Şimdi Ara

Uzun Bir Süre Fenerbahçe Lige Ambargo Koyacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Galatasaraylı olarak yazıyorum uzun bir süre Fenerbahçe hegomonyası izleyeceğiz.Erden Timur da gitti futbolun başından. Jose mourinho ve birkaç kaliteli transfer Fenerbahçeyi hem ligde şampiyon yapacak hem de Avrupada başarı getirtecektir.Her şey çok uygun camia adına. Beşiktaş ve Trabzon da vasat zaten.Rakipsiz gözüküyor fener.

• top yuvarlaktır diye boşuna dememişler.

• Galatasaray'in transferleri hep fos çikti ve bi ton para harcandi. Yine de sàmpiyonluk geldi.

FB 99 puan alarak bi rekor kirdi ama yine sàmpiyonluk gelmedi.

FB 10 kisiyle deplasmanda rakibini sürklase etti yine gelmedi.

FB ne yaparsa yapsin sampiyonluk gelmedi. GS isleri kotu yonetse de sàmpiyon olabiliyor.

Soru: Nasil?

Fenerbahçe GS nin yapilanmasini bitirmedigi sürece sampiyonlugu unutsun. Eski GS kongre uyesi Buyukeksi bu kadar skandala ragmen hala görevine devam ediyor. Kimden güç aliyor?

Buyukeksi gitse yerine gelecek kisi de yukardan seçilecek. Buyukeksi 2 seyden güç aliyor suan. 1- GS yönetimi 2- Onu oraya seçen ve istifasini istemeyen basimizda ki güç.

FB nin sampiyon olabilmesinin tek yolu istihbarahat agi kurmak ve bu yapilanmayi çökertmek. Olay sadece GS kollanmasi degil. Fb li yöneticilerle bastaki gücün arasi kötü. O gücün istedikleri yapilana kadar bu devam edecek. Seneye GS diger yil Bjk diger yil Trabzon kayrilacak eger rakip Fb olursa.

Size bu yil bu yapilanmadan ufak bir sey hatirlatayim hak vereceksiniz. Skandal maç Antalya GS maçi... Yan hakemin ofsayt verdigi pozisyon VAR ile gole çevriliyor. Yayinci kurulus pozisyonu ayarlattiriyor ve ofsayt yokmus gibi göstertiyorlar. Bu Dünya da daha önce hiç olmamis birsey. Hakemler yanlis karar verebilirler futbolda var bu. Futbolda olmayan sey VAR'in verilen dogru ofsayt kararini degistirmesi ve golü verdirtirmesi. Ofsayt tartismaya kapali birseydir. Kurallarla bellidir. Faul gibi bir tartismaya giremezsiniz. Diger skandal yayinci kurulusun her nedense hakemi kollama sebebi. Neden yayinci kurulus GS lehine verilen karari kotarmaya çalisti?

Iste bunun adi yapilanma. Ya mucadele edersin ya da 100 puanda alsan 2. olursun. Yani korkma. GS bu yil da sampiyon olur. Gelecek seçimlerde belli olacak futbolun kaderi.. Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben Galatasaray 'ın seneye yine şampiyon olacağını düşünüyorum. Mourinho, Ali 'yle kesin kavga edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Haziran 2024; 16:53:41 >
  • kupanın maddi manevi getirisi yok onu geçtim şl sistemi değişti yani istediği kadar şampi olsun cürmü yok anca şanssızlığı kırdım der bu da kazanç mıdır evet tr sınırları içinde en azından karşılığı olabilir

• 20 koyup 1 aldıktan sonra hiç bir değeri yok. Şampiyonlar ligine katılamadığı takdirde net başarısızdır.

• Her yıl olduğu gibi sezona 15-20 flaş transferle başlanır

Kapanış ağlamakla geçer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.