Bildirim
Uzun bip sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ramleri ve bios pilini sök tak çözülür.eğer olmassa diğer donanımları sök tak olur. -
Sorunun ram den kaynaklanıyor. Pc nin komple elektriğini kes. Power kablosunu falan çıkart. Kasanın içini açıp ram leri söküp tekrar yerine tak. Sorunun çözülür. -
Arkadaşım ekran kartın yanmış olabilir. Görmeden kesin bişey söyleyemem ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Sorunun ram den kaynaklanıyor. Pc nin komple elektriğini kes. Power kablosunu falan çıkart. Kasanın içini açıp ram leri söküp tekrar yerine tak. Sorunun çözülür.
Dediğinizi denemiştim ama bir değişiklik olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: kerek46
Ramleri ve bios pilini sök tak çözülür.eğer olmassa diğer donanımları sök tak olur.
Bios pilini çıkarınca hemen takmalımıyım yoksa belli bir süre bekliyeyim mi ? Birkaç yerde bios pilini çıkartıp 20-25 dk bekleyin yazıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: 59sercan
quote:
Sorunun ram den kaynaklanıyor. Pc nin komple elektriğini kes. Power kablosunu falan çıkart. Kasanın içini açıp ram leri söküp tekrar yerine tak. Sorunun çözülür.
Dediğinizi denemiştim ama bir değişiklik olmadı.
Uzun bip sesi ram den dolayıdır. Sizinki tam olarak nasıl, kısa kısa mı? -
quote:
quote:
quote:
Uzun bip sesi ram den dolayıdır. Sizinki tam olarak nasıl, kısa kısa mı?
Hayır. Uzun bip sesi -
quote:
quote:
Ramleri ve bios pilini sök tak çözülür.eğer olmassa diğer donanımları sök tak olur.
Bios pilini çıkarınca hemen takmalımıyım yoksa belli bir süre bekliyeyim mi ? Birkaç yerde bios pilini çıkartıp 20-25 dk bekleyin yazıyordu
Bir kaç dakika beklersin problem olmaz fakat pili çıkartırsan saat falan sıfırlanır, bios dan saat ayarı yapman lazım aksi halde pc üzerinden ayarlasan dahi tekrar bozulur. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Uzun bip sesi ram den dolayıdır. Sizinki tam olarak nasıl, kısa kısa mı?
Hayır. Uzun bip sesi
Büyük bir ihtimal donanımlardan kaynaklanan bir problem var. Aklınıza gelen her donanımı söküp tekrar yerine sağlam bir şekilde takın. Kabloları dahi söküp çıkartın. Bir yerde temassızlık olabilir. Olmazsa En son bios pilini çıkartırsın.
-
quote:
quote:
quote:
Bios pilini çıkarınca hemen takmalımıyım yoksa belli bir süre bekliyeyim mi ? Birkaç yerde bios pilini çıkartıp 20-25 dk bekleyin yazıyordu
Bir kaç dakika beklersin problem olmaz fakat pili çıkartırsan saat falan sıfırlanır, bios dan saat ayarı yapman lazım aksi halde pc üzerinden ayarlasan dahi tekrar bozulur.
Pc açılsın yeter ki saatini ayarlamak problem olmaz
-
quote:
quote:
hayır 5 dk yeter -
ramleri çıkartıp slotlara oturacak kısmına ve slotlara biraz üfle sonra tak.tozlardan dolayı olabilir. -
Az önce pc üzerindeki bütün kabloları ve donanımları söküp taktım ( ramler ve bios pili hariç ) biraz bekleyip onları da takacağım gelişmelerden haber vereceğim -
İlk açtığında çalışıyor yani -
quote:
Orijinalden alıntı: brknarda
İlk açtığında çalışıyor yani
Hayır. Sadece kasa çalışmaya başlıyor hdd ve cd-rom falan sonra uzun bir bip sesi geliyor öyle duruyor sonra -
Yazılan herşeyi tek tek yaptım ama bir değişiklik yok -
Ramleri (sadece uçlarını)silgi ile silin iyice yerleştirin eger olmazsa o ramleri çöpe atın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Power Supply i değiştirin. -
quote:
Orijinalden alıntı: mechanicc
Ramleri (sadece uçlarını)silgi ile silin iyice yerleştirin eger olmazsa o ramleri çöpe atın
Dediğinizi yaptım bir değişiklik yok
Benzer içerikler
- java error code 1603
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- ev telefonundan numara engelleme
- video boyutu küçültme
- wifi hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X