Pc konusunda deneyimli biriyim ama hep masaüstü kullandım, laptop ilk defa kullanıcam. Sadece başkasından bir süre ödünç aldığım laptopları kullandım. Hala temel olarak oyun için masaüstü kullanıcam laptopta oyun oynamayı sevmiyorum fakat şehir dışına çıkma vb. şeyler olunca laptopa ihtiyaç duydum.
Asus X550VX-DM254DC modelini 8gb ramli olarak almayı düşünüyorum fakat burada ve başka yerlerde hep ısınma sorununu ve kasanın kalitesiz olduğunu duydum ve biraz korktum doğrusu. Laptopı normal kullanım dışında Dota vb. online oyunları oynamak için kullanmayı düşünüyorum. En fazla orta seviyede oyunlar oynarım. Beni endişelendiren kasa kalitesinden ve ısınmasından kaynaklanıyor. Uzun süre açık tutabilirim ve çok fazla taşıyacağım büyük ihtimalle. Bu durumda kasa kalitesi büyük önem taşıyor doğal olarak. Bu X serisinin bi de gri kasası var o daha mı kaliteli. Çünkü siyah kasa kalitesiz duruyor. Eğer gri kasa daha iyiyse bu var: Asus X550VX-DM277DC Ayrıca başka sorunlar yaşıyanların sayısı da öyle az değil. Benim için önemli olan 3-4 sene sonra da oyunlara özelliklerinin yetmesi değil de senelerce düzgün çalışması. Bir de MSI PE60 6QE-407XTR var fakat kasa kalitesi+çift fan için 700tl fazla vermek biraz koyuyor. Tabi GTX960m var bu laptopta ve diğer parçalar da daha kaliteli olabilir. Araştırmalarıma göre bu laptopta bitek ekranda şikayet var. MSI GL62 6QD-079XTR modeli var özellikleri daha düşük ama asus'e göre daha kaliteli olur mu bilemedim.
Bu ürünleri kullananların tavsiye ve yorumlarını duymak isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme