Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihatxy1

arkadaşlar artan fiyat sıralamasına uygun süpürge tavsiye listesi vardı bazı sayfalarda .en son ve güncel olan hangi sayfada acaba bilgi verebilecek olan var mı
    en son 29 kasım 2019 (s. 281) ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. siz tost makinesi konusundaki arkadaşsınız. Oradada yardımcı olmuştunuz çok sağolun.
  • Aşağıdaki süpürge 21_22 mart da mediamark da o fiyattan satılıyor fiyatına göre uygunmudur acaba yoksa o fiyatlarda başka süpürge önerirmisiniz

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar uzun zamandır süpürge almak istiyoruz. İki model arasında kaldım, seçim yapmamda yardımcı olabilecek olan varsa yardımlarını bekliyorum

Electrolux PureD9 PD91-ANIMT
    Miele C3 Cat&Dog PowerLine

Özellikleri birbirine çok yakın iki süpürge. Ancak fiyat olarak arada 700-800 lira gibi fark var. Electrolux daha ucuz. Evde 20 yıldır fakir torbalı süpürge kullanılıyor ve ömrünü doldurdu artık. Annem için alacağım. Fiyatlar yüksek ama yapacak bir şey yok. Bu iki süpürge için yorumlarınızı bekliyorum.
  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    Miele cat and dog kullanıcısıyım
    Tabsiye ederim kesinlikle,içinden turbo başlıkda çıkacağı için ekstra olarak çok daha kaliteli halı süpürme işlemi yapılacaktır.

Electrolux 550 Watt
    Miele Cat&Dog 890 watt

Mielenin motorunun elektriksel gücü % 62 daha fazla.
    Hiç yakın değiller.

Malzeme kalitesi ve dayanıklılık seviyesi de aynı değil.

Düşünürseniz webdensiparis.com harici diğer online satıcılardan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 1 Nisan 2020; 19:39:30 >
  • Yorumları okudum biraz araştırdım cx1 cat&dog sipariş ettim inşallah memnun kalırız. Dyson animal pro2 ile arasında 1000 tl gibi fark vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Miele cat and dog kullanıcısıyım
    Tabsiye ederim kesinlikle,içinden turbo başlıkda çıkacağı için ekstra olarak çok daha kaliteli halı süpürme işlemi yapılacaktır.
    Electrolux'te de var turbo başlık. diğer özellikleri de baya yakın. Evet watt olarak bir fark var ama bu süpürge için ne kadar önemli. Altta özellikleri karşılaştırması var. başlıkta 1200w modeli var miele'in ama özellikler 890 ile aynı. Arada öyle ahım