Şimdi Ara

Uzun Boylu Olmanın Avantajları ve Dezavantajları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: curomulu

Çocuk ya ironi yapıyor ya da hakikaten baya mesele yapmış insanların boyunu. :D
    Bir insanın boyuna göre karakterine, zekasına, penis boyuna kadar iddialı yorumlarda bulunmak, boyun ister uzun ister kısa olsun, büyük eziklik. :D

Hocam ilk postta anlatmak istediğimi kanıtlıyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Yov harun abi naber

yaw bura erkekler formumu

• quote:

Orijinalden alıntı: hanimteyze

172 boyum var ortalama turk kiziyim iste 57 kiloyum hep kendimden 10 cm vs uzun biri istedim olmadi. aslinda boyum oyle uzunda degil ama sorun oluyor. kisa her istedigini giyen bulan biri olmak isterdim.

mesela uzun montlar bana belimde olyyor. veya milletin belinde diye giydigi bana emanet off of.

ayaklarim 40 41

Ayakkabıları hatırlattığın iyi oldu harun abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

quote:

Orijinalden alıntı: curomulu

Çocuk ya ironi yapıyor ya da hakikaten baya mesele yapmış insanların boyunu. :D
    Bir insanın boyuna göre karakterine, zekasına, penis boyuna kadar iddialı yorumlarda bulunmak, boyun ister uzun ister kısa olsun, büyük eziklik. :D

Hocam ilk postta anlatmak istediğimi kanıtlıyor işte.

Adam sana diyo boyunun uzun olması ile öyle asarım döverim felan denilmemesi gereken şeyler olduğundan bahsetmiş bende katılıyorum bunlara.

• Toplu taşıma koltuklarına sığmamak
    dolmuşlarda tavana kafa atmak
    arabanın arka koltuğuna oturunca tavana kafa atmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Toplu taşıma koltuklarına sığmamak

Hocam otobüsün tepesinde stop butonlarından var bizim şehirde otobüs zıplayımca bir kaç kere yanlışlıkla kafamı oraya çarpmıştım otobüsü durdurdum durduk yere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Toplu taşıma koltuklarına sığmamak

Hocam otobüsün tepesinde stop butonlarından var bizim şehirde otobüs zıplayımca bir kaç kere yanlışlıkla kafamı oraya çarpmıştım otobüsü durdurdum durduk yere

Kısa boylu olsan böyle bir konu açar mıydın?
    Kısa boylu olmanın avantajları diye?

( dezavantaj yazmadım çünkü yok )

• Napolyon:1.60 Atatürk:1.66 Al paçino :1.65 okan bayülgen:1.66,Tarkan:1.70,Yalın:168 vb. daha bir sürü örnek var gerçekten uzun boylu olup ön plana çıkan birini duymadım,görmedim daha :)

Bu var pardesü falan giyince uzun boyluya yakışıyor ve eve daha çok kız atıyor evet bu doğru ama çok şey anlatmaya gerek yok Daltonlarda bile en uzunu avareldi:)) benim bi matematik hocam vardı 1.90 falandı cidden adama acırdım abi gerçekten yaratık gibi koskocaman eller konuşması çok ağır ve tuhaf tek avantajı cahil kaşar denilen zekaya önem vermeyen kızları sadece boy uzun diye götürüyorsun tek avantajı bu buda imrenilecek bi durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Napolyon:1.60 Atatürk:1.66 Al paçino :1.65 okan bayülgen:1.66,Tarkan:1.70,Yalın:168 vb. daha bir sürü örnek var gerçekten uzun boylu olup ön plana çıkan birini duymadım,görmedim daha :)

Bu var pardesü falan giyince uzun boyluya yakışıyor ve eve daha çok kız atıyor evet bu doğru ama çok şey anlatmaya gerek yok Daltonlarda bile en uzunu avareldi:)) benim bi matematik hocam vardı 1.90 falandı cidden adama acırdım abi gerçekten yaratık gibi koskocaman eller konuşması çok ağır ve tuhaf tek avantajı cahil kaşar denilen zekaya önem vermeyen kızları sadece boy uzun diye götürüyorsun tek avantajı bu buda imrenilecek bi durum değil.

Altına imzamı atarım hocam.Ama pardesü yakışıyor olayı yanlış bence.

• Arkadaşlarınla buluşucakken ne tarafta olduğunu söylemene gerek kalmaz onlar görür.
    Dikkat çekmeye ihtiyacın yoktur zaten hep göz önündesin.
    Ortalamanın biraz altında bikaç arkadaşla yürürken muhabbete uzak kalabilirsin yukarı taraftan.
    Sarılmalar anlamsız olur. Daha çok avutmak gibi görülebilir.
    Otobüste yolcu uğurlarken seni görmek için ayağa kalkmasına gerek kalmaz. Zaten görüş alanında olursun.
    Ampul mü patladı, sandalye almak için mutfağamı gitmeleri gerekiyor. Ver o ampulü diyip yap artisliğini.
    Dut ağacı var ve canınmı çekti. Merak etme dokunulmamış kısımlar sende.
    Mutfak dolabında en üstteki düdüklü tenceri almak senin için hiçbirşey.
    Küçük çocukların hem korkup hemde olmayı istedikleri kişisin.

Gelelim zararlara.

