Şimdi Ara

Uzun olmanın karanlık tarafı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,92'yim. Otobüslerde sıkıntı yaşıyorum. Ufak arabalarda mecbur hep öne oturuyorum. Falan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "1.80 boy uzunmuş gibi davranmasın" ne demek ?

1.80 boya kısa diyen enteresan bir kafa yapısı var.

boya niye bu kadar takıyorsunuz onu anlamıyorum
  • 1.86'yım idealdir bence, 1.90 sonrası sıkıntı yaratıyor doğru.
  • kızlar uzun boylu erkekleri seviyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuInsansa

1.83'üm ama 1.87'de bırakıcam en ideali o galiba. Birde çok uzun boylu olup çok iri kemikli arkadaşlar var, uzun boyluluk sıfatının içine ediyolar, o ne öyle lan trol gibi, hem uzun hem öküz gibi cüsseli.

Bırakıcam derken Sanki kendi isteğiyle uzuyor ya adama bak 1.87 fazla gelirse 1.84 e geri in olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Hocam yanlış anlamayında, boyum 1.80

1.90 olmasına; 400 saat, 4 çift ayakkabı (870₺) , Gardrobumdaki bütün marka kıyafetlerim hepsi gitsin.Hergün otobüse bineyim.Hergün kafamı vurayım.

Yeter ki, yüzüm-vücudum-1.90 boyum uyumlu fiziğim olsun isterdim..

Uzun olmanın karanlık tarafı

Şimdi şu arkadaş gibi yağsız, ince , fit olmaya çalışıyorum.Hamdolsun çok şükür sağlığım herşeyim yerinde.

Fakat, 1.90 çok harika bir boy.Maşallah, lütfen kendinize pozitif yönlerinize bakın.

O resimdekiler max 1.80

• Boy 1.87 kilo 70-75 arasi degisiyo. Ama ozellikle bilekten dirsege kadar olan kisim cok ince duruyor o yuzden kilo almak istiyorum. 80 falan olsam cok iyi olacak. Ama kilo alamiyorum.

• Hayat moruk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthas Litch King

quote:

1.90 olmasına; 400 saat, 4 çift ayakkabı (870₺) , Gardrobumdaki bütün marka kıyafetlerim hepsi gitsin.Hergün otobüse bineyim.Hergün kafamı vurayım.

Şimdi şu arkadaş gibi yağsız, ince , fit olmaya çalışıyorum.Hamdolsun çok şükür sağlığım herşeyim yerinde.

Fakat, 1.90 çok harika bir boy.Maşallah, lütfen kendinize pozitif yönlerinize bakın.

O resimdekiler max 1.80

resimdekilerde sadece ortada olan harry styles vücudunu seviyorum.

Boyu da 1.78 ile 1.82 arasında değiştiği söyleniyor internet sitelerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLotus

quote:

Orijinalden alıntı: InvisibLe

quote:

Kaç yaşındasın sen sincap

17

Dünyanın en güzel boyu 178-183 arasıdır.190 bir insanın fiziki duruşu berbattır.Namaz kılar gibi bel çevresi önde duruyor.Eli ayağı kontrolsüz.Sandalyeye otursa dizleri ensesine ulaşır.Yaşın küçük.

En güzel boydasın.Türkiyede bulabileceğin en uzun kız 170 cm ki onuda bulamicaksın en fazla 165 bir kız bulacaksın.Yanında beline gelen bir kızla dolaşarak saçma ve komik bir görüntü oluşturacaksın.

O yüzden 183 cm ye kadar çok güzel boydur.Karizmatiktir.Kavgada dayak yemessin 2 metrelikler gibi.Yanına hangi boydan kız gelirse insan gibi yakışır.Uzun boylulardaki o aptal suret seni teğet geçer.

Ben lisede hep 180 olmak istedim.Olamadım ancak 190+ olan 2 3 arkadaşım vardı inan garip duruşları var.

Tabi çocuksun daha uzamak istiyom bee diye ağlarsın ama 20 leri geçince 185 i geçmediğin için şükredeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

"1.80 boy uzunmuş gibi davranmasın" ne demek ?

