Şimdi Ara

Uzman veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, işte tam uzmanlık isteyen bir sorun,,

500gb lık usb bir diskim var ve windows 7 ile bitlocker ile şifrelemiştim. her açtığımda diski bu şifreyi ister ve girdiğiniz zaman diskin içini gösterir.. ben bu şifre açıkken bilgisayara usb bellek bağladım ve buna diskpart ile format atıp içine win7 kurulumunu atacaktım. diskpart ile format fs=fat32 yaptım flashın harfi yerine harici diskin harfini girmişim. 10 saniye sonra uyandım ve diski kapattım.

disk şuan raw halde ve içindeki verilere hiçbir şekilde ulaşamıyorum. neredeyse bütün veri kurtarma programlarını denedim ama nafile. yardımcı olabilecek birilerini arıyorum.
    teşekkürler

• Böyle bir durum kaç kişinin başına gelebilir ki !! ben hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_todd

Böyle bir durum kaç kişinin başına gelebilir ki !! ben hariç
    konuyu acıp bakıp bakıp kapatıyorum ufacık bıle fıkrım yok ..olsa zorlardım .. ... ama konu guncel umarım bırılerı konu hakkında bılgısı vardır ..yardımcı olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

konuyu acıp bakıp bakıp kapatıyorum ufacık bıle fıkrım yok ..olsa zorlardım .. ... ama konu guncel umarım bırılerı konu hakkında bılgısı vardır ..yardımcı olurlar...

Alıntıları Göster
    hmm birşeyler üretelim o zaman :)

hdd bu durumdayken acronis gibi recovery yazılımları cihazı görüp yedek alınabiliyormu denedinizmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Alıntıları Göster
    buna benzer bir durum benimde başıma geldi nekadar uğraştıysam olmadı, sağlık olsun diyerek haya geri dondum

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

inşallah bir fikri olan çıkar!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyexelans

hmm birşeyler üretelim o zaman :)

hdd bu durumdayken acronis gibi recovery yazılımları cihazı görüp yedek alınabiliyormu denedinizmi ?

çoğu kurtarma programı diski raw olarak görebilmekte,, muhtemelen acronis de görecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

buna benzer bir durum benimde başıma geldi nekadar uğraştıysam olmadı, sağlık olsun diyerek haya geri dondum

bende sağlık olsun diyecem ama içinde 2 yıllık resimlerim var. benim için önemli.. veri kurtarma firmalarıda çok para istiyorlar
  • quote:

quote:

bende sağlık olsun diyecem ama içinde 2 yıllık resimlerim var. benim için önemli.. veri kurtarma firmalarıda çok para istiyorlar

Alıntıları Göster
    http://support.microsoft.com/kb/928201

İyi incelersen önce raw dan kurtarıyor sonra bitlockeri onarıyor.Buda olmassa pm at

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    "easeus data recovery wizard" isimli program işinizi görür...
    partition recovery bölümünden giderek diskinizi tarattırın...

• quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

"easeus data recovery wizard" isimli program işinizi görür...
    partition recovery bölümünden giderek diskinizi tarattırın...

Alıntıları Göster
    iCare Data Recovery Software 4.5.3 benim cok isime yaradi ayrica madem raw kaldi formati tamamla daha sonra programdan formatlanmis diski secip tarattir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dento35 -- 20 Mart 2012; 15:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

get data recover my files benim cok isime yaradi ayrica madem raw kaldi formati tamamla daha sonra programdan formatlanmis diski secip tarattir

o yöntem benimde aklımdan geçiyor fakat diskim şifreli idi..
  • quote:

quote:

get data recover my files benim cok isime yaradi ayrica madem raw kaldi formati tamamla daha sonra programdan formatlanmis diski secip tarattir

o yöntem benimde aklımdan geçiyor fakat diskim şifreli idi..

Alıntıları Göster
    o ayri bir problem zaten simdi o sifreleme programinin sistemini bilmiyorum ama soyle olabilir tarattirir bulursun bir yere kurtarirsin okuyamazsan bitlocker`i tekrar kurarsin ayni sifre falan filan acmasi lazim

• quote:

o ayri bir problem zaten simdi o sifreleme programinin sistemini bilmiyorum ama soyle olabilir tarattirir bulursun bir yere kurtarirsin okuyamazsan bitlocker`i tekrar kurarsin ayni sifre falan filan acmasi lazim

Alıntıları Göster
    Takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Takip..

Alıntıları Göster
    üstadım.windows fat ve ntfs siistemleri hariç diğer siistemleri görmez.ben biçimlendirdim.kurtarmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia

üstadım.windows fat ve ntfs siistemleri hariç diğer siistemleri görmez.ben biçimlendirdim.kurtarmadım.

windows un görüp görmemesi mühim değil, çoğu uygulama raw halindeki sistemi görüp tarayabiliyor.. sıkıntı diskin bitlocker ile şifrelenmiş olduktan sonra format yemesi,, haliyle çıkardığım dosyada saçma sapan dosya çıkıyor.

en son 9gb lık bir kaç tane gpg uzantılı dosya çıktı, bunlarda şifreli dosya imiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alia

windows un görüp görmemesi mühim değil, çoğu uygulama raw halindeki sistemi görüp tarayabiliyor.. sıkıntı diskin bitlocker ile şifrelenmiş olduktan sonra format yemesi,, haliyle çıkardığım dosyada saçma sapan dosya çıkıyor.

en son 9gb lık bir kaç tane gpg uzantılı dosya çıktı, bunlarda şifreli dosya imiş.

Alıntıları Göster
    her veri kurtarma abuk subuk bir ton veri çıkarıyor ama hiçbiri işe yarar değil, mesela son program swf uzantılı ve boyutları 2-3 gb lık dosyalar çıkardı..

• quote:

her veri kurtarma abuk subuk bir ton veri çıkarıyor ama hiçbiri işe yarar değil, mesela son program swf uzantılı ve boyutları 2-3 gb lık dosyalar çıkardı..

Alıntıları Göster
    icare data recoverymi kullandin bende de oyle oldu ancak gercek verileri de kurtariyor
  • quote:

icare data recoverymi kullandin bende de oyle oldu ancak gercek verileri de kurtariyor

Alıntıları Göster
    r-studio denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

r-studio denediniz mi?

evet denedim, oda birşey çıkaramadı,,
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.