kardeşim Herkes Bir Şey Yazmış Power Diyen Ekran Kartı Dıyen Bıos Diyen Bilende Karısıo bilmeyende.Arkadasım Bana Göre Ki Bu Konuda OlDukça İyiyimdir. Sorunun RAM ler .Bazı Arkadaşlarımın da Dediği Gibi Sök Üfle Sil Geri Tak Bi Bak Olmazsa Ramler Gitmiştir Yenisini Al,VArsa Arkadaşlarından Sorununu Doğrulamak İçin ödünç Al Dene Bi İstersen OK.
Evet arkadaşlar son durumu paylaşıyorum biraz geç oldu ama :D anakart yanmış sorun ondan kaynaklanıyormuş şimdi kasa öyle evin bir köşesinde yatıyor
Anakart yanınca ekrana hiç birşey gelmemesi lazım vede anakart yanınca bilgisayar'a elektrik gitmez nasıl tespit ettin anakartın yandığını ?
Aralıklı uzun bipleme sesi benim masaüstü bilgisayarımda da mevcut.Sorunun Anakartın üzerindeki ram portlarında olduğunu düşünüyorum.Neye istinaden olduğunu da söyleyeyim.Ram Portlarını kontrol ettiğimde belirli deliklerinde karartı veya deforme görüntüsü var.Anakart almayı düşünüyorum
Evet arkadaşlar anakart almaktan vazgeçtim, ve sorunun ram portundaki deformeden olduğunu ispatladım.2 ram portu 2 ramim var.Arızalı porta ram takmayınca bilgisayarım açılıyor ve normal çalışıyor (tek ram kayıplı da olsa).Bende anakart almaktansa sadece internete girmek için kullanılan pc için anakart almayı gerek duymadım onun yerine anakartın destekleyeceği anakarttan ucuz olan ve eskisinden iyi bir ram almaya karar verdim. (Aralıklarla uzun bipleme sesi ramdan kaylaklandığı anlaşılmıştır arkadaşlar, bakacağınız ilk yer ram portu ve raminiz olsun )
arkadaşlar , pcyi geçen oynadım kapadım daha açılmadı uzun bi beep sesi geliyor lütfen yardım edin !!!
quote:
Orijinalden alıntı: ozomer
arkadaşlar , pcyi geçen oynadım kapadım daha açılmadı uzun bi beep sesi geliyor lütfen yardım edin !!!
Ram ve Ram slotlarını kontrol ediniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ozomer
iyi bir format istiyor!!! ancak mavi ekran ve uzun bip sesi geliyorsa bir kaç nedenden kaynaklıolur. 1. si donanımsal olabilir... 2. si donanım proğramlarını tekrar kurman gerekebilr, bunları yapmana rağmen devam ederse sorun, daha önceki format attığında bulunan cd' de klasör içinde bazı dosyalar eksik olduğu zaman da yapar!!!! sağlam bir format cdsi ile artık ne kullanıyorsan win7, 8, 10 her neyse format at ve donanım cd' lerinden de kurulum yap yağ gibi kayar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme