan bol ne var bak kadın nüfüsu artıyormuş onlar bize muhtaç olucak biz onlara değil hiçbir erkek evde kalmaz 40 ından sonra bile rahatlıkla evlenebilir birini bulabilir ancak bi kız 40ına geldiyse o saatten sonra bulucağının ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde...

• döverkenki SS yoksa inanmayız SS gönder.

dipnot: ikimizin de annesi bigün ölcek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

yani bunu bi türlü anlamıyorsunuz ya şu kızlara bu kadar üzülmeyin baştan ipi kaptırıyorsunuz ondan sonra böyle bırakıp gidiyorlar mesela kendimden örnek verim nişanlım avşada ailesiyle tatile gitti dün gece arıyor biz bara gidiyoruz dedi benim nevrim döndü dedim eğer ordan içeri adım atarsan bi daha beni arama dedim sordu mantıklı bişekilde açıklamasını yaptım benim evleniceğim insan içkili yerlere giremez dedim kabul etti tamam dedi o yüzden giderlerse gitsinler kızdan bol ne var bak kadın nüfüsu artıyormuş onlar bize muhtaç olucak biz onlara değil hiçbir erkek evde kalmaz 40 ından sonra bile rahatlıkla evlenebilir birini bulabilir ancak bi kız 40ına geldiyse o saatten sonra bulucağının ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

Yürü beee.Böyle işte resti çekeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: radressss

döverkenki SS yoksa inanmayız SS gönder.

dipnot: ikimizin de annesi bigün ölcek...
    Çok iyi yapmışsın ben olsam hiç pişman olmam hatt o kıza git bende senden hoşlanmıyordum felan de ayrılmak için kıl oldum dövdüm de valla çok iyi yapmışsın takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

öncelikle abim doğru söylüyorsun ama sevdiğinle olmak daha iyi şahsen çok alışmıştım bütün arabesk arşivii dinliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Çok iyi yapmışsın ben olsam hiç pişman olmam hatt o kıza git bende senden hoşlanmıyordum felan de ayrılmak için kıl oldum dövdüm de valla çok iyi yapmışsın takma

Alıntıları Göster
    Helal Olsun Hocam En Doğrusunu Yapmışşın Yanında Kıza Asılcak Sende O Kızın Sevgilisi Olcan Birde Erkekim Die Dolasıcan :S püffff Bende Olsam Aynı Şeyi Yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

iyi yapmışın hoca ya

Alıntıları Göster
    seni arkadaşı için terk ettiyse bence aralarında zaten bşey vardır...o yüzden üzülme...misal sen olsan bir kız arkadaşın için sevgilini terkedermiydin..bence kıza da giriş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

seni arkadaşı için terk ettiyse bence aralarında zaten bşey vardır...o yüzden üzülme...misal sen olsan bir kız arkadaşın için sevgilini terkedermiydin..bence kıza da giriş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

hocam bildiğim kadarı ile çocukluk arkadaşı bunlar.Tam bilmiyorum zibidiyide fazla tanımıyorum kanka ayağı ile kıza sarkıyo o istemeden eline felan tutuyodu bende gördüm bekledim kenarda kıstırdım baya bi küfür ile vede kafa ile sersemlettim sonra sol gözüne ve elimin sinirden kaymasından dolayı dudağını patlattım yoksa sol göze bir darbe daha yiyecekti kör olacaktı h*yar... eğer dediğiniz gibi aldatıyorsa ben kıza öyle bi girişirimki güzelliğinden hal kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: on/off

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

hocam bildiğim kadarı ile çocukluk arkadaşı bunlar.Tam bilmiyorum zibidiyide fazla tanımıyorum kanka ayağı ile kıza sarkıyo o istemeden eline felan tutuyodu bende gördüm bekledim kenarda kıstırdım baya bi küfür ile vede kafa ile sersemlettim sonra sol gözüne ve elimin sinirden kaymasından dolayı dudağını patlattım yoksa sol göze bir darbe daha yiyecekti kör olacaktı h*yar... eğer dediğiniz gibi aldatıyorsa ben kıza öyle bi girişirimki güzelliğinden hal kalmaz

Alıntıları Göster
    iyi yapmışşsın dostum helal

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_Mustafa

iyi yapmışşsın dostum helal

Alıntıları Göster
    okızdan hayır gelmez dostum cok iyi yapmıssın hatta agzını burnunu iyice dağıtsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossor

okızdan hayır gelmez dostum cok iyi yapmıssın hatta agzını burnunu iyice dağıtsaydın.

Alıntıları Göster
    Çıkıp sevgilinin karşısına adam akıllı konuşcaksın, diyeceksin ki "O çocuk sana asılıyordu, seyirci kalmamı istermiydin, ben ne yapıyorsam senin için yapıyorum" falan diye bağla bi şekilde, eminim ki seni anlayabilir...Tabi güzel bir dille anlat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 7 Temmuz 2008; 11:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuni

Çıkıp sevgilinin karşısına adam akıllı konuşcaksın, diyeceksin ki "O çocuk sana asılıyordu, seyirci kalmamı istermiydin, ben ne yapıyorsam senin için yapıyorum" falan diye bağla bi şekilde, eminim ki seni anlayabilir...Tabi güzel bir dille anlat...

Alıntıları Göster
    Bende olsam bende öle yapardım en iyisin yapmışsın kafana takma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bende olsam bende öle yapardım en iyisin yapmışsın kafana takma..

Alıntıları Göster
    kankamla çekiyoz biraları allah razı olsun kankamdan arkadaş herşeyin en iyisi.(diğer şeyler dışında..)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.