Şimdi Ara

uzun oldu ama :( yardımlarınızıı bekliyorum arkadaslar lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR öncelikle cümleten merhaba.Bende buraya durumumu yazıp sizlerden yardım dilemek istedm.Zor durumdayım.Gerçi hayatta o kadar ciddii şeyler varken benim böle bi konuyu buraya yazıp sizleri meşgul etmem saçma ama biliyorum heppinizde benm gibi böle durumlarda kalmısınızdır gönül meselesi işte :) Üniversitede okuyorum biirnci sınıfta bi sene geceikmeli geldm ama olsun istanbulda okumakta güzel :) Neyse ben yavas yavas konuya geleyim sizleri sıkmadan.Yaklasık 2 ay önce birisyle tanıstım tanısma aşamamı anlatayım sizlere.Memlketemden birisii bu kişi oda istanbulda okuyor oda birinci sınıfta oda bi sene geckmeli geldi :) Ben onu daha önce biliyordum ama herhangi bir muhabbetmiz olmadı memleketmiz küçük yer zaten herks biribiriniz tanır ama oda beni tanımamıstır hatta görmemiş bile daha önce bende her ne kadar bilşyor olsamda sokakta gördgüm dikkat etmedgm birisiydi.neyse bu iknci terchlerle gelmiş istanbula haberim yok tabi.daha öncede dediğimi gibii memlketm küçük yer olduugndan istanbulda okuyanlar genelde biirbiryle tanısır görüşür.ben daha önce yani lisedeyken ufak bi beğeni olmustu ama lise işte öle ciddii bişey değildi zaten farklı liselerdeydik.ama ben bunun istanbula geldgini duyunca ne bilim içimde bi kıpırtı olustu faceden fotolarını felan görünce :) tanısmakta sitiyorum ama nasıl tanısıcam bir türlü bilmyorum tanısmdadan bişey yapamam.neyse bi gün öğrendmki lisedeki en yakın arkadasımlarından birisii hatta kendisii akrabmda olur onun kankasıymıs bu çoçuk ilkolkıldan beri birlktelermiş bilmiyodum tabi oda farklı bi şehrde okuyo.süreklide konusruuz.baktım bi çözm bulmam lazım çoçukla tanısmak için.dedm ki arkadasa bir gün arkadasım istanbulda arkadasın var bize sölemiyosun ayıp ediyosun felan diye çatıyorum buna kuusra bakma ya dedi ben tansıtırmayı unutmusum sizi iknci terchlerle geldi o tanıstrayım felan dedi neyse biz bi şekilde facede arkadas olduk msnlerimizi felan aldık yüzyüze olmasada netten tansıtık.amacıma ulaşmıstım bi şekilde artık çok mutluydum :) hemen hemen her gün konusuyoruz sabhalara kadar çok güzel sohbet ediyoruz çok ii anlaştık bende inanamadım bu denli güzel sohbetimizin olacağına ama oldu neyse işte bi gün gezdnmi istanbulu dedi bende hemen hemen dedim onun okulu biraz ist dısında kalıyo o yzden ulaşımm biraz zor dediki taksmden baska bir yere gitmedm fırsatım olmadı bi ürlü dedi beni gezdirirmiisn dedi bende dururmuyum hemen atladım tabi dedm gezdiririm böle 2 hafta flan konstuk biz netten .buluşma günümüüzü ayarladık sulatnahmete gidicez planımız öle ama birazcık uyku problemi var kendisinin beni uynadırımıısn sabah dedi bende tamam dedim uyandıramadım tai sabah kalktıgında çok özür diledi çıkabilirmiisn bu saatte eveden dedi bende bişlmyorum derken neyse bi şekilde çıktık ortaköye gittiik güzel bi geceydi konustuk arjadas gbii tansıtık tabi.ama daha önce bu bana basından gecen bi olayı anlatmıstı hayatımda bir kere aşık oldum dedi onunlada en yaın arkadasım çıktı çok yaralıydı anladım bunu gördüm onda bunu.neyse buluşmadan sonra sürekşi konustuk tabi maça felan gidelim dedik. yani süreki konusyoruz çoçuk ümit vericii bir harejet yapmıyo ama ben hoşlanıyorum işte.neyse dayanamadım bi gün ortak arkadasımıza açtım kendimi oda yapma dedi o sana o gözl bakmaz dedi bende neden dedim ben ona kardeşimiz dedm ona dedi ama belllide olmaz bilmyorum dedi ama beni karıstırma bn onun arkasındna iş çeviremem dedi tamam dedim haklısın kapattıık konuyuu.tabi ibiizm sohbet her zaman deveam ediyo çok güzel.bi gün dayanamadım feyk hesapa çtırdım buna mesaj attıım çok yanlıs yaptım biliyorum ama ne bilim dayanamadım.işte dedm gözünü biraz aç etrafındakileri ii gör felan dedim.oda ne saçmalıorsun nedne bashsedsun felan dedi bende senden hoşlanan birii var ben onun arkadasıyıım bundan haberi yok dedim.km demeye basladı sölemedm tabi oda benim ismimi verdi ondan mı bahsediosun dedi bende o km felan dedm geçiştirmeye basladım kaç günlerdir onu kastediyosun dedi bende hayır dedm öle birini tanımıyorum dedm bu feyk hesap konusu öle kapandı.ama ondan sonrada benmle konusmaya devam etti herhangi bi sorun yoktu. bu feyk hesaptan bi gün bi daha mesaj attım dediiki benle ugrasma yakamı rahat bırak kendiimi ben bi ilişkiye hazır hissetmiyorum çpk yaralnadım kaldıramam dedi feyk hesapataki kişiye bi dahada mesaj atmadım ben o hesptan.neyse o olaydan sonra bu artık selam vermemeye basladı önceki gibi önce hep o yazardı msnden felan artık yazmammaya basladı bu olay olalıda 1 hafta felan oldu ben selam verdgmdede gayet düzgğn konusuodu ama soğuk felan davranmaıyo tek sebep o selam vermiyo.ve 3 gündür felan hiç konusmuyoruz ben bu durumdan çok rahatsızıım o kişinin benm olduugmu anladı sanırım.ne yapacağmı bimyorum arkadaslar.söylememede o kişi benm diyemem dersem eğer anlmadysada kendimi yakarım.aşkımı itiraf etmekde istemiyorum çoçuk acık ack söledi bne ib lişkiye hazır deilim diye o kişiye ben şimdi ne yapıcam benden nefret etsn istemiyorum sevgili olmasak bile arkadas olalaım isiyorum o maç sözlerimiz o gezme planlarımız güme gitsin istemiyorum çoçuk ne yapmaya çaluıoyo szice ve ben ne yapmalıyım ona mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum.çok uzun bi anatım oldu ama gerçekten birilerine kendimi dökmem gerekiodu.yarıdmcı olursanız gerçeten çok sevncem hepinizde sağ olun var olun

