Şimdi Ara

Uzman veri kurtarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dento35

icare data recoverymi kullandin bende de oyle oldu ancak gercek verileri de kurtariyor

Şimdi icare programını başlattım. pek ümitli olmasamda denemediğim bir program..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylanbey

quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

r-studio denediniz mi?

evet denedim, oda birşey çıkaramadı,,

En iyisi r studio diye biliyorum. Ama üzerine bir şey yazmadığınız halde bilgileri kurtaramamanız ilginç.
  • secimlerden deep scan secseydin keske bende o modda bulmustu
  • quote:

quote:

quote:

r-studio denediniz mi?

evet denedim, oda birşey çıkaramadı,,

En iyisi r studio diye biliyorum. Ama üzerine bir şey yazmadığınız halde bilgileri kurtaramamanız ilginç.

arkadaşlar diskim bitlocker ile şifreli idi,, verileri çıkaramamamın kaynağı bu, yoksa çoktan çıkardı veriler.
  • kurtarılacak dosyları hiç bulamıyormusun yoksa bulup açamıyormusun ?
  • quote:

arkadaşlar diskim bitlocker ile şifreli idi,, verileri çıkaramamamın kaynağı bu, yoksa çoktan çıkardı veriler.

Bitlocker her klasörün ve dosyanın üzerine şifre mi koyuyor (bence index bölümünde bir yerdedir şifre. Kurtarma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum
    Şu konuya gözattınız m?. Blue_life ın mesajın sonuna doğru önerileri var .
    http://forum.donanimhaber.com/Veri_Kurtarma_Programlarinin_Resimli_Anlatimlari_/m_23280095/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 21 Mart 2012; 22:20:51 >

• aslında bitlocker harddiskin tamamına şifre koyuyor ama dosyalar linux'te de okunamıyor
  • quote:

quote:

Bitlocker her klasörün ve dosyanın üzerine şifre mi koyuyor (bence index bölümünde bir yerdedir şifre. Kurtarma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum
    Şu konuya gözattınız m?. Blue_life ın mesajın sonuna doğru önerileri var .
    http://forum.donanimhaber.com/Veri_Kurtarma_Programlarinin_Resimli_Anlatimlari_/m_23280095/tm.htm

konuda şifreli dosya ile ilgili hiçbirşey yok. dediğim gibi dosyalar şifreli olmasa çoktan kurtarmıştım. benim işgüzallığım işte ne işin var bitlocker da. microsoftan hayırmı çıkar desene

• Veri kurtarma işi yapan prof. yerler var hocam araştırmıştım benimde başıma gelmişti. Fİyatları uçuk biraz 2 sene felan önce 500 gb veri için 500$ istemişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

Veri kurtarma işi yapan prof. yerler var hocam araştırmıştım benimde başıma gelmişti. Fİyatları uçuk biraz 2 sene felan önce 500 gb veri için 500$ istemişlerdi

çok para,, o paraya 5 tane disk alır 5 li yedek yaparım valla.. :)
  • Hocam son durum nedir, gelişme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef böyle durumda yapacak hiçbir şey yok. Bit locker şifresi kesinlikle lazım. Bu iş için veri kurtarma firmalarına gitseniz bile sizden mutlaka bu şifreyi isteyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

Hocam son durum nedir, gelişme var mı?

yok hocam herhangi bir gelişme olmadı.
  • evet arkadaşlar, hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. bir kaç resim içinde gidip şimdi 200-300 tl veremeyeceğim. diski hızlı formatlayıp birde öyle tarattıracam sonrasındada normal bi format ile diski yeniden kullanıma artık..
  • quote:

evet arkadaşlar, hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. bir kaç resim içinde gidip şimdi 200-300 tl veremeyeceğim. diski hızlı formatlayıp birde öyle tarattıracam sonrasındada normal bi format ile diski yeniden kullanıma artık..

linux te açmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

quote:

evet arkadaşlar, hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. bir kaç resim içinde gidip şimdi 200-300 tl veremeyeceğim. diski hızlı formatlayıp birde öyle tarattıracam sonrasındada normal bi format ile diski yeniden kullanıma artık..

linux te açmayı denedin mi?

disk raw şeklide olduğu için linux da pek birşey ifade etmiyor, ama ne olur ne olmaz denemiştim.
  • hiçbir yerde çözüm bulamadım, artık tek çare diski normal olarak formatlayıp kullanmaya geldi, kalan sağlar bizimdir ne yapalım!!
  • Diski normal formatlama.
    Olan bilgiden de olursun.
    Şimdi başa dönüyoruz. Bitlocker tüm partitionu kapsayan genel bir şifreleme programı. Öyleyse amaç veri kurtarmak değil Partition kurtarmak olmalı. Diski analiz edeceksin. İçinde bir çok partition kalıntıları göreceksin. Bu kalıntılardan 1 ila 3 tane arasında geniş aralıklı büyük partitionlar göreceksin. Bu partitionları kobay tasınabilirlere sectör sectör yazdıracaksın. (Bu kobayların aynı marka model olması şansını yükseltebilir.) Kapanmış MBR kaydı partition yeni kobayında tek parça halinde yasama geçecek (bkz sakın file olarak atmayın bu xp cd sini data olarak cd ye yazıp neden boot etmiyor demeye benzer) amacımız partitionu tam olarak identify etmek. Bulduğun her büyük partition kümesi için bu işlemi yap. Çalışırsa direk olarak senden windows bitlocker şifresi isteyecektir.
    Umarım kafamın içindekini canlandırabilmişimdir.

• Ayrıca bu işlemlerin hiçbirini windows altında yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYNIADAM

Diski normal formatlama.
    Olan bilgiden de olursun.
    Şimdi başa dönüyoruz. Bitlocker tüm partitionu kapsayan genel bir şifreleme programı. Öyleyse amaç veri kurtarmak değil Partition kurtarmak olmalı. Diski analiz edeceksin. İçinde bir çok partition kalıntıları göreceksin. Bu kalıntılardan 1 ila 3 tane arasında geniş aralıklı büyük partitionlar göreceksin. Bu partitionları kobay tasınabilirlere sectör sectör yazdıracaksın. (Bu kobayların aynı marka model olması şansını yükseltebilir.) Kapanmış MBR kaydı partition yeni kobayında tek parça halinde yasama geçecek (bkz sakın file olarak atmayın bu xp cd sini data olarak cd ye yazıp neden boot etmiyor demeye benzer) amacımız partitionu tam olarak identify etmek. Bulduğun her büyük partition kümesi için bu işlemi yap. Çalışırsa direk olarak senden windows bitlocker şifresi isteyecektir.
    Umarım kafamın içindekini canlandırabilmişimdir.

merhabalar, bu işlemleri yapabileceğim uygulamaları söylemen mümkünmü peki, örnek olarak diski sector sector hangi uygulama ile kopyalayabilirim gibi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.