Şimdi Ara

Uzman XBow Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XBow,STR veren bir uzak dövüşcüsüdür.Uzaktan vurduğu ve iten skillleri olduğu için çoğu zaman HP kaybı olmaz.XBow'u güzel oynamak için canavar seçmemiz lazım.Kendimizden 1 düşük ; 1 fazla hiç fark etmez,önemli olan çarın fazla pot harcamaması ve pot parası yerine fazlasıyla bolt alması...
    Başlardan örnek vereyim,7 levelız,asla Baroi'lerle(7lvl) uğraşmayacağız.Bize çok kaybettirir.Onun yerine Bartis'lere(8lvl) gidip kasılacağız.
    Farkları:
    Baroi bizim gibi XBow'cu onunla dalaşırsak zırhımızın dayanıklılığı düşer,pot harcarız;pot yoksa oturur can doldururuz ve zaman kaybederiz
    Biliyorsunuzdur Avrupanın en uzaktan vuranı XBow,yani mesafesi fazla... Bartis bize gelene kadar çoktan ölmüş olur,can ve dayanıklılık azaltmayız...
    XBow'u eğlenceli ve sağlam oynamak için kendinizce combo'lar geliştirmelisiniz...Ben 20 level'a kadar olan skill'lerden bir örnek vereyim:
    Güçlü atış'a basıyoruz.Sarı ışıklar çıkıyor,işte o sarı ışıklar çıkarken zehirli silah yapıyoruz hemen üstüne hızlı atış yapıyoruz.Güçlü ve Zehirliyi arada 1sn farka kullanırsanız zehirleme oranı ciddi bir şekilde artar
    Eğer bu şekilde mantıklı ve sağlam combolar oluşturursanız kendi seviyenizdeki canavarları rahatlıkla 3-4 bolt harcayarak yıkabilirsiniz

Şimdiden Başarılar,Emeğe Saygı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoliqwer -- 3 Ağustos 2010; 8:04:11 >

• Lvl kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Lvl kaç?

45 lvl Nuker vardı sıkıldım XBow açtım dün.Şu anda 19
  • gördügüm en ii 20 lvl x bow uzmanısın başarılarının deamını dilerim umarım 30 lvl xbow rehberide yaparsın takipçinim
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

gördügüm en ii 20 lvl x bow uzmanısın başarılarının deamını dilerim umarım 30 lvl xbow rehberide yaparsın takipçinim

• quote:

gördügüm en ii 20 lvl x bow uzmanısın başarılarının deamını dilerim umarım 30 lvl xbow rehberide yaparsın takipçinim

quote:

Orijinalden alıntı: uyuskis

quote:

İnşallah...Ne diyelim kardeş

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Frost Mage rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 110 rogue sahibi olarak; daggersız xbow olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

110 rogue sahibi olarak; daggersız xbow olmaz

Ben dagger'sizim.Hiç sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankoliqwer

quote:

Orijinalden alıntı: tevez

110 rogue sahibi olarak; daggersız xbow olmaz

Ben dagger'sizim.Hiç sorun olmuyor

Tabi arkadaş 110 Warrior clericlerle wsde tek attığı için gereksinim duymuyor

• Bu rehber işime yarar . . . X-Bow açacaktım zaten . .

• Abi sana kim tavsiye etti bu forumu lanet olsn ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0f3ar_74

Abi sana kim tavsiye etti bu forumu lanet olsn ya

Sakin ol şampiyon

• Ben dagger warlock açtım bence çok iyi olabilir warlock debuff ardından bi maksa tamam
  • bn 70 Lv Xbow bnada rehber olur msn..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.