Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Edremit servisine danışmak istedim servis konusunu sıkıntı olmayacağını söyledi ancak torbasız modeli niye düşünmediğimi sordu. Biraz kafamı karıştırdı. Sizin torbalının toz ile muhatap olmadığınız için önerdiğinizi biliyorum. Bende onun için torbalı istiyorum ama torbalar zaten pahalı her sene filtresini de değiştirmek gerekiyor mu o da ekstra bir maliyet çünkü. Bir kere alıp bir daha hiç masraf yapmamak adına torbasız modelde cazip geliyor kulağa.
  • petunnya P kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi.
    Ben kaça mal olursa olsun;
    toz haznesini evin çöpüne boşaltmam
    6 ayda bir de toz haznesini yıkamam.

Miele Cat&Dog torbalıda ve torbasızda en iyi makinalar. Torbasız miele malzeme kalitesi yönünden kendisinden daha pahalı dysondan bile daha iyi.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141370039

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140676180

Kişisel tercihinize göre hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 3 Ocak 2020; 22:52:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

Tercih meselesi.
    6 ayda bir de toz haznesini yıkamam.

Miele Cat&Dog torbalıda ve torbasızda en iyi makinalar. Torbasız miele malzeme kalitesi yönünden kendisinden daha pahalı dysondan bile daha iyi.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141370039

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140676180

Kişisel tercihinize göre hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız.
    hocam size özelden yazdım ama özel mesajı kapatmışssınız : :(
    hocam ben elektrik süpürgesi konusunda bir kaç şey sorcaktım,umarım cvb verirsiniz
    bütcem : en fazla 1500 tl
    aslında en önemli soru şu şu :torbalı mı torbasızmı ? böyle bişi yazımış forumda :"toza alerjisi olan kıza
    her hafta toz haznesini çöpe döktürüp
    o tozu dökerken solutup
    ayda bir veya 3 ayda bir toz hanesini yıkatıp
    daha da rahatsız etmek istemiyorsanız
    bizim gibi torbalı miele alın.
    Rahat edin.
    Yılda 80 tl için
    yıl boyu öksürmeye değmez." böyle denmiş ...birde siz ;
    6 ayda bir de toz haznesini yıkamam"demişsinz buda benim kafamı karıştırdı..
    bugun teknosada tanıştığım birisi fakir, philips bir iki marka daha vardı ama hatırlamıyorum motorlarının dışarda olduğu daha zararlı olduğunu ve türkiyede arnica tarafından üretildiğini soyledi bana electrolüxde böyle bir problem olmadığı ve bana benim bütceme göre Electrolux Pure C9 PC91-4MGT 700 W Toz Torbasız Süpürge
    yi tavsiye etti ... benim için önemli noktalar ufak bi çocugum var onun sağlığı için en ideali ve iyi süpürmesi emiş gücünün kuvvetli olması... hslılarım geneşde açık renkli ve onları iyi süoüreccek dediğim gibi emiş gücü kuvvetlli ve uzun sre gidecek bi süpürge arıyorum
    siz de 29 kasımda
    2- 528 TL, Toz torbasız süpürge, Fakir Ranger 890W -link2-
    Güçlü bir motoru var; 890 W. Ek turbo başlık YOK!! Turbo başlığı olmadığından halıda çok zor kayar. Ortalama malzeme kalitesi.

3- 550 TL, Toz torbasız Turbo başlık ekli süpürge, Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT 650 W -link3-
    Torbasız en iyi f/p oranına sahip ürün. Ek turbo başlıklı. 650 W ile iyi güçte. Fiyatı "şu an" çok hesaplı. Ortalama malzeme kalitesi.

4- 775 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli Rowenta RO6883EA X Trem Power 500W - link4-
    Fransada da satışta olan güncel model. Ek turbo başlıklı. 500 W;vasat güçte ama sessiz. Ortalama malzeme kalitesi.

5- 799 TL, Toz torbasız Çift Turbo başlık ekli süpürge, Rowenta RO6993 Extreme Power 4A Animal 750W -link5-
    750 W ;iyi güçte bir motoru var. Ek turbo başlıklı. Ortalama malzeme kalitesi.

6- 1.200 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli Electrolux Pure D9 PD91-ANIMT A+ 550 W -link6-
    Yeni model. 550 W; vasat güçte ama sessiz. Ek turbo başlıklı. Ortalamanın biraz üstü malzeme kalitesi.

7- 1.250 TL, Toz torbasız Çift Turbo başlık ekli süpürge, Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681EA 750 W -link7-
    Daha yeni Rowenta modeli. Fransada da satılıyor. 750 W. motor; gücü iyi. Ek turbo başlıklı. Ortalamanın biraz üstü malzeme kalitesi.

8- 1.899 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli süpürge, Miele C3 Cat&Dog 890W SGEF3 -link8-
    Güçlü bir motoru var; 890 W. En iyi malzeme kalitesi. Ek turbo başlıklı. En iyi torbalı süpürge. Almanya üretimi.

9- 2.899 TL, Toz torbasız, Ömür boyu Hepa filtreli Turbo başlık ekli süpürge, Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Kırmızı SKCF3 -link9-
    Güçlü bir motoru var; 890 W. En iyi malzeme kalitesi. Ek turbo başlıklı. Kendini temizleyebilen ömür boyu hepa filtreli. En iyi torbasız süpürge. Almanya üretimi.
    böyle bi liste yazmışssınız

birde bu link baya dikkatimi çekti :https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141237457
    kafam baya karıştı bana ne tavsiye edersiniz?
    tşkler saygılar

• Satış temsilcisi işine gelen malı pazarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin tercihleri ve öncelikleri farklıdır.
    Önceliklere ve tercihlere göre ayrıntılı öneri listesi yapmıştım.
    Temel özelliklerini de listeye ekledim üstelik.
    Sıra sizde.
    2 şeye karar vereceksiniz:
    - Torbalı mı torbasız mı?
    - Bütçe ne kadar?
    listede torbalı ve torbasız diye yazıyor zaten.
    Daha pahalı olan daha iyi olduğunu düşündüysem listede yer verdim.
    Bütçenize göre seçebilirsiniz.

Üstelik çoğu mesajı da okumuşsunuz sanırım.

Bütçesi uygun herkese en fazla miele cat&dog Torbalı veya Torbasız öneririm.
    Daha aşağıdaki fiyatlardaki ürünler o düzeyde değil doğal olarak.
    Ama listedeki önerilen marka/modeller, kendi fiyat grubundakilerden iyiler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 5 Ocak 2020; 3:20:25 >
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Hocam tskler ...benim size sormamin temel nedeni saglik acisindan hangisinin daha az zararli oldugu konusudur?cunku ufak bi kızım var ..o nedenle saglik onemli ...birde bu kapali motor olayi yani philps ve fakirin acik motor dendi bana bu konuda degerli fikrinizi almak idi ... butce de 1500 tl en fazla .. saygilarimla

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Dogru hocam yalniz soylediklerinde mantikli seyler oldugu icin buraya yazdim ozellikle ezgin hocanin fikrini almak istedim ..philips fakir in arnica tarafindan Turkiye'de uretildigi ve motorun acik oldugunu soyledi ... ve bunun zamanla guc kaybina neden oldugunu vs soyledi

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Dogru hocam yalniz soylediklerinde mantikli seyler oldugu icin buraya yazdim ozellikle ezgin hocanin fikrini almak istedim ..philips fakir in arnica tarafindan Turkiye'de uretildigi ve motorun acik oldugunu soyledi ... ve bunun zamanla guc kaybina neden oldugunu vs soyledi

• en sağlıklısı torbalı süpürge
    alerji astım riski için ise hepa filtre daha yüksek standart demek.
    1500 tl ye göre listeden seçebilirsiniz.
    bütçenizi zorlayabilirseniz torbalı miele cat&dog sgef3 alın.

Açık kapalı motor diye bir tanımlama ben duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 5 Ocak 2020; 12:8:14 >
    Ezgin hocam tskler ben okuduklarimdan torbali nin daha mantikli olduguna kanbat getirdim sizin yeni bi liste varmi yoksa en son ki liste kasimda yayinladiginiz mi? Tekrar tekrar tesekur ederim saygilar

Hocam sizin listede benim butcede 1.200 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli Electrolux Pure D9 PD91-ANIMT A+ 550 W -link6-
    Yeni model. 550 W; vasat güçte ama sessiz. Ek turbo başlıklı. Ortalamanın biraz üstü malzeme kalitesi. Bu var ama gucu iyi degil yazmissiniz 1500 liraya acaba torbali biraz daha guclu hangi urun tavsiye edebilirsiniz?

• Ezgin_kral hocam; bende tavsiyeniz üzere torbalı cat dog alacağım. Bununla beraber yanında ne aksesuar almalıyım. Evde 4 yaşında bir çocuk ve kısmetse bir bebek olacak. Ectra filtre alayım mı yada kaç tane torba alayım. Cevabınıza göre haftasonu gidip alacağım

• Astım hastamız yok ve evde evcil hayvanımızda yok. Extra filtre alabilirim siz tavsiye ederseniz

• Miele C3 torbalı için, üzerinde gelen 1 yıllık filtreyi değiştirmek isteyenler için HEPA filtre:

https://shop.miele.com.tr/
    Miele SF-HA 50 Elektrikli Süpürge Hepa Hava filtresi
    https://shop.miele.com.tr/miele-sf-ha-50-elektrikli-supurge-hepa-hava-filtresi

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)

Miele C3 torbalı için, üzerinde gelen 3 aylık toz torbası dolduktan sonra alınabilecek en hesaplı orijinal 4 yıllık toz torbası seti:

akakce.com
    Miele GN-XXL HyClean 3D 16'lı Set Toz Torbası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/toz-torbasi/en-ucuz-miele-gn-xxl-hyclean-3d-16-li-set-fiyati,379301890.html

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 5 Ocak 2020; 16:48:11 >

• Makinanın kendisi, hepa filtre ve toz torbası ile işlem tamam sanırım. Çok teşekkür ediyorum.

ezgin hocam son olarak araştırma yaparken Miele Complete C3 Powerline buldum gerçi bütçemi biraz zorluyor ama ... bu makinada sizin söylediğiniz cat&dog dan üstün ozellik olarak hepa filtre var bu süpürge konusunda yorum yapabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
  • 700 liralık turbo başlığı yok.
    Boşuna diğer miele modellerine bakmayın.
  • Anladim tskler hocam

cat dog torbalı modelde karar kılıp Gitti gidiyordan dün siparişimi verdim. Yorumlarınız etkili oldu bu marka ve modeli seçmemde teşekkür ediyorum ilginize. 16lı toz torbası sipariş edicem miele sitesinden garantiyi uzatmayı düşünüyorum.
  • Bende toz torbası ve hepa filtre alıcam mielenin sitesinden

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.