• özellikle erkek arkadaslar yardımlarınıızı bekliyorum bir erkek olarak yorumlarsanız çok sevinriim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül ak

özellikle erkek arkadaslar yardımlarınıızı bekliyorum bir erkek olarak yorumlarsanız çok sevinriim.
    özeti lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: öglena

özeti lazım

Alıntıları Göster
    vallahi üzgünüm :( bir yazmısım ben bile farkına varamaadım bi an özet sudur feykk hesaptan çoçuğa mesajlar attım aama anladımı anlamadımı bilmiyorum.o mesajlardan sonra bana selam vermiyo eskisii ama ben verdiğimdede soğuk davranmıyo gayet güzel konusuyo.ama eskisii gibi değil.ona o kişinin ben olduugmuda söyleyemem.valllahi aslnda yukarııyı okursanız arkadaslar size zahmet yorumlarnızda o denli iyi olur
  • Hoşlandıysanız açık konuşun. Olursa olur. Olmazsa da olmaz. Onu farklılaştıran neydi aynı memleketli olmanız ondan sonra beyninizde büyüttünüz ve aşık oldunuz. Hayatın en basit olayını bu kadar büyütmeye ne gerek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kuşçu

Hoşlandıysanız açık konuşun. Olursa olur. Olmazsa da olmaz. Onu farklılaştıran neydi aynı memleketli olmanız ondan sonra beyninizde büyüttünüz ve aşık oldunuz. Hayatın en basit olayını bu kadar büyütmeye ne gerek var.
    farklılaştıran bir sebep evet aynı memlketden olmamız ama şöyle bi durum var zaten çoçuk dediki kendimi bi lişkiye hazır hissetmiyorum bunu bile bile ben nasıl ondan hoşlandıgımı söleyeyeyim ve ayrıcada sölersem inanki olmaz çnkü her an dibimde mutlaka bir yerlede karsılascam konusmamak istemiyorum bne onunla.her zaman her yer görücem kaçısım yok
  • quote:

farklılaştıran bir sebep evet aynı memlketden olmamız ama şöyle bi durum var zaten çoçuk dediki kendimi bi lişkiye hazır hissetmiyorum bunu bile bile ben nasıl ondan hoşlandıgımı söleyeyeyim ve ayrıcada sölersem inanki olmaz çnkü her an dibimde mutlaka bir yerlede karsılascam konusmamak istemiyorum bne onunla.her zaman her yer görücem kaçısım yok

Alıntıları Göster
    Nokta,Virgül ne için var biliyormusun ? Böyle uzun yazıların okunması için.Sen hem bozuk imla ile hem bozuk cümlelerle hemde noktalama işaretleri olmadan yazmışsın yazıyı okumak işkence haline geliyor.Umarım dikkat edersin bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Nokta,Virgül ne için var biliyormusun ? Böyle uzun yazıların okunması için.Sen hem bozuk imla ile hem bozuk cümlelerle hemde noktalama işaretleri olmadan yazmışsın yazıyı okumak işkence haline geliyor.Umarım dikkat edersin bundan sonra.

Alıntıları Göster
    özür dilerim.umarım.
  • quote:

özür dilerim.umarım.

Alıntıları Göster
    gözlerim şaşı oldu sayende,çocuk kim olduğunu anlamış bence ya git konuş açık açık ama ilişki istemiyorum dediğine göre red edilirsin zamana bırak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

gözlerim şaşı oldu sayende,çocuk kim olduğunu anlamış bence ya git konuş açık açık ama ilişki istemiyorum dediğine göre red edilirsin zamana bırak en iyisi

Alıntıları Göster
    red edilceğim için zaten bu korkuyuu yasıyorum zamana bırkmanın en güzeli oldugunu düşünüyorum ama şöyle bi durum var ama beni yanlıs tanımasını istemiyorum.bu feyk hesaptan madem benim oldugumu anladı böle şeyler yapan bi kız çizdim onun profilinde.bu çizim onda dursunda istemiyoru napacağıma karar veremediğim için size yazdım zaten :s ayrıca şaşı olma pahasına okudgun içinde çook teşekkürler

• quote:

red edilceğim için zaten bu korkuyuu yasıyorum zamana bırkmanın en güzeli oldugunu düşünüyorum ama şöyle bi durum var ama beni yanlıs tanımasını istemiyorum.bu feyk hesaptan madem benim oldugumu anladı böle şeyler yapan bi kız çizdim onun profilinde.bu çizim onda dursunda istemiyoru napacağıma karar veremediğim için size yazdım zaten :s ayrıca şaşı olma pahasına okudgun içinde çook teşekkürler

Alıntıları Göster
    Normalde erkeklerin yapacağını sen kız olarak yapmışsın gerçekten şaşırtıcı doğrusu.
    Bence biraz zamana bırak. Zorla kimseye kendini sevdiremezsin ne de olsa. Eğer hoşlandığın kişinin içinde sana karşı biraz sevgi varsa o da kendini belli eder sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Normalde erkeklerin yapacağını sen kız olarak yapmışsın gerçekten şaşırtıcı doğrusu.
    Bence biraz zamana bırak. Zorla kimseye kendini sevdiremezsin ne de olsa. Eğer hoşlandığın kişinin içinde sana karşı biraz sevgi varsa o da kendini belli eder sanırım.

