Şimdi Ara

Uzman yorumu lütfen 2-3 gün içibde alıcam philips-samsung-sony (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatı oldukça iyi eski model olmasına karşın 7684 2009 model 7685 2010 model ve led.7685 te ambilight ,net tv.dlna gibi donanımlar var 7684 te yok sadece 100 hz bir tv ama 1200 tl ye 5000 modeli alacağınıza 7000 modeli eskide olsa tercih edilebilir çünkü fiyatı iyi.
  • 32 pfl 7695 aldım dün itibariyle
    Bugün kurarlar sanırım. 1630 tl ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaserdar

32 pfl 7695 aldım dün itibariyle
    Bugün kurarlar sanırım. 1630 tl ye geldi

ALDIĞIN TV USB DEN MK OYNATIYORMU.
    BENDE 37PFL5405 MODELİ USB DEN MKV OYNATIYOR YAZIYOR AMA CODECLER UYUŞMADIĞI İÇİN ÇOĞU MKV Yİ OYNATMIYOR.
  • tolgaserdar hayırlı olsun.deneyimlerinide paylaşırsan herkes bilgi sahibi olmuş olur.
  • fbm333 teşekkür ederim. bugun evde kimse olmadığı için kurulmadı yarın sabah kurulacak. Akşam eve geldiğimde şehir dışına çıkmadan 1-2 saat vaktim olacak o arada hemen ps3 ve bi tane hd dizi ya da trailer denemesi yaparım.

otekcan mkvyi deneme şansım olursa hemen haber veririm yarın. olmazsa pazartesiye kalır
  • quote:

fbm333 teşekkür ederim. bugun evde kimse olmadığı için kurulmadı yarın sabah kurulacak. Akşam eve geldiğimde şehir dışına çıkmadan 1-2 saat vaktim olacak o arada hemen ps3 ve bi tane hd dizi ya da trailer denemesi yaparım.

otekcan mkvyi deneme şansım olursa hemen haber veririm yarın. olmazsa pazartesiye kalır

tamam tolgaserdar hayırlı olsun güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otekcan -- 19 Ocak 2011; 15:49:32 >
  • 32 pfl 7695 nerenden aldı8n :) bende almayı düşünüyorumda :) çok güzeldi bugün electraworldde gördüm :)
  • PHİLİPS 7000 8000 9000 serileri sizlere gerekli performansı sağlayacaktır. AMBİLİGH = AMBİANCE :)
  • quote:

fbm333 teşekkür ederim. bugun evde kimse olmadığı için kurulmadı yarın sabah kurulacak. Akşam eve geldiğimde şehir dışına çıkmadan 1-2 saat vaktim olacak o arada hemen ps3 ve bi tane hd dizi ya da trailer denemesi yaparım.

Philips'ler mkv oynatmiyor. Samsung ve sony'lerde mkv oynatma var. Ozellikle samsunglar ve vestellerde divx oynatma cok basarili.
  • arkadaşım yalnış bilgi vererek insanları yanıltma 6000 serisinden başlayıp 9000 kadar philipsler mkv oynatabiliyor dtsyi çözemediği için oynatmıyor zannediyorsun ac3 mp3 vs dene
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.