Şimdi Ara

Uzun Boylu Olmanın Avantajları ve Dezavantajları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

baskan lık sistemini getirirsin

Demek istediğinizi anlamadım hocam.

• iktidar olup tüm ülkeyi soyabilirsiniz
  • Dezavantaj: Kisa arkadaslarin fazlaysa istemsizce onlarla rahat diyaloga girmek icin kambur durmaya baslarsin ve kotu bir gorunumun olur

• Önemli olan boyu değil zekası

• Sürekli boyla ilgili espriler şakalara maruz kalırsınız, insanların sürekli bakışlarına maruz kalırsınız bir süre sonra bıkkınlık gelir, dolmuşlarda rahat oturamazsınız ayakta iki büklüm durursunuz, kompleksli insanlara denk gelirseniz mutlaka bir sürtüşme olur ya da sizi aşağılamaya çalışırlar, tipiniz iyiyse yakışıklıysanız genelde kızlar size baktığı için çok fazla arkadaşınız olmaz.

• 1.80 ideal

gerisi gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

177yim benimkide uzun

boyun kısa olduğu için uzun gibi görünüyo sana.Aman sakın acı gerçekleri görmezsin umarım

• Boyum 1.90 bel ağrılarım var keşke 1.80 olsaydım diyorum.Belde fıtık başlangıcıda var yani uzun boylu olmak çokta iyi değil.

• Uzun boylulara kıyafetler yakışıyor bence tabii biraz da kalıplı olması lazım.17 yaşımdayım boyum 1.69-70 daha uzar heralde en ideal boy oranı 1.78 ve 1.85 arasıdır.Ne çok uzun ne de çok kısa.
  • Halloween97 H kullanıcısına yanıt
    Seni burda linç ederler hocam aman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kardeş boyun uzun ve kalıplısın
  • Benim boyum 185 olmasına rağmen dolmuşta otururken dizim hep koltuğa deyiyor bence yeteri kadar büyük bir eksi
    Bide 190 ve üstünü düşünüyorumda ben boyumdan memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boks konusunda yanılmışsın, genelde kısa boylular daha kolay iskiv atabilir ve rakibe yaklaştıktan sonra karaciğerlerine rahatça kombolar indirebilir.ek olarak daha çeviktirler uzun boylulara göre, ve haliyle daha dayanıklı olurlar (uzunlara nazaran yapılan daha ağır antrenmanlardan oturu)

• Anladık boyun uzun şimdi burayı terket.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

Bak yazayım buraya dezavantajlarıda millet özenmesin uzunlara.

Sabah kalktın yüzünü yıkayacaksın lavaboya eğilirsin. Hakeza dışarıdaki açık alanlardaki pisuvarlar ve lavabolarda öyle sana göre çok alçaktadır.

Biriyle tokalaşıcan eğilmek zorundasın. Hahah burası çok komik mesela. Sen o seviyeye inmek ZORUNDASIN. İllaki eğileceksin önünde.

Ayakkabılar sıkar genelde 46 numara ayak mı olur derim hep bebek mezarı gibi ayağın var dediğimde olur.

Kafayı kontrol edemezsin otobüste orada burada çarpa çarpa kafayı mal etmişsindir.

O kadar adamın arasında sırıtırsın SIRIK gibi.

Konuşmaları bi acaiptirde bunların.

Eller desen gene öyle kafa kadar parmaklar. Sanki canavarlar.

Arabada şöför koltuğunda oturamaz kafa tavana çarpar.

Otobüste koltuğa sığmaz.

Eller kocaman olduğundan bir ipi iğneden bile geçiremez.

Daha aklıma geldikçe yazarım buraya.

Evet lavabolara eğilirsin ama çok sorun olmuyor.

Tokalaşırken sadece elle tokalaşırsın eğilmene gerek kalmaz.

46 numara ayak olur, ne var bunda? Model seçeneği az olsa da 46-47 rahat bulunan numaralar.

