Şimdi Ara

Uzun Dönem Araba Kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
12.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dediğin doğruhiçbişeye karışmıosun herşeyi rentacar karşılıo puulu vegisi ıvırzıvır felan orda cok avantajlısın şimdi amcamın inşaat firmasında muhasebe tutuyordum gecen sene amcamlar 5adet albea kiraaladılar ve kiraasına aylık 700ytl veriolardı bi araba için nu 5*700=3.500 yapıove sen sözleşmeyi fes edene kadar öduosun ama sen diosunki uzun zaman kullanılacak öyle yapana kadar sıfır taksitle alın kiraa parasını öder gibi taksidini ödeyin taksit belli ödeme sonu bitio ve araba sizin oluo ama bu kiraa olayında ömur boyu ödeme diğer deyişle sen kullanana kadar ödeme yapıcaksın ve araba hiçbişekilde senin olmicak
    şimdi sence hangisi daha avantajlı
    kirasını vererek kullanıp sonra geri vermekmi daha iyi
    yoksa
    belli bi ay kadar kiraa öder gibi taksid ödeyip sonrao arabanın sahibi olmakmı daha iyi
    ayrıca satmak istediğin zaman ayrı bi kazanc ödediğinin bi kısmını alırsın
    kiraa olayında satma imkaanın yok doğal olarak ve ayrıca kazancında yok

benim görüşüm bu SAYGILARIMLA

ayrıca amcam sıfır araclar aldı daha karlı diye en sonunda

• yanlış hatırlamıosam ANKARA intercty den kiralanmıştı onuda belirtiim
  • slm arkadaşlar

geçen ay çalıştığım şirket 5 ad accend kiraladık aylık 750+kdv sadece mazotunu koyup gidiyoruz.3 yıllığına.hiçbirşeyine karışmıyoruz.her sene araçları sıfırlayacaklar.bu işin en güzel tarafı kaza yaptığında,arızalandığında ne bileyim aklınıza ne gelirse hiç bişeyine karışmıyorsun.periyodik bakımına kadar karışmıyorsun.biz hesap kitap yaptık araç başına 2-3 bin ytl karlıyız.
  • calistigim sirkette pazarlama bölümünde calisanlar elemanlara arac kiralamak icin bizzat görüstügüm olmustu en son opel gedizlerden opel astraya aylık 450 euroya anlasmistik bakim ve servis zamanlari onlar gelip arabayip alıp isi hallediyorlardi bence sirketler icin araba almaktansa kiralamak daha iyi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 28 Nisan 2007; 12:44:59 >
  • otomobilci_x

focus 3 sene dizel trend versiyonu yaklaşık olarak 450-500 euro + KDV civarında, senin kiralayacağın adet ve firmanın ismine göre fiyat daha aşağıya düşüyor normal olarak
  • kiralama eğer kar eden bir şirketiniz varsa avantajlı, bireysel olarak hiç bir faydası yok
  • arkadaşlar kiralamada asıl amaç
    vergi beyanında ortaya çıkıyo

bu ödediğiniz parayı gider olarak gösteriyorsunuz
    o yüzden avantajlı
    yoksa bakım vs diil asıl sorun

bireysel için satın almak
    şirketler için kiralamak avantajlıdır
  • arkadaşlar tesekkür ederim.
    tam istediğim veriyide butz verdi.
    ben kendimce bir hesap yaptım. eger cebinizde o arabanın sıfırını alacak kadar (mesela 40 milyar) var gidip focus almaktansa bankaya 40bin ytl yi yatırıp focusu kiralamak her acıdan daha iyi.
    özelikle birde vergi avantajını düşündüğünüzde süper .
  • hanigsinin daha karlı olduğu kullanıcıya ve kullanıma göre değişir ama şirketler için her türlü kiralama daha ucuza geliyor. Tek yapılacak hesap pahallı bir dizel kiralamak yerine daha ucuz benzinli kiralanabilir mi sorusu, oda yapılacak KM 'ye göre hesaplanabilir

sahıslar için en uygunu çok az km yapmış 1 yaşında araç almak tabii güvenilir bir yerden
    2.elde en çok değer kaybı 1 yaşındaki araçlarda oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

arkadaşlar tesekkür ederim.
    tam istediğim veriyide butz verdi.
    ben kendimce bir hesap yaptım. eger cebinizde o arabanın sıfırını alacak kadar (mesela 40 milyar) var gidip focus almaktansa bankaya 40bin ytl yi yatırıp focusu kiralamak her acıdan daha iyi.
    özelikle birde vergi avantajını düşündüğünüzde süper .

Evet vergi avantajı burada kilit rol oynuyor.
  • Konu hala ilgi görüyorsa bir güncelleme yapmamız iyi olabilir.

Orta sınıflı bir otomobil ile uzun dönem araba kiralama yapmak istiyorsanız, Boss Araba Kiralama sitesine girebilirsiniz.

Yine sarıyer ve civarında Doğuş Rent A Car diye firma var buda aynı şekilde uygun fiyatlarla kaskolu, ogsli vs. herşeyi tam bir otomobil sağlıyor. Doğuş Kiralık Araba Sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Bu arada öğrenmek istedikleriniz varsa yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelcukUFK -- 15 Aralık 2011; 13:24:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.