Kafana dikkat trafik levhası var.
    O yol kenarına süs olsun diye dikilen ağaçlar varya; en iyi ihtimalle saçını yalayıp geçer göze dikkat.
    Kız arkadaşınlamı geziyosun oyuncak bebeklemi dolaşıyosun anlamayabilirler. O yüzden boyu boyuna derler.
    Kalabalıkta sırıtırsın. Hele bide yataktan çıktığın gibi çıkarsan çok sırıtırsın.
    Ya kot bulamazsın sana göre yada uzun kollu bi kazak filan. Yok illaki kısa yada bol olur.
    Ev alıcaksan kapı boyuna bakan tek insan çeşiti olursun.
    Perdeler yıkanmadan önce senin boş gününe denk getirilmeye çalışılır.
    Otobüs yolculukları. Üfff
    Aldın ilk arabanı çektin koltuğu en geriye arkadaki başladı alsana az ileri.
    Yere bişeyini düşürme. En iyi ihtimalle dük selamlar gibi diz çökersin. Yada domalmış bi vaziyette durursun seçim senin.
    Alışverişte üst raflar tamamda alt raflar sıkıntı.
    Yüzünü yıkarsın lavaboda bide saçıma bakıyım dersin oda ne sadece çenen görünüyo.
    Yürüyüşüne dikkat etmen lazım ki elin kolun saçma sapan sallanmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Napolyon:1.60 Atatürk:1.66 Al paçino :1.65 okan bayülgen:1.66,Tarkan:1.70,Yalın:168 vb. daha bir sürü örnek var gerçekten uzun boylu olup ön plana çıkan birini duymadım,görmedim daha :)

Altına imzamı atarım hocam.Ama pardesü yakışıyor olayı yanlış bence.

eyvallah hocam ne bileyim pardesü uzun olur genelde ondan dolayı dedim hocam ben

• quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

Arkadaşlarınla buluşucakken ne tarafta olduğunu söylemene gerek kalmaz onlar görür.
    Dikkat çekmeye ihtiyacın yoktur zaten hep göz önündesin.
    Ortalamanın biraz altında bikaç arkadaşla yürürken muhabbete uzak kalabilirsin yukarı taraftan.
    Sarılmalar anlamsız olur. Daha çok avutmak gibi görülebilir.
    Otobüste yolcu uğurlarken seni görmek için ayağa kalkmasına gerek kalmaz. Zaten görüş alanında olursun.
    Ampul mü patladı, sandalye almak için mutfağamı gitmeleri gerekiyor. Ver o ampulü diyip yap artisliğini.
    Dut ağacı var ve canınmı çekti. Merak etme dokunulmamış kısımlar sende.
    Mutfak dolabında en üstteki düdüklü tenceri almak senin için hiçbirşey.
    Küçük çocukların hem korkup hemde olmayı istedikleri kişisin.

Gelelim zararlara.

Kafana dikkat trafik levhası var.
    O yol kenarına süs olsun diye dikilen ağaçlar varya; en iyi ihtimalle saçını yalayıp geçer göze dikkat.
    Kız arkadaşınlamı geziyosun oyuncak bebeklemi dolaşıyosun anlamayabilirler. O yüzden boyu boyuna derler.
    Kalabalıkta sırıtırsın. Hele bide yataktan çıktığın gibi çıkarsan çok sırıtırsın.
    Ya kot bulamazsın sana göre yada uzun kollu bi kazak filan. Yok illaki kısa yada bol olur.
    Ev alıcaksan kapı boyuna bakan tek insan çeşiti olursun.
    Perdeler yıkanmadan önce senin boş gününe denk getirilmeye çalışılır.
    Otobüs yolculukları. Üfff
    Aldın ilk arabanı çektin koltuğu en geriye arkadaki başladı alsana az ileri.
    Yere bişeyini düşürme. En iyi ihtimalle dük selamlar gibi diz çökersin. Yada domalmış bi vaziyette durursun seçim senin.
    Alışverişte üst raflar tamamda alt raflar sıkıntı.
    Yüzünü yıkarsın lavaboda bide saçıma bakıyım dersin oda ne sadece çenen görünüyo.
    Yürüyüşüne dikkat etmen lazım ki elin kolun saçma sapan sallanmasın.

Ellerin dert görmesin kardeş.

• Hastane koridorlarına gidin ve tekrar dert ettiğiniz şeyleri hatırlayın.

• quote:

Büyük Petro 2 metrenin üstündeymiş. Ayrıca uzun boyluluk göreceli bir kavram. Misal Timur dönemine ve bölgesine göre heybetli biridir fakat boyu 1.70
    Konuyla alakalı da şunu yazayım, lise biyolojide bir optimum konusu vardı. O optimumun solu da sağı da olumsuz etkiliyordu. Boy konusu da öyle, atıyorum Türkiyenin kırsal bölgelerinde İç Anadolu'da vs. 2 metre olmak eziyettir. 1.60 boyu olan adam komik görünmeyelim diye yazabileceği kız sayısı okulda 10 kişiyse 2 metrenin yazabileceği kız sayısı 2-3 kişidir. Takılmamak lazım bu tip şeylere

• En önemlisini unutmuşsun: kambur oluyor genelde uzunlar duruş bozuklukları oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Seyiniz kısa olur

Çok görmüşsün her halde.

Uyyyyy manyaq laf

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

En önemlisini unutmuşsun: kambur oluyor genelde uzunlar duruş bozuklukları oluyor

Hocam ben tiyatro ile uzun sure ilgilendigim icin gundelik hayatta da sahne duruşuna alıştım eskiden ben de mambur duruyordum ama çözdüm o sorunumu.

• quote:

Sadece teslanın uzun boylu olması benim için yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Halloween97

Her şeye rağmen Leyleklere sahip çıkmak lazım hocam onlarda insan

• 1.78 im hocam bence bi erkek 1.70 üstü olmalı ama Allah vergisi yapacak bişi yok maalesef uzunluk kısalık hikaye mesele adamlıktır vesselam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.