Şimdi Ara

Uzmanlık sorusu, ben çözemedim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende e7500 işlemci var ve senden beter durumum. Uzun süredir bunu kullanıyorum araştırma yapıyorum ve işlemcinin değişme vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Arkadaşım fx 6300 ile full izellikte 50 fps den aşşağı düşmüyor. Ekran kartı saphire r7 265 x2 o.c.

Bende aynı sistemin biraz daha ekran kartı düşük model olanı ile 1 hafta içerisinde değişimi burdan yazarım. Şu an WoW grafik değerlerim en düşükte ve fps ortalamam;

Boş alan; 25-50

Shrine,Orgrimmar; teleport ile gittiysem yaklaşık 10-15 saniye boyunca 1-2 , sonra 10-20 arası. Eğer uçarak, koşarak gittiysem ilk ilk 5 saniye 1-2 sonra 10-20 arası.

Ordos, BL bitene kadar 3 kere skill atabiliyorum

B.G.'lerde ise BG ye göre değişiyor. Eye of storm çok kasıyor mesela... Ama S.O.T.A ve WSG biraz daha iyi.

Değerlere bakacak olursan, genel olarak kalabalık etkilemekte. Bu da veri sayısının işlemci tarafından işlenememesi manasında bize yavaş/az FPS olarak dönmekte. Umarım FX 6300 benim problemimi çözer. En azından bu ay için biraz fps yi iyileştirse , önümüzdeki ay HD4870'imi değiştiririm. Gerek olacağını düşünmüyorum ama deneyip göreceğiz.

• sorun ssd kullanmamanızdan kaynaklanıyor.aynı sıkıntı bende vardı.ssd alıp oyunu ve işletim sistemini ssd ye kurdum hdd ye oranlar 2 katına çıktı fps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

sorun ssd kullanmamanızdan kaynaklanıyor.aynı sıkıntı bende vardı.ssd alıp oyunu ve işletim sistemini ssd ye kurdum hdd ye oranlar 2 katına çıktı fps.

Eminmisin ssd ile alkali olduguna. Bence yaniliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverlari manuel yuklerken böyle sorunlarla karşılaşan çok arkadaşım oldu.

Slimdriver yükle, atladığın driver olması muhtemel. Ekran karti driver ına baglamayin herşeyi
    Bi tarat bakalım eksik driver bulacak mı

System care yükle full sürüm 7 yi bulabilirsin
    Ssd kulaniyorsan disk birleştirme hariç hepsini tikle ve tarat, onar ve pc yeniden başlat. Bios ekranında extra bi düzeltme taraması gelicek. Esc ye basma ve bekle bitsin.

Büyük ihtimal sorunun çözülecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

quote:

Orijinalden alıntı: x264

sorun ssd kullanmamanızdan kaynaklanıyor.aynı sıkıntı bende vardı.ssd alıp oyunu ve işletim sistemini ssd ye kurdum hdd ye oranlar 2 katına çıktı fps.

Eminmisin ssd ile alkali olduguna. Bence yaniliyorsun.

basit bir şekilde açıklayayım.

oyundaki kaplamaların seviyesi saniyede 50 olsun.hdd nizin bunları işleme kapasitesi ise saniyede 30 olsun.
    hdd saniye başına üzerine düşen bu seviyeyi yerine getiremediği için şişmeye maruz kalır bu da takılmalara ve ani fps düşüşlerine sebep olur.fakat ssd bunun 10 katı bir işleme kapasitesine sahip oldugu için takılma ve fps düşüşleri yaşamazsınız.
    tabi ki ssd alıp celeron 1700 bir işlemci ile o performansı beklemeyin.ama orta segment bir işlemci ve ekran kartına ssd ilave ettiğiniz taktirde bu sorun ortadan kalkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.