merhaba, iş bilgisayarı kullandığım için uzun zamandır kişisel notebook kullanmıyordum ancak ihtiyacım çok artınca almaya karar verdim. bilgisayarda çok ağır programlar kullanmayacağım. aradığım dayanıklı, uzun ömürlü ve sorunsuz (takılmadan) çalışan bir bilgisayar. fiyatta çok yüksek bir seviye düşünmeyince bu şartlara uygun sony vaio i3 işlemcili bir ürün olabilir diye düşündüm (???). Model olarak Sony Vaio SVE1512H6EW uygun mudur? ayrıca birçok yerde tükenmiş görünüyor, bulabileceğim yer var mı? bu koşullara uygun başka alternatifler neler olabilir? tavsiyeleriniz var mı?
Bütçe ne kadar? Bir de ilgili cihazın linkini atarsanız, ona göre yorum yapılabilir.
uzun ömür konusunda SONY tek geçerim.benim fz21m 2007 kasımda alındı ve hala bomba gibi.Ekran kartı kusurluydu SONY 3 bucuk sene sonra değiştirdi.Deli gibi ısınıyor , dizde kullanmak imkansız ama 2007 de blu ray ve hdmi lı bilgisayar aldığım için bilgisayarı değiştirmeden teknolojiye ayak uydurabiliyorum.SONUÇ OLARAK NE OLURSA OLSUN SONY! bu bilgisayar daha kaç sene dayanır bilmiyorum ama bu ölene kadar nice ASUS lar HP ler Acerler telef olur.
sony sve1512s1ew düşünürsen elimde var sıfır ayarında ... fiyatı 1000 tl