Merhaba. Aramızda uzlaştırmacı olan veya eğitim almış olup da 2021 yılında uzlaştırmacı sınavına girecek olan var mıdır? Bu durumları karşılayan arkadaşlara bir yenilikten bahsetmek istiyorum. Normalde uzlaştırma evrakları hazırlanırken her bir dosya için yeni klasörler, her bir tarafın her şablonu için ayrı ayrı Word dosyaları vb. oluşturulması gerekiyor. Ancak bu işlemleri yapmamak, zamandan tasarruf etmek adına uzlaştırmacılar için yeni bir site mevcut; -> www.uzlastirma.net uzlastirma.net nedir? Bu siteye üye olduğunuzda uzlaştırma işlemlerine haiz bütün şablonlar tek tıkla 1 saniyede oluşturulabilmekte. Yapmanız gereken tek şey dosya ve taraf bilgilerini bir kereye mahsus kendinize özel, sadece sizin görebileceğiniz bir alana girmek. Sonrasında ise Şablon Oluştur > Şablon Seç > Dosya Seç > Taraf Seç > Oluştur şeklinde bastığınız zaman (ki hepsi ekrana hazır gelmektedir.) şablon hem sadece sizin görebileceğiniz üye sayfasına kaydolmakta, hem de İndir butonuna bastığınızda düzenlenebilir şekilde bilgisayarınıza inmektedir. Dosya adı, uzlaştırmacı adı, taraf adı, adliye bilgisi, vb. hiçbir şey yazmadan tek tıkla tüm şablonun otomatik doldurularak bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza inmesi, sizin sadece birkaç dakikanızı alacak ve bu da sevdikleriniz ile daha fazla zaman geçirmenizi, kendinize daha çok vakit ayırmanızı sağlayacak. Bu yeniliği keşfetmeniz adına sizlerle paylaşmak istedim. Deneme üyeliği 3 gün boyunca ücretsizdir. Bence denemeden karar vermeyin. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaPa -- 12 Ocak 2021; 13:53:27 > |
Bildirim