1.80 boya kısa diyen enteresan bir kafa yapısı var.

boya niye bu kadar takıyorsunuz onu anlamıyorum

arada 20cm boy farkı olunca 1.80 benim için kısadır. 1.80 adam 1.60 adama kısa demiyor mu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Orijinalden alıntı: Awesomenes

186 sabitlendi benim

en ideal boy

gerçekten sorun yaratacak kadar değil tam uzun olmalık bir boy.

Bu boy nasıl uzuyor beyler

hocam benim kuzen annesi babası 180 altında olmasına rağmen uzun boylu,hatta babası kısa bile sayılır

ama küçüklükten beri beslenme ve spor hareketli olma bayağı etkiliyor,çocuk lise 3 te ama boyunu sormuştum 1.82 demişti beni geçer bile yakında

bu arada lisede baskette oynuyordu..
  • Anne baba ne kadar etkili bilmiyorum benim baba 1.80 anne 1.67. sanırım daha öncesine dayanıyor benim genler.

En büyük sorunlardan biri de AYAKKABI

ulen 1.90 üstü adamın ayağı minimum 45 oluyor ki benimki 47 numara. Model beğenerek değil numara bularak alıyorum ayakkabıyı.

Ayakkabı bulamayan arkadaşlara tavsiye CAT marka ayakkabıların kalıpları baya büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuInsansa

1.83'üm ama 1.87'de bırakıcam en ideali o galiba. Birde çok uzun boylu olup çok iri kemikli arkadaşlar var, uzun boyluluk sıfatının içine ediyolar, o ne öyle lan trol gibi, hem uzun hem öküz gibi cüsseli.

Tam tersi uzun boylu olup iskelet olanlar görüntü kirliliği resmen
  • Aynen.

• The dark side of being tall -
    YouTube
    The dark side of being tall
    http://youtu.be/3nqsYEtVVMw
  • 1,85'îm uzun sayılmıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLotus

quote:

Orijinalden alıntı: InvisibLe

quote:

Kaç yaşındasın sen sincap

17

Dünyanın en güzel boyu 178-183 arasıdır.190 bir insanın fiziki duruşu berbattır.Namaz kılar gibi bel çevresi önde duruyor.Eli ayağı kontrolsüz.Sandalyeye otursa dizleri ensesine ulaşır.Yaşın küçük.

En güzel boydasın.Türkiyede bulabileceğin en uzun kız 170 cm ki onuda bulamicaksın en fazla 165 bir kız bulacaksın.Yanında beline gelen bir kızla dolaşarak saçma ve komik bir görüntü oluşturacaksın.

O yüzden 183 cm ye kadar çok güzel boydur.Karizmatiktir.Kavgada dayak yemessin 2 metrelikler gibi.Yanına hangi boydan kız gelirse insan gibi yakışır.Uzun boylulardaki o aptal suret seni teğet geçer.

Ben lisede hep 180 olmak istedim.Olamadım ancak 190+ olan 2 3 arkadaşım vardı inan garip duruşları var.

Tabi çocuksun daha uzamak istiyom bee diye ağlarsın ama 20 leri geçince 185 i geçmediğin için şükredeceksin.

Hadi zugurt tesellisi verdigin apacik ortada ona eyvallah.
    Ama ulasamadigin cigere mundar demeninde bir adabi var. Aptal surat ne demek oluyor?
    Bence o aptal surat kendinden uzun insanlari dinlemek icin caba sarfeden 'kisa insanlar''da oluyor.
    Sen de onlardan birisin bakilirsa.
    Ha bu arada, suan istesem onune dizecegim 175 ustu bircok arkadasim var. Kapali kutundan dunyaya daha genis bakmaya calis. Bu memlekette sadece senin gordugun kisa hatunlat disinda manken gibi hatunlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 8 Haziran 2014; 17:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

1,85'îm uzun sayılmıyor muyum?

müdür uzun olmasına uzunsun da biz farklı seviyelerde uzunluktan konuşuyoruz seninki normal uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebenuzunolan

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

1,85'îm uzun sayılmıyor muyum?

müdür uzun olmasına uzunsun da biz farklı seviyelerde uzunluktan konuşuyoruz seninki normal uzun

he farklı seviyelerse tamam takılın siz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.