Şimdi Ara

Uzun olmanın karanlık tarafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle şunu belirteyim 1.90 ve üstünden bahsediyorum 1.80 adam gelip burda uzunmuş gibi davranmasın

evet uzun kardeşlerim burda sıkıntılarımızı dile getiriyoruz

benim en büyük sıkıntım toplu taşıma (koltuk aralığına bacağımın sığmaması, araçta ayakta dik bi biçimde duramamam, tutunma demirlerinin kafamda oluşturduğu şişlikler vs. )

• En karizmatik boy 1.75 ya da 1.83'dür. Her türlü aksiyondan canlı çıkarlar.
  • 1.83'üm ama 1.87'de bırakıcam en ideali o galiba. Birde çok uzun boylu olup çok iri kemikli arkadaşlar var, uzun boyluluk sıfatının içine ediyolar, o ne öyle lan trol gibi, hem uzun hem öküz gibi cüsseli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuInsansa

1.83'üm ama 1.87'de bırakıcam en ideali o galiba. Birde çok uzun boylu olup çok iri kemikli arkadaşlar var, uzun boyluluk sıfatının içine ediyolar, o ne öyle lan trol gibi, hem uzun hem öküz gibi cüsseli.

• Ben 175 im yaşım 17 ekimde 18 olucam daha uzar mıyım
  • Hocam yanlış anlamayında, boyum 1.80

1.90 olmasına; 400 saat, 4 çift ayakkabı (870₺) , Gardrobumdaki bütün marka kıyafetlerim hepsi gitsin.Hergün otobüse bineyim.Hergün kafamı vurayım.

Yeter ki, yüzüm-vücudum-1.90 boyum uyumlu fiziğim olsun isterdim..

Şimdi şu arkadaş gibi yağsız, ince , fit olmaya çalışıyorum.Hamdolsun çok şükür sağlığım herşeyim yerinde.

Fakat, 1.90 çok harika bir boy.Maşallah, lütfen kendinize pozitif yönlerinize bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• boyum 188 kilo da var biraz(96) cam kenarına oturunca durağımda inmek için kapıya yanaşma faslı beni çileden çıkarıyor ter basıyor. hele de yanımdaki angut kalkmıyor yan donuyorsa. bide sevgilin sana kafasını kaldırıp bakar ya sarılırken kendini babası gibi hissedersin haha işte o çok kötü birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göze Kaçan Sigara Dumanı -- 7 Haziran 2014; 13:52:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alışveriş servislerinde ayaktayken boy uzunluğundan dolayı kambur olarak durabilmem.
    minibüslerde ayağımın ön koltuğa yaslanması ve öndekini rahatsız etmesi.
    hızlı koşamamam.
    zamanında boyuma göre aldığım yatağımın şuan boyuma küçük geldiği için yatağa sığamamam ve ayağımı bükerek uyuyabilmem
  • ben 191'im. Otobüslerde ayakta durunca kafamın tavana değmesi bir sorun. Otobüs yolculukları (koltuk aralarından dolayı) bir sıkıntı. Ayrıca yatağımı değiştirmek zorunda kaldık.
    Bir de zayıfım, kaslarım güçlü değil, dik durmakta zorlanıyorum. Sırt ağrılarım oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebenuzunolan

öncelikle şunu belirteyim 1.90 ve üstünden bahsediyorum 1.80 adam gelip burda uzunmuş gibi davranmasın

evet uzun kardeşlerim burda sıkıntılarımızı dile getiriyoruz

benim en büyük sıkıntım toplu taşıma (koltuk aralığına bacağımın sığmaması, araçta ayakta dik bi biçimde duramamam, tutunma demirlerinin kafamda oluşturduğu şişlikler vs. )

1.93 aynı sorunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Hocam yanlış anlamayında, boyum 1.80

1.90 olmasına; 400 saat, 4 çift ayakkabı (870₺) , Gardrobumdaki bütün marka kıyafetlerim hepsi gitsin.Hergün otobüse bineyim.Hergün kafamı vurayım.

Yeter ki, yüzüm-vücudum-1.90 boyum uyumlu fiziğim olsun isterdim..

Şimdi şu arkadaş gibi yağsız, ince , fit olmaya çalışıyorum.Hamdolsun çok şükür sağlığım herşeyim yerinde.

Fakat, 1.90 çok harika bir boy.Maşallah, lütfen kendinize pozitif yönlerinize bakın.

Kaç yaşındasın sen sincap

• Yaşım daha 16 ve 183'üm
  • bende 17 180 tam
  • Belli bir bedene sahip olmayıp her kıyafeti mecbur deneyerek almak?
  • 178
  • 186 sabitlendi benim

en ideal boy
  • Boyum 196 kilom 105 ama kendimi küçük hissediyorum benim boyumda birini gorunce ondan daha küçükmüşüm gibi geliyor

• 1.90'ım cidden toplu taşımalar benim için işkenceye dönüşüyo, hele antalyanın ufak otobüslerinde oturamıyorum sığmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesomenes

186 sabitlendi benim

en ideal boy

gerçekten sorun yaratacak kadar değil tam uzun olmalık bir boy.

Bu boy nasıl uzuyor beyler
  • Bende de boy 187 .bende rahatsız olduğum oluyor.zayifim mesela.kizlar gökyüzüne dogru bakiyor benle konuşurken. fakat millete sorunca yüzün iyi fit kal felan sanki dolmuşun kapısına kafayı vuran onlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.