Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir forumda vakit geçiriyorum uydu alıcılarıyla ilgili epey yazı okudum. Şimdi size istediklerimi ve bulduğum modelleri yazacağım. İstediğim özelliklere seçtiklerimden hangisi daha fazla uyuyorsa ve f/p açısından hangisi avantajlı olacaksa lütfen söyleyin veya istediğim özelliklere uygun olarak nokta atışı olacak şekilde başka alıcı varsa onu da bildirmenizi rica ederim.
İsteklerim çok değil aslında, iyi kalitede bir HD yayın sunabilsin, mümkünse güncellemeleri kendi yapsın veya cihaz üstünden kolayca yapılabilir olsun (hiç uydu kullanmadım, bilmiyorum) Mevcut kanalları veya servisleri sayesinde güzel filmler izlememe olanak sunacak , Çok da eski bir cihaz olmasını istemiyorum, güncel teknolojiyi barındırsın istiyorum. Ve son olarak hangi marka cihazlarının güncelleştirilmesine önem veriyorsa onu belirtmenizi istiyorum. Amacım bir kere alıp kaliteli alıp beni uzun yıllar yormadan götürmesini sağlamak. Bu konuda profesyonel değilim ve cihazla uğraşma gibi bir amacım, niyetim yok.
Arada kaldığım modeller ise ; WeTek Play HD , Next Machina HD Super , GigaBlue X1 HD
Not : Çok aşırı bütçem de yok 1000 TL lik cihazları lütfen söylemeyin, yukarıda söylediğim gibi profesyonel olmadığım için kullanamayacağım özelliklerine para vermek istemiyorum.