Kafayı kontrol edersin ama bazı yerlerde çarpabiliyorsun.

Evet ilk dikkat çeken olursun genelde.

Konuşma acayip olabilir ancak uzun kısa fark etmiyor bu konuda.

Sanki canavarlar

Şoför koltuğunda kafan tavana çarpmaz.

Yeni nesil otobüslerde koltuğa sığabiliyorsun artık.

İğneden iplik geçirme ne alaka. Şahsen rahatlıkla geçirebiliyorum uzun olmama rağmen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

quote:

Kızlar uzun boylu erkekleri kısalara göre daha çok tercih eder.

Hahahahah gece gece iyi güldüm ya. Ne makara adamdınız. Csb yazmışın resmen.

Damarına mı bastım istemeden

Ayrıca kısalar gıcık olabilir ne demek?
    Kısalar damarına mı bastı he?

Olmuşsun işte.

Hahah neyini gıcık olacam be. Aksine uzunlar hep keşke boyum biraz daha kısa olsa derler.

Keşke daha uzun olsaydım dedim ama kısa olsaydım demedim.

• 20 yaşında, 188 boyundayım ve bir arkadaşın dediği gibi giyecek bulma işi gerçekten büyük sıkıntı oluyor bazen. L denersin boyu yetmez, XL denersin biraz fazla bol olur. Ama bir arkadaşın da dediği gibi giyinmesini biliyosanız uzunlara kıyafetlerin daha çok yakıştığını düşünüyorum. (Bacak boyundan dolayı olsa gerek) Tabi aşırı zayıf değilseniz.

Dolmuşta oturucak boş yer yoksa boyun ağrısı çekmeniz kaçınılmaz

Onun dışında kısa boyunu dert etmiş 1-2 arkadaşın uzunlara atıp tuttuğu yorumları gördüm. En yakın arkadaşlarımdan birisinin boyu 170 bile yok özel günlerde resim çekilirken yanında durmamaya özen gösteririm bazen düşünüyorum kız olsaydım bu dediğim arkadaşıma karşı nasıl bi şeyler hissedebilirdim, anlamışsınızdır yani sağlam herif isterdim yanımda kız olsam.

Ama 180 civarı idael, gayet güzel. 190 üzeri ise 160 olmak gibi biraz iticiliğe kaçıyor hafiften hafiften. Yine de benim boyumda olanlar gayet şanslı bence kullanmasını biliyorsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakaradogan

20 yaşında, 188 boyundayım ve bir arkadaşın dediği gibi giyecek bulma işi gerçekten büyük sıkıntı oluyor bazen. L denersin boyu yetmez, XL denersin biraz fazla bol olur. Ama bir arkadaşın da dediği gibi giyinmesini biliyosanız uzunlara kıyafetlerin daha çok yakıştığını düşünüyorum. (Bacak boyundan dolayı olsa gerek) Tabi aşırı zayıf değilseniz.

Dolmuşta oturucak boş yer yoksa boyun ağrısı çekmeniz kaçınılmaz

Onun dışında kısa boyunu dert etmiş 1-2 arkadaşın uzunlara atıp tuttuğu yorumları gördüm. En yakın arkadaşlarımdan birisinin boyu 170 bile yok özel günlerde resim çekilirken yanında durmamaya özen gösteririm bazen düşünüyorum kız olsaydım bu dediğim arkadaşıma karşı nasıl bi şeyler hissedebilirdim, anlamışsınızdır yani sağlam herif isterdim yanımda kız olsam.

Ama 180 civarı idael, gayet güzel. 190 üzeri ise 160 olmak gibi biraz iticiliğe kaçıyor hafiften hafiften. Yine de benim boyumda olanlar gayet şanslı bence kullanmasını biliyorsanız

Hocam L alınca kısa XL alınca bol oluyor XL alıyorum millet tarz diye benimsedi bu özelliğim beni ben yapan şey oldu artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.