Şimdi Ara

Uzun şifreyi oyun reddediyor:S?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün şifremi değiştirdim hacklenmesi zor olsun diye baya bi uzun yapmıştım 16 karakter fln
    siteye girince kabul ediyo fakat oyuna girince No Such Registered ID diyor
    Şifremi değiştirirken de kabul etmiyor Böle bi sorun yaşayan oldu mu veya çözümünü bilen?

• 4 karekterini sil ve öyle gir oyuna. Yani siteye login olurken 1234567891234567 yazacaksın ama oyuna login olurken 123456789123 yazacaksın. Yani son eklediğin 4 karekteri sileceksin. Hacklenmemek için güzel bir yol bende aynısını kullanıyorum ...
  • eski şifreni istediği yere (şifreni değiştirirken) sadece 12 hanesini gir bendede bir char vardı şifresi seninki gibi uzun resetlenmiyordu sadece 12 (yada 13 tam hatırlamıyorm) hanesini girdim kabul etti istersen önce knight online sitesinde üyelik alındığı yere bak kaç hane max dio sonra sadece o kadarını yaz şifrenin resetler
  • çoook Saolun Oyundayım:)
  • arkadaşlar bende bir sorun var yeni id aldım aktfleştirme maili geldi ama activatein üstüne tıklayamıyorum yani geldiği halde aktifleştiremiorum lütfen yardım edin:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: antamana

arkadaşlar bende bir sorun var yeni id aldım aktfleştirme maili geldi ama activatein üstüne tıklayamıyorum yani geldiği halde aktifleştiremiorum lütfen yardım edin:(

Aktivite kodu eğer link halinde değilse zaten tıklayamazsın. Eğer lik halindeyse ve tıkladığında da bir sonuç alamıyorsan birşey diyemeyeceğim 2. bir üyelik al istersen ...
  • ya beyler bişey sorcam bu favorite movie ne oluyo şifemi değiştiremiyorum
    bi yardım cı olun pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.