Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde bakıyorum da Philips onerisi yok. Ben cevremdekiler hep philips alinca foruma bakmasam en iyi Philips diye dusunecektim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler ben Torbasız cat dog almak istiyorum ancak bulunduğum ilde servisi yok ne yapmalıyım
    Süpürge sepeti sitesine baktım orda özel süpürge sepeti + garantisi varmış evden alma falan premium garanti yazıyor bilen varmı onuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim komutan tutturmuş illede elektrolüx olacakmış siz bu markanın hangi modelini önerirsiniz acaba torbalı torbası farketmez süpürgeyi bu hafta içinde alacağım teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trendyol.com
    Miele Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3 2018 Yeni Seri Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/miele/miele-complete-c3-catdog-powerline-sgef3-2018-yeni-seri-p-4578988?boutiqueId=397491&merchantId=107018

bende elektrolüx düşünürken miele karar verdim buradan aldım biraz önce

• Merhaba,
    Bugüne özel gittigidiyorda 6% kazananlar kulübü indirimi var.
    Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine Elektrikli Süpürge 1818 TL 9 taksite alınabiliyor.
    Almak isteyenleri bilgilendirmek istedim.

Ben az önce sipariş verdim. Forumdan okuduklarımın neticesinde bu modele karar verdim ve sipariş ettim. Herkese teşekkürler...

Şimdi süpürge geldiğinde garanti uzatma için ne yapmalıyım.
    Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler
  • Garanti uzatma işlemi nasıl yapılıyordu ? Yardımcı olabilecek var mı?

• goksel818181 G kullanıcısına yanıt
    miele internet sitesinden 16 lı (4 yıllık) konfor paketi (4 kutu toz torbası ve basit-bedava filtreler içeren) setini alıyorsunuz.
    SAüpürge faturasının fotosu ile beraber miele Türkiyeyi arayıp mail atıyorsunuz.
    +3 yıl garanti uzayıp 5 yıla çıkıyor.
  • Okan Turkoglu O kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu seçenek artık aktif değil. ben miele sitesine girip baktığımda +3 yıl garanti sertifikası 445 tl ye satılıyor ve sertifika dışında ekstrası yok. 16 lı konfor paketi ise 389 tl ve +3 yıl garanti içermiyor.
    ???????
  • kk1903 kullanıcısına yanıt
    telefonla aratıp sorun bence
  • petunnya P kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musunuz ne kadar ödediniz ?

• arkadaşlar garanti işlemini uzatan arkadaşlar nasıl yaptı bende bulamadım sitede garantiyle ilgili yazan birşey.
  • byyigit B kullanıcısına yanıt
    Garanti başlaması için
    süpürge+konfor paketinin yer aldığı faturanın görüntüsü ile,
    süpürgenin alt kısmında yer alan ürün seri numarasının görüntüsünü info@miele-tr.com a mail atmak yeterliymiş.

4441122 yi de arayıp daha sonra teyit edilebilirmiş.

Eğer süpürge ve konfor paketi (plastik kutuda, 4 yıllık 16 lı set) aynı yerden satın almak zorundaysa boşverin.
    Pahalıya gelir.
    garantiyi uzatmak için uğraşmayın.
  • www.amazon.com.tr
    Electrolux Espc7Grt Silent Performer 650W Elektrikli Süpürge, Siyah: Amazon.com.tr: arslangroup
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07CTP2PQG/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_vVSsEb61NRX9T

Ve

Electrolux espc74swt veya espc7grt arasında kaldım yardımcı olur musunuz

• Şimdi electrolux sitesine gidip tüm torbasızları 4 er 4 er karşılaştırmaya alıp baktım.
    Bunlardan bir örnek:

Görünüşe göre electrolux Türkiye'nin getirtip sattığı hiç bir torbasızda turbo başlık yok. Sadece mini turbo başlık var ki o da halıda hiç bir işe yaramaz. Normal turbo başlığın 10 dakikada süpürdüğü yere mini turbo ile girişirseniz hem fıtık olabilirsiniz hem de yarım saatten önce çıkamazsınız. Mini turbo; kanepe üzerindeki kedi köpek tüyleri v.s. içindir. Halı için değil.

