Şimdi Ara

uzun oldu ama :( yardımlarınızıı bekliyorum arkadaslar lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üzgünüm ama ;benimde yardıma ihtiyacım var yapabilceğim bişey yok kusra bakmayın.
  • Hiç bir şey olmamış gibi devam edin yapacak bir şey yok zaten başka.
    Asıl sorun şu kadar yazıyı bile okumakta zorlanan gençlik...
  • Sanırım en iyisi de o beklemek...Aama onunla konusmaya o kadar çok alışmısımki tutamıyorum bazen kendimi selam vermemek için.Sonra diyorum boşver seni düşünmeyeni sende düşünme.Ama haklıda işte bilmiyorum acı çekiyorum.
  • Gül ilk önce kendini kültür olarak geliştirmeye bak derim Ayrıca bu ne biçim bir türkçe yahu.

Bana sorarsan sevgini direkt olarak söyleyemiyorsan bile ima yolula söylemeye çalış.Bunu rahatlıkla yapabilirsin heralde, sonunda ölüm yok.Ayrıca bir erkek herzaman yeni aşklara açıktır. Öyle yeni bir ilişkiden çıktım gönlümü kapattım diyenlerin doğru söyleme olasılığı bana göre % 5 tir

Bu arada ilk defa bir erkek konusu görüyorum.Daha önce benzeri yoksa bu bir devrimdir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Gül ilk önce kendini kültür olarak geliştirmeye bak derim Ayrıca bu ne biçim bir türkçe yahu.

Bana sorarsan sevgini direkt olarak söyleyemiyorsan bile ima yolula söylemeye çalış.Bunu rahatlıkla yapabilirsin heralde, sonunda ölüm yok.Ayrıca bir erkek herzaman yeni aşklara açıktır. Öyle yeni bir ilişkiden çıktım gönlümü kapattım diyenlerin doğru söyleme olasılığı bana göre % 5 tir

Bu arada ilk defa bir erkek konusu görüyorum.Daha önce benzeri yoksa bu bir devrimdir arkadaşlar

Kültürünü geliştir derken???

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Normalde erkeklerin yapacağını sen kız olarak yapmışsın gerçekten şaşırtıcı doğrusu.
    Bence biraz zamana bırak. Zorla kimseye kendini sevdiremezsin ne de olsa. Eğer hoşlandığın kişinin içinde sana karşı biraz sevgi varsa o da kendini belli eder sanırım.

Çok doğru bir tespit olmuş konuyu okumadım ama kesinlikle haklısın.Seni seviyorum iyi günler.
  • benim hoşlandıgımı anladımı onu bile bilmiyorum.herşey o kadar çok karıstıki :S beklemekten baska çarem yok.beklerken nasıl beklicem ama onuda bilmiyourm
  • arkadaslar bi arkadasım dediki bir selamlık hakkın var vermelisin o vermese bile dedi hemde düşüncelerinin ne oldugunu anlarsın biraz dedi ama bende konusmak istemiyorum korkuyorum çünkü nasılsın diye sordugumda iyie üstüne gittiğimi felan düşüneceğinden korkuyorum siz ne diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül ak
    arkadaslar bi arkadasım dediki bir selamlık hakkın var vermelisin o vermese bile dedi hemde düşüncelerinin ne oldugunu anlarsın biraz dedi ama bende konusmak istemiyorum korkuyorum çünkü nasılsın diye sordugumda iyie üstüne gittiğimi felan düşüneceğinden korkuyorum siz ne diyosunuz

Normal takıl. Bu kadar sıkıntı yapma. Her şey olacağına varır. Arkadaşlarınla dertleş açılırsın, burdan pek bir çözüm çıkmaz.
    Belli bir süre uğraşacak bir şeyler bul. Yeni bir dile başla bu şekilde durumunu kara çevirmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kuşçu -- 5 Şubat 2011; 21:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Orijinalden alıntı: gül ak
    arkadaslar bi arkadasım dediki bir selamlık hakkın var vermelisin o vermese bile dedi hemde düşüncelerinin ne oldugunu anlarsın biraz dedi ama bende konusmak istemiyorum korkuyorum çünkü nasılsın diye sordugumda iyie üstüne gittiğimi felan düşüneceğinden korkuyorum siz ne diyosunuz

Normal takıl. Bu kadar sıkıntı yapma. Her şey olacağına varır. Arkadaşlarınla dertleş açılırsın, burdan pek bir çözüm çıkmaz.
    Belli bir süre uğraşacak bir şeyler bul. Yeni bir dile başla bu şekilde durumunu kara çevirmiş olursun.

diyosunuzki bu konuyu kapat.bende öyle düşünorum haklısınız ama dayanamıorum gerçekten çok ağır geliyor.acaba diorum yanlısmı anlasıldım beni bundan sonra yanlısmı tanır arkadas olarak bile.selam konusuna ne diosunuz

• Hiç bir şey yok gibi normal konuşmana devam et. Zaten bir şey yok ortada. Kendi kendinize olayları büyütmeyin. İş normal seyrine girer merak etmeyin...
  • Umarım dediğiniz gibi olur... teşekkürler
  • Arkadaslar dayanamadım mesaj attım şakaya vurur gibii selamsız sabahsız küsmüyüz dedim oda şakayla karısık evet dedi sonra saka yapıyorrum dedi ne zaman denk geldide selam vermedim dedi öyle biraz konustuk için normal arkadas gibi havadan sudan soğuk deil ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.