Şimdi Ara

uzun ethernet kablosu sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MultiHunter

quote:

Orijinalden alıntı: rk1061

yaklaşık 20 m kablo ile kullanıyorum bir sıkıntı söz konusu değil. 30 m üzeri kullanan arkadaşlarım var... senin sıkıntı başka bir yerde olabilir..

o adam şimdi internetini 16 mbpsye yükseltti ve paylaşımsız kullanıyor. kasmaaa :)

• normal utp kablolar 100 metreye kadar problem yasatmazlar hafif bir agırlık olur ama fark edilecek kadar değil yanı sıra problemınız farklı bir nedenden kaynaklanıyora benzıyor.
  • YA ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİNİZ ACİL YARDIM ETSİN ZOR DURUMDAYIM BİZDE ETHERNET KABLOSU VAR İNT. AÇILIYOR FAKAT BİR WİFİ MODEM ALARAK SADECE ETHERNET KABLOSUNU TAKIP WİFİDEN İNTERNETE GİREBİLİRMİYİM YANİ TELEFON KABLOSU FALAN TAKMADAN MODEM KOMŞUDA

• dediğin olay başıma geldi hatta konu açıp buradada sormuştum.Bir renk sıralaması varmış standart olarak yapılması gereken kablonun içinde teller ona göre sarılıymış 70 metre kullanıyorum şuan ve en ufak bir problem bile yok renk sırasında hata yapılmış bence çünkü herhangi bir ayar falan gerek yok eğer modemin otomatik ip dağıtıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avora1

YA ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİNİZ ACİL YARDIM ETSİN ZOR DURUMDAYIM BİZDE ETHERNET KABLOSU VAR İNT. AÇILIYOR FAKAT BİR WİFİ MODEM ALARAK SADECE ETHERNET KABLOSUNU TAKIP WİFİDEN İNTERNETE GİREBİLİRMİYİM YANİ TELEFON KABLOSU FALAN TAKMADAN MODEM KOMŞUDA

tplink 740n router al.
    Gelen kabloyu bu cihaza gir.
    Cihaz sana hem 4 tane kablo çıkışı hemde kablosuz yayın imkanı verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PEKİ FİYATLARINI SÖYLERMİSİNİZ ÇOK PAHALI GÖRDÜM EN AZ 50 TL DEN 200 E KADAR YOLU VAR BUNLARIN

• ÖĞRENCİYİM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN :DDDDD

• konuyu hortlatmış olucam ama benzer bir sorunum var. modemden yaklaşık 1mt lik kabloyla masaüstüme bağlandığımda sorun yok direk bağlanıyor. ancak modemi biraz uzağa taşıdım wifi alanı için şimdi 4mt cat5 kablo aldım ilk açılışta bağlanmıyor. kabloyu bikaç kez takıp çıkartıyorum modemde farklı lan girişlerine takıyorum bi 5 dk sonra görüyor. hiç takıp çıkarmazsam yani zamanla görür diye beklersem görmüyor. saçma bir sorun ama bulamadım çözümü fikri olan varmı?

• NsGvN N kullanıcısına yanıt

Hocam ethernet kablosu 100 metre uzunlukta çalışır kabloda bir arıza vardır yada rj45 uçlarda bir sorun vardır yeni uç artırın yada yeni güzel bir Cat6 kablo alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.