Adamların kendi internet sitelerindeki bilgi doğruysa;
    Electrolux Türkiye'nin getirttiği süpürgelerde turbo başlık yok.
    Evde süpürülecek halınız varsa;
    ya electrolux almayacaksınız
    ya da alıp haricen turbo başlık bulacaksınız.

Ama bu arada ürünleri çok fazla zam yemiş. Yeni modellerinin fiyatları philips gibi gereksiz pahalı olmuş.
    Eğer hala farklı bağımsız ithalatçıların getirttiği ve içinden turbo başlık çıkan ESPC74SWT bulabilirseniz, fiyatını da düşünerek alabilirsiniz diyelim. Ama kaldığını pek sanmıyorum.

Bu durumda orta fiyat seviyesindeki süpürgelerde piyasa Rowentaya kaymış olacak. Pek çok modelinde normal tip turbo başlık var. Ama kalitesi ve dayanıklılığı konusunda soru işaretlerimi hala tam gideremedim. Ancak bu piyasa koşullarında ve electrolux ün turbo başlıkları getirtmeyip %50 zam yapması karşısında;

torbasız süpürgeler için
    turbo başlıklı rowentalara iyice bakalım derim. Ben de biraz daha inceleyeceğim. Son 1 yılda turbo başlıklı rowenta alan arkadaşların deneyimi ancak tatmin edici cevaplar üretebilir...

Bu kadar zam arasında
    Miele Cat&Dog lar hala geçen seneki fiyatlarında. Bütçesi yeten kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 17 Şubat 2020; 23:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Epey
    Arnica Mila ET14440 Elektrikli Süpürge
    https://www.epey.com/supurge/arnica-mila-et14440.html

Söyle bir ürün var sizce yorumunuz ne

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Bu markalar malum yerledeki modellerden seçip ürettiriliyor. Ne söylenebilir ki?
    Alıp memnun olan vardır muhakkak ama ben sadece gerçek üretici (tasarlayıp kendi üreten) firmaların ürünleri ile ilgilendim.
    Tavsiye etmem. Çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 18 Şubat 2020; 1:17:43 >
  • Hepsiburada dan Miele Blizzard CX1 Cat&Dog model süpürgeyi 2730tl ye aldım. Bir süpürgeye bu kadar para vererek iyimi yaptık bilmiyorum artık. Umarım memnun kalırız da verdiğimiz paraya değdi deriz.
  • cell@t C kullanıcısına yanıt
    Geldiğinde halıyı turbo başlığı takılıyken süpürün
    ve ardından görüşlerinizi burada paylaşın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CTP2PQG/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_vVSsEb61NRX9T

Ve

Electrolux espc74swt veya espc7grt arasında kaldım yardımcı olur musunuz
    Ben Electrolux espc74swt modelini geçen sene tavsiye etmeden önce teknosaya gidip kutusunu açtırıp bakmıştım.
    İçinden turbo başlık da çıkıyordu. O zaman fiyatı da çok uygundu.
    Çok tavsiye ettik; çok sattı sanırım. Alan arkadaşlar benim bildiğim turbo başlık ile almış oldular ürünlerini.

Sonra işler değişmiş;
    önce fahiş bir zam yedi.
    Demin baktım; elektrolux kutu içeriğinde turbo başlık yok diyor. sizin sorduğunuz espc7grt modelinde de turbo başlık yok görünüyor.

Eğer turbo başlık yoksa o modellerin hiç birine 400-500 TL den fazla değer biçmem.
    Aslında o paraya da almam. Turbo başlıksız süpürge halıda çok da bir işe yaramaz.
    Resmen Türk tüketicisini kazıklamaya başlamışlar.

Electrolux de güvenilirliği ile bilinirken
    Türkiye'de herkes philipse benzemeye başlıyor nedense.
    Tek dertleri fahiş karla dandik/eksik mal satmaya evriliyor.
    Yazık, çok yazık...

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.