Alıntıları Göster
    kendinizi biraz geri çekmelisiniz. aMiraL*'in dediği gibi bu sayede onun size karşı sevgisi var mı yok mu bi bakmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavro

kendinizi biraz geri çekmelisiniz. aMiraL*'in dediği gibi bu sayede onun size karşı sevgisi var mı yok mu bi bakmış olursunuz.

Alıntıları Göster
    peki arkadaslar bu feyk hesaptan mesaj atma olayı var ya o olaydan dolayı benden hoşlanıyosa bile kendini sırf bu yüzden geri çekmez dimi.o kişiye çk snir olmustu çünkü küfür bile ettii.ama benim oldugumu o zamanlar anlamısmıydı bilemiyorum.halada anladımı onu bile bilmiyorum ama.
  • quote:

peki arkadaslar bu feyk hesaptan mesaj atma olayı var ya o olaydan dolayı benden hoşlanıyosa bile kendini sırf bu yüzden geri çekmez dimi.o kişiye çk snir olmustu çünkü küfür bile ettii.ama benim oldugumu o zamanlar anlamısmıydı bilemiyorum.halada anladımı onu bile bilmiyorum ama.

Alıntıları Göster
    Kız dediğin ağır olur oturaklı olur ama davranışların seni farklı gösteriyor yaralı bir insan ise dediği gibi sana yakınlaşması zor tabiki hemen atlamışsın gezdiririm İstanbul'u sana. Feyk hesap olayı tam batırma olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Kız dediğin ağır olur oturaklı olur ama davranışların seni farklı gösteriyor yaralı bir insan ise dediği gibi sana yakınlaşması zor tabiki hemen atlamışsın gezdiririm İstanbul'u sana. Feyk hesap olayı tam batırma olmuş.

Alıntıları Göster
    oturaklı ağır olur demekle umarım benim böyle oldugumu kastetmiyorsundur.gezdirme olayının detayları çok farklı ben yeterince uzun bir yazı yazdıgım için o kadar ayrıntılı anlatmadım.yoksa bana istanbulu gezdir dediğinde tamam canım gezdireyim diye hemen atlamadım üstüne tabikide.feyk hesap olayında çok büyük bir yanlıs yaptıgımın farkındayım ve bunun pişmanlıgınıda duyuyorum.daha önce bir kere çıktım birisyle.oda geçen sene.yoksa her önüne gelene atlıyor gibii bi profilim yok öylede bi insan değilim bunu zaten yakın arkadasına sorarsa çokda iyi öğrenebilir.dayanamadıgım sevdigm için artık bişeyler olması gerektiğinii düşündügüm iiçin bunu yaptım ve takrarda söylüyorum yanlıs yaptım.ben buraya yanlısımı yargılamanız için yazmadım bu yazıyı çaresiz durumda olduugum için sizlerden yardım istmek için yazdım.lütfen yorumlarıda bi gün sizin basınıza da gelebilir düşüncesiyle yaparsanız gerçekten çok sevinirim.uzun yazımı okuyup iyi kötü yorum yapan herkestende de ayrıca alllah razı olsun

• quote:

Düşüncelerime tercüman olmuşsun.
  • quote:

oturaklı ağır olur demekle umarım benim böyle oldugumu kastetmiyorsundur.gezdirme olayının detayları çok farklı ben yeterince uzun bir yazı yazdıgım için o kadar ayrıntılı anlatmadım.yoksa bana istanbulu gezdir dediğinde tamam canım gezdireyim diye hemen atlamadım üstüne tabikide.feyk hesap olayında çok büyük bir yanlıs yaptıgımın farkındayım ve bunun pişmanlıgınıda duyuyorum.daha önce bir kere çıktım birisyle.oda geçen sene.yoksa her önüne gelene atlıyor gibii bi profilim yok öylede bi insan değilim bunu zaten yakın arkadasına sorarsa çokda iyi öğrenebilir.dayanamadıgım sevdigm için artık bişeyler olması gerektiğinii düşündügüm iiçin bunu yaptım ve takrarda söylüyorum yanlıs yaptım.ben buraya yanlısımı yargılamanız için yazmadım bu yazıyı çaresiz durumda olduugum için sizlerden yardım istmek için yazdım.lütfen yorumlarıda bi gün sizin basınıza da gelebilir düşüncesiyle yaparsanız gerçekten çok sevinirim.uzun yazımı okuyup iyi kötü yorum yapan herkestende de ayrıca alllah razı olsun

Alıntıları Göster
    @gül ak

Kimseyi yargılamak hattim değil ki bilen bilir forumda,

Tam olarak bilemem nasıl davrandın neler yaptın yakınlaşmak için ama yukarıda anlattıkların doğrultusunda yazdım ve asıl demek istediğim, sen kendini bu şekilde davranan bir bayan profili çizdiysen karşındaki yaralı insanın sana inanıp güvenip yeni bir ilişkiye başlamasının zor olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 4 Şubat 2011; 11:43:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

@gül ak

Kimseyi yargılamak hattim değil ki bilen bilir forumda,

Tam olarak bilemem nasıl davrandın neler yaptın yakınlaşmak için ama yukarıda anlattıkların doğrultusunda yazdım ve asıl demek istediğim, sen kendini bu şekilde davranan bir bayan profili çizdiysen karşındaki yaralı insanın sana inanıp güvenip yeni bir ilişkiye başlamasının zor olmasıdır.

Ama demek istediğimde işte benim onun gözünde çizdiğim o profili nasıl düzeltebileceğim.İlla sevgili olacağım diye bir şart da yok.Kimse kimseyi zorla sevemez o yüzden bu konuda ısrarcı değilim.Ama asla beni yanlıs tanısın istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

quote:

Düşüncelerime tercüman olmuşsun.

Alıntıları Göster
    Yorumlardan anladığım kadarıyla yazdıklarımdan pek bişey anlaşılmıyor.Bende size noktalama ve imla kurallarına bir nebze daha uygun bir yazı yazıcam tekrardan.Umarım bundan anlarsınız.
    İstanbul'da okuyorum.Birinci sınıftayım.İkinci tercihlerde gelen memleketden bir arkadasım var oda birinci sınıfta.Daha kendisiyle İstanbul'da tanıstık ama.Ben kendisini daha önce memlekette gördüm ama bir muhabbetimiz yoktu.Ben bununla İstanbul'da tanısmak istedim.Bir yol bulmam gerekiyordu.Sonra bi gün öğrendim ki benim lisedeki en yakın arkadaslarımdan birinin kankasıymıs kaç senelik.Ayrıca o arkadasım akrabamda oluyor.
    Neyse biz bi şekilde tanıstık bununla.Ama tanısmamız tabi ilk basta internet üzerindeydi.15 gün sürekli konustuk internetten.Çok iyi anlaştık kendisiyle.Gezme muhabbetlerimiz,beraber maçlara gitme muhabbetlerimiz herşey oldu.Sabahlara kadar konusuyoruz.Ben bile şaşırmıstım onunla bu kadar iyi anlastıgıma.
    Bir gün bulusmaya gittik.Beraber hem tanısma olsun hemde öyle bi arkadas gibi gezelim diye.Bunun düşüncesinin farklı oldugunu düşünmüyorum.Gerçekten arkadas olarak gördüğünü düşünüyorum.Ama tabi ben hoşlanıyorum.Buluştugumuzda bunu ona belli edicem diye çok korktum ama belli etmedim.Çok güzel bir gündü gerçekten...
    Buluşmadan sonrada her gün konusmaya devam ettik.Önce dediğim gibi gerçekten çok iyi anlaşıyorduk.Ben bazen hatta genelde yanlıs anlaşılmayayım diye selam vermiyodum,geri duruyordum.Ama hemen bu mesaj atardı,bu bişey derdi.Ona böyle yaptırmak asla hoşuma gitmiyordu tabi.Hani olur ya kızlar tamam erkekleri bağladım kendime artık ben konusmasamda o konusur düşüncesi.Asla öyle bi düşünce yoktu aklımda o böyle yaptıkça beni memnun ediyordu hatta.Çok sağolsun.O uzun sohbetlerimizin yardımcısı oydu.
    Bir gün dayanamadım hata da yaptım biliyorum.Pişmanlıgımı ileri boyutta yasıyorum bu konu yüzünden zaten.Feyk hesaptan buna mesajlar atmaya basladım.Gerekli gereksiz.İlk baslarda kendimi ele verecek bişeyler söylemedim.Hatta benle konusurken diyordu ki bir kız mesaj atıyor saçmalıyor diyordu.Hatta kızın attıgı yani benim attıgım mesajları bana gönderiyordu bak bunları yazmıs diye.Bende boşver salla diyordum tabi.Ne diyim.Onu böyle kandırmak hoşuma gitmiyordu tabi ama belkide anlıyordu bilmiyorum.
    Neyse feyk hesaptan mesajları ben biraz yoğunlaştırdım.İşte kimsin bana mesaj atma demeye başladı bu.Ya kim oldugunu söyle yada mesaj atma dedi.Haklıydıda.Ben dedimki senden hoşlanan birisinin arkadasıyım dedim.Oda söyle emin ol aramızda kalır dedİ.Bende hayır dedim.Benm ismimi verdi ondan mı bahsediyorsun dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim feyk hesaptaki kişi olarak.Yok dedim o kim.Oda dediki kaç gündür onu anlatıyosun ondan bahsediosun açık konus dedi.Bende hayır dedim beni çok yanlıs anlamıssın yazık dedim.Buda ben böyle diyince daha fazla gelmedi üstüme.Ama bu olay olduktan sonra da benle konusmaya devam etti.Ama son 3 4 gündür benle konusmuyor.Önce beni internette görsün hemen anında yazardı ama artık yazmıyor.Ben yazınca cvp veriyor soğukda davranmıyor.Ama o yazmıyor.Bende napıcağımı şaşırdım.O kişinin ben oldugumu tahmin etti sanırım.Ama hoşlandıgımıda söyleyeyemem.Birincisi reddedilirim.Çünkü feyk hesaptaki kişiye ben bi ilişkiyi kaldırcak durumda değilim dedi.Yaralı çünkü eskiden sevdigi kızla en yakın arkadası çıkmış.Bu olayda onu çok yaralamıs belli.Ben hatta o kızıda karşı hala bir hissinin oldugunu düşünüyorum.Yanılıyorumdurda belki kim bilir...
    Ben onunla aramda bir sogukluk olsun istemiyorum.Yine gezme planlarımızı,maça gitme planlarımız yerine gelsin istiyorum.Sevgili olmasak bile birbirinden kaçan iki insan olmak istemiyorm.Beni yanlıs tanımasıı istemiyorum.Gerçekten kafam o denli çok karıstıki.Bir yandan pişmanım ona o mesajları attıgım için.Zamana bırakabilirdim ama acele ettim işte.Ama artık hayırlısını diliyorum vardır bundada bir hayır belki.Ona açılamamda her zaman her yerde görücem karşılasıcam.Zaten kötüde olmak istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor sizce?Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.Şimdiden herkese teşekkürler...

• quote:

