Şimdi Ara

Uzmanlık iki tane sorum olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıklara göz attım ama bulamadım. Sistemim bu oyunu kaldırır mı? Daha önce yükleyip beyaz ekran sorunu yaşadığım için pcden kaldırmıştım. Şansımı tekrar denemek istiyorum.

İkinci sorum ipadde blitz sürümünü oynuyorum pcde kendi id hesabım ile oynayabilir miyim?

Sistem özellikleri

Core i5 2450m cpu
    6 gb ram
    128 ssd disk
    intel hd 3000

• oyunbozanceo O kullanıcısına yanıt
    DUSUK COZUNURLIUKTE OYNARSIN SIKINTI OLMAZ
  • oyunbozanceo O kullanıcısına yanıt
    Bende i5 2410m işlemci 8gb ram Nvidia gt550m 2gb ekran kartı var 1920*1080 çözünürlükte ama bütün ekran efektleri kapalı bir şekilde oynuyorum 25-40 arası fps alıyorum. Oynayabilirsin yani.
  • Hd3000 onboard kart cok sıkıntı olur.islemcide oyuna gore dusuk kaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfaya giremedim hata veriyordu o yuzden gec cevap veriyorum kusura bakmayin beyler. Bilgilendirme icin tesekkurler. Ipadde light sürümü oynamaya devam o zaman

• bende intel e 6500 çift çekirdek 4 gb rm ve 512mb 9500 gt ekran kartıyla düşük ayarda rahat oynuyorum fps 35-40 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 25 Ağustos 2014; 15:42:25 >
  • naptınız arkadaşlar! ben 6 yıllık bilgisayarla (p4 4 çekirdek işlemi, 512mb sapphire hd4850 ekran kartı 2gb ram ve dandik bi anakartla) min detayda 50fps alıyorum, çizim mesafesi max sadee.

açmaz olur mu yahu biraz ince ayar yap kral olursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xola

naptınız arkadaşlar! ben 6 yıllık bilgisayarla (p4 4 çekirdek işlemi, 512mb sapphire hd4850 ekran kartı 2gb ram ve dandik bi anakartla) min detayda 50fps alıyorum, çizim mesafesi max sadee.

açmaz olur mu yahu biraz ince ayar yap kral olursun...

Hd4850 hd3000(onboard)dan iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.