Şimdi Ara

UZUN KULLANIMDA S9+ MI İPHONE 8 PLUS MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba eğer bir an önce cevaplarsanız sevinirim sevgili konu hakkında bilgisi olanlar. Çok ikilem de kaldım açıkçası her zaman şu lafı duydum Apple uzun süreli kullanımda daha iyidir diyorlar. Ben bu ikisinden birini 3-4 yıl kullanmak istiyorum. S9+ ın tasarımı daha şık ama bilemedim acil cevap verirseniz çok sevinirim

• 4 yıl önce çıkan s5-s6 vs 4 yıl önce çıkan 6-6s lere bakarsan nasıl karar vermen gerektiğini anlarsın
  • uzun kullanımdan kastın nedir mesela? iphone piyasa fiyatı olarak değer kaybetmiyor evet ama bence telefonu yatırım aracı gibi düşünmek yanlış olur. sonuçta her gün yüzüne bakacağın alet. ben o kadar kalın çerçeveli eski tasarımlı bi telefon istemezdim sırf o zaman ulaşacağımız mechul zaten de 3-4 yıl sonra iyi fiyata satabileyim diye.
    göze de hitap etmeli kullanırken keyif de vermeli bi telefon bence.
    ha bence hiçbir telefona bu paralar verilmemeli. bunlara 4-5 bin verileceğine 1700-1800 lere redmi note 7 alınır min 3 yıl güzelce kullanılır. 2-3 yıl sonra yenisine geçersin.

yani 4-5 bine amiral gemi almaktansa yarı fiyatına orta-üst segment alıp daha sık değiştirmek daha makul bence.
  • s9 yerine note 9 al uzun kullanımda çok daha stabil
  • Daha uzun güncelleme ve yıllarca stabil kalacak arayüz işletim sistemi farkından dolayı iphone daha iyi. Fakat ben s10e alırdım
  • iPhone stabilite konusunda en iyi durumda olan cihazları üretiyor, bu açık ve net. iPhone 5S ile arkadaşım pubg bile oynuyor.. Fiyat bağımsız olaraktan bakıldığında durum bu; iPhone.. Ancak gel gelelim S9+ ve iPhone 8 Plus aynı çıkış dönemine sahip cihazlar olmasına rağmen, iPhone 8 plus almak yerine şuan en üst düzeyde ki android cihazları alabilirsiniz. Ha bu demek değildir ki onlar iPhone 8 plus tan iyiler. Özellikle sahne ışığı vb. çekim modları ile iPhone 8 plus anlık olarak profesyonel photoshop uygulanmış gibi çok güzel fotoğraflar cekebiliyor. Burada sizin için seçici bir etken belirtmek isterim; eger sosyal medya sizin icin önemliyse ve özellikle video paylaşım çok yapıyorsanız kesinlikle iPhone 8 plus alın. Hem kendi mekanik aksamı hemde uygulama uyumu açısından iPhone modelleri en az kayıp ile sosyal medya da paylaşım yapmanızı sağlar.

Kısacası fiyat bağımsız bakarsak yani fiyat kıyaslama olmazsa iPhone 8 plus derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.