Yorumlardan anladığım kadarıyla yazdıklarımdan pek bişey anlaşılmıyor.Bende size noktalama ve imla kurallarına bir nebze daha uygun bir yazı yazıcam tekrardan.Umarım bundan anlarsınız.
    İstanbul'da okuyorum.Birinci sınıftayım.İkinci tercihlerde gelen memleketden bir arkadasım var oda birinci sınıfta.Daha kendisiyle İstanbul'da tanıstık ama.Ben kendisini daha önce memlekette gördüm ama bir muhabbetimiz yoktu.Ben bununla İstanbul'da tanısmak istedim.Bir yol bulmam gerekiyordu.Sonra bi gün öğrendim ki benim lisedeki en yakın arkadaslarımdan birinin kankasıymıs kaç senelik.Ayrıca o arkadasım akrabamda oluyor.
    Neyse biz bi şekilde tanıstık bununla.Ama tanısmamız tabi ilk basta internet üzerindeydi.15 gün sürekli konustuk internetten.Çok iyi anlaştık kendisiyle.Gezme muhabbetlerimiz,beraber maçlara gitme muhabbetlerimiz herşey oldu.Sabahlara kadar konusuyoruz.Ben bile şaşırmıstım onunla bu kadar iyi anlastıgıma.
    Bir gün bulusmaya gittik.Beraber hem tanısma olsun hemde öyle bi arkadas gibi gezelim diye.Bunun düşüncesinin farklı oldugunu düşünmüyorum.Gerçekten arkadas olarak gördüğünü düşünüyorum.Ama tabi ben hoşlanıyorum.Buluştugumuzda bunu ona belli edicem diye çok korktum ama belli etmedim.Çok güzel bir gündü gerçekten...
    Buluşmadan sonrada her gün konusmaya devam ettik.Önce dediğim gibi gerçekten çok iyi anlaşıyorduk.Ben bazen hatta genelde yanlıs anlaşılmayayım diye selam vermiyodum,geri duruyordum.Ama hemen bu mesaj atardı,bu bişey derdi.Ona böyle yaptırmak asla hoşuma gitmiyordu tabi.Hani olur ya kızlar tamam erkekleri bağladım kendime artık ben konusmasamda o konusur düşüncesi.Asla öyle bi düşünce yoktu aklımda o böyle yaptıkça beni memnun ediyordu hatta.Çok sağolsun.O uzun sohbetlerimizin yardımcısı oydu.
    Bir gün dayanamadım hata da yaptım biliyorum.Pişmanlıgımı ileri boyutta yasıyorum bu konu yüzünden zaten.Feyk hesaptan buna mesajlar atmaya basladım.Gerekli gereksiz.İlk baslarda kendimi ele verecek bişeyler söylemedim.Hatta benle konusurken diyordu ki bir kız mesaj atıyor saçmalıyor diyordu.Hatta kızın attıgı yani benim attıgım mesajları bana gönderiyordu bak bunları yazmıs diye.Bende boşver salla diyordum tabi.Ne diyim.Onu böyle kandırmak hoşuma gitmiyordu tabi ama belkide anlıyordu bilmiyorum.
    Neyse feyk hesaptan mesajları ben biraz yoğunlaştırdım.İşte kimsin bana mesaj atma demeye başladı bu.Ya kim oldugunu söyle yada mesaj atma dedi.Haklıydıda.Ben dedimki senden hoşlanan birisinin arkadasıyım dedim.Oda söyle emin ol aramızda kalır dedİ.Bende hayır dedim.Benm ismimi verdi ondan mı bahsediyorsun dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim feyk hesaptaki kişi olarak.Yok dedim o kim.Oda dediki kaç gündür onu anlatıyosun ondan bahsediosun açık konus dedi.Bende hayır dedim beni çok yanlıs anlamıssın yazık dedim.Buda ben böyle diyince daha fazla gelmedi üstüme.Ama bu olay olduktan sonra da benle konusmaya devam etti.Ama son 3 4 gündür benle konusmuyor.Önce beni internette görsün hemen anında yazardı ama artık yazmıyor.Ben yazınca cvp veriyor soğukda davranmıyor.Ama o yazmıyor.Bende napıcağımı şaşırdım.O kişinin ben oldugumu tahmin etti sanırım.Ama hoşlandıgımıda söyleyeyemem.Birincisi reddedilirim.Çünkü feyk hesaptaki kişiye ben bi ilişkiyi kaldırcak durumda değilim dedi.Yaralı çünkü eskiden sevdigi kızla en yakın arkadası çıkmış.Bu olayda onu çok yaralamıs belli.Ben hatta o kızıda karşı hala bir hissinin oldugunu düşünüyorum.Yanılıyorumdurda belki kim bilir...
    Ben onunla aramda bir sogukluk olsun istemiyorum.Yine gezme planlarımızı,maça gitme planlarımız yerine gelsin istiyorum.Sevgili olmasak bile birbirinden kaçan iki insan olmak istemiyorm.Beni yanlıs tanımasıı istemiyorum.Gerçekten kafam o denli çok karıstıki.Bir yandan pişmanım ona o mesajları attıgım için.Zamana bırakabilirdim ama acele ettim işte.Ama artık hayırlısını diliyorum vardır bundada bir hayır belki.Ona açılamamda her zaman her yerde görücem karşılasıcam.Zaten kötüde olmak istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor sizce?Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.Şimdiden herkese teşekkürler...

Alıntıları Göster
    gözlerim şaş oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.