Şimdi Ara

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra tekrar DH/Mu online bölümüne ve Mu Online oyununa geri dönmüş bulunmaktayım.2004 ten buyana donanım haber forumlarında vaktimi geçirmekteyim.Geri dönme sebebim ise muonline ı bıraktığımdan beri silkroad online oynamaktayım ancak ne dh/muonline bölümünde nede muonline oyununda geçirdiğim keyifli vakitleri silkroad online adlı oyunda bulamadım.Her nekadar zamanında dh/muonline bölümünde anlaşamadığımız arkadaşlarımız olsada gerçek şu ki onlarsızda muonline bölümü çekilmiyor.Kendilerine karşı şimdiye kadar bir hata ettiysem affola.Eski accountumu uzaklaştırıp yeni dh üyeliğim ile tekrar MuOnline bölümünde sizlerle beraberim.Bu arada eskiler bilirler MU ArchAngeL Serverinin sahibiyim her nekadar birçok kez açıp kapasamda keyifli geçirdiğimiz zamanlarımız oldu ve emin olun hiçbir kapanma olayı keyfi olmadı.Bir vps siparişi verdim ve kendim ile beraber tekrar Serverimide beraberimde getiriyorum bu gece vps aktif olacak.MU ArchAngeL de klasik olan kapanma olaylarını umarım busefer aşarız .

• t-rex senle ne kadar iyi geçinemesekte mu online bölümüne hoşgeldin inş bu sefer tartışmadan durabiliriz
  • Hoşgeldin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 20 Mart 2009; 21:18:14 >
  • hoşbulduk arkadaşlar.diyorumya o tartıştığımız zamanları bile özledim buranın apayrı bi havası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-R e X -- 20 Mart 2009; 21:18:12 >
  • 97d zamanlarını hatırlıyorumda ne güzel günlerdi ama elden birşey gelmez hayat sürüp gidiyor
  • bahadır desene ekip tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

bahadır desene ekip tamam

yaw kroniğim senide uzun zamandır göremiyorum nerelerdesin bak şimdi bana verdiğin ve ilk defa kurduğum 99b files aklıma geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • askerdeydim bende komando çar kastık biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

askerdeydim bende komando çar kastık biraz

oda güzel msn attım pmden ekle bakalım bir iki muhabbet edelim senin msn yok bende
  • vps şuan elime geçmiş bulunuyor :)

Core2Quad 9550 (4 cpu)
    3 gb ram
    80 gb hdd
    1 gbit bağlantı

Ana makine özellikleri
    Core2Quad 9550 x 32
    128 gb ram
    1x4 tb harddisk
    1 gbit bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-R e X -- 21 Mart 2009; 3:12:08 >
  • Hosgeldin Kardes ...! Server Eski Özellikleri İle Mi Acılcak ?
  • t-R e X

bahadir seni görünce nie canım sıkılıyor benim acaba

Eski Huylarin kalmamiştir işallah

hayırlı olsun serverin

not: dikkatli ol gençlik feci
  • t-ReX Zamanında Bold_Mg ve Ben Actıgın Tüm Serverlarda Oynadık Diyebilirim..Her Ne Kadar Acıp Kapatsanda Amac Zaman Gecirip Eglenmek... Server Projemiz Devam Ettigi İcin Serverının Erken Acılması Durumunda Tüm BoldTeaM Olarak Serverında Kasmayı Düsünüyoruz..
  • hoşgeldin t-rex taygun kardeşiminde dedigi gibi eger cabuk acılırsa serverda kasmayı düsünüyoruz..

BoldTeaM Member (SaSaBuRaK)
  • @0(0-0)0

eywallah saolasın :)

@Jr_Tito , SaSaBuRaK , BoldTR

herzaman kapım açık buyrun gelin , şuan server ayarları yapıldı ve server kuruldu , client ve web edit kaldı bugün onları halledip serveri açmayı düşünüyoruz
  • Hoş geldin inşallah başarılı olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoldTR

Sabahki Toplu Msn Konusmamızda Bu Kararı Almıs Bulunmaktayız Serverın Erken Acılması Durumunda Tüm BTM Serverında Kasmaya Karar Verdik..

yeni serverımız bu demek sabahtan beri bakıyorum daha konuyu yeni gördüm oda güzel :) girin boldteami kurun arkanızdan geliyorum
  • Bahadir Geri Dönme Sebebin Tam olarak Nedir ?

sen gelince aklıma kötü şeyler geliyor
  • BoldTR : pm attım

0(0-0)0 : geri dönme sebebim tam olarak : eski ortam ve günleri özlemem
  • bahadır abi bana @ ver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.