Şimdi Forumdaki 80 lvl arkadaşlar çharlarını 90 lvl yapmak için uğraşçaklar Forumda kimse kalmıcak
alakasız 90 ı cogu kisi botla kascagı icin gene konusacak adam olur .. bi bak forumdaki kişilre
merak etme forumda 20-60 arası çok player var(benim gibi) konuşuruz
merak etme nooblar da var mesela ben
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
22 level'ım (100K sp var ayrı konu )
quote:
Orjinalden alıntı: IronMaiden90
Şimdi Forumdaki 80 lvl arkadaşlar çharlarını 90 lvl yapmak için uğraşçaklar Forumda kimse kalmıcak
Ondan ziyade çoluk çocuk herkes legendle beraber gelen bugları fırsat bulup aynı konuyu 2141556436344124 kere açacaklar Forum eziyet haline gelecek Bakınız: Serverler kapandı,start gelmiyor, legend 3 kurulmuyor vs vs ....
OF özgür offf NE ZMN BÜYÜCENSANKİ SEN ÇOK GİRCEN.OTUR OLUM OKS YE ÇALIŞ MİLLET 90 YAPSIN SENDE ÇALIŞ BAK ŞURDA 14 GÜN KALDI.TÜM ENERJİNİ OKS AKŞAMINA SAKLAA!!
quote:
Orjinalden alıntı: FurkanHayatkurtaran
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
22 level'ım (100K sp var ayrı konu )
mastery lvl 0 mu senın kac K kasmayi düsünüyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: king_master
OF özgür offf NE ZMN BÜYÜCENSANKİ SEN ÇOK GİRCEN.OTUR OLUM OKS YE ÇALIŞ MİLLET 90 YAPSIN SENDE ÇALIŞ BAK ŞURDA 14 GÜN KALDI.TÜM ENERJİNİ OKS AKŞAMINA SAKLAA!!
Kanka sus sen eziklerin içindesin
Dert ettiğin şeye bak kanka ya Harbi bırak oyunu git dağa taşa kırlara çık kafan rahatlasın sınava giricekmişsin bırak oyunu falan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme