Bildirim
Uzman Sorusu : Tapu Değeri 120 satışı 240 bin olan ev için, 150 bin kredi çıkar mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mantiken cikmamasi lazim ki devlet farkederse 10bin tl gibi bir cezasi var diye biliyorum tapu yu dusuk gosterdin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konut kredisine başvurduğunuzda banka ekspere başvurarak evin değerinin belirlenmesini ister, eksperin belirlediği değerin %80 ine kadar kredi kullanabilirsiniz.
Tapuda evin değerini düşük göstermek suçtur ve cezası vardır. Kredi ile alım yapıldığında veya banka üzerinden para transferi yapıldığında bunu tespit edip ceza kesiyorlar diye duymuştum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer arkadaşların yazdıkları doğru ama arsa mı ev mı anlamadım arsa ise çıkmaz daire ise gelirinize skorunuza evın konumuna bağlı çünkü eksper gelip bakacak, cadde mi sokak mı vs ona göre bir değer biçecek ama zor gibi 130 belki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X