Şimdi Ara

Keşke hiç doğmasaydım, boşa yaşanan bir hayat işte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir isteğim gerçekleşmedi. Karı kız olarak düşünmeyin tamam o da var ama karı kızı diğer başarısızlıklarımı unutmak için şey yapmıştım karı kız bile olmadı yani baya başarısız bir insanım gün içerisinde ya sakinleştirici yada alkol alıyorum öbür türlü kendime zarar veriyorum o derece kötü bir hayatım var keşke yaşlanıp ölsem biran önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istersen benim kartelime katılabilirsin.gustavom olabilirsin.
  • Çok matah birşey değil ki bir sevgili yapmak. Ya da bir ihtiyaç mı. Evet gerçekten çok güzel bir duygu ama şarkıda dediği gibi her aşk gibi bu da bir gün biter. Ve bittiği zaman (Gerçek bir ilişkiden bahsediyorum 1-2 hafta takılmak değil) bittiği zaman güçsüz çoğu insanın bunu kaldıramadığına şahit oldum , bende dahil. Yıllarca etkisinde kalabiliyorsun. Psikolojini bozuyorsun vs. vs. Bunlar daha mı iyi. Biraz şükret. Elin ayağın tutuyordur daha gençsindir. Ne kadar tipsiz olursan ol ne kadar özgüvensiz olursan ol , bu hayatta seni de birileri bekliyor bunu unutma.
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Ya derdim sevgili falan değil şuan takmıyorum ama hayatta çok daha iyi yerlerde olmam gerekirken zekam, param vs. yani aslında doğuşumla gelen şeyler buna izin vermedi. Tabi bir insanın herkes tarafından reddedilmesi çok acı bir şey o ayrı.

• bunu diyebilecek farkedecek kadar bile zekan var. zaten ülkenin %50sinden daha zeki oluyorsun haliyle. Herşeye olumlu bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 19 Ekim 2017; 21:4:55 >
  • Seni çok iyi anlıyorum. Benim de isteklerim gerçekleşmiyor. Hiç bir konuda başarılı değilim. Ölsem dünya bir şey kaybetmez.
  • böyle düşünmeniz çok üzücü, umarım güzel günler geçirirsiniz hayatınızın geri kalanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayata dört elle sarılanlar başarılı oluyorlar. Amına koyayım günde 10 saat pc başında oyun oynadığım zamanları bilirim. Bizden ne olabilir ki en fazla? Hayır, ne yaptık da ne olmayı bekliyoruz? Olmuyor, olmuyor, bu da olmadı, al işte yine olmadı dediğimiz şeyleri gerçekten istedik de mi başaramadık yoksa sadece oturduğumuz yerden düşledik mi? Bu soruyu zaman zaman kendimize sormamız gerekiyor sanırım. Çünkü eğer sormazsak, olmayan bir soruya cevap vermeye çalışır dururuz sürekli. Bir soru sorun kendinize bu herhangi bir şeyle ilgili olabilir ve sonra da o soruya GERÇEK bir cevap bulmaya çalışın ama kendinizi kandırmadan yapın bunu tabii ki de. Örneğin gidip de neden bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı sorusuna "Ama çok açıldığım kızlar oldu ve hepsi beni birer birer reddetti, ben ne yapayım daha?" cevabını vermeyin.
    Belki de açılmamanız gereken kızlara açılmışsınızdır, kim bilir? Yanlış sularda yüzüyorsunuzdur belki de? O kızlar da sizi reddederek boğulmanızı engellemiştir belki de, kim bilir? Sizin için uygun olanı bulana kadar zorlamalısınız şansınızı. Bir de bu bakış açısıyla bakmayı deneyin belki işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatatatatatata -- 19 Ekim 2017; 21:37:3 >

• tatatatatatata kullanıcısına yanıt
    Ne diyon Kayra :(

• Dostum cevap yazdım sana oku belki işine yarayan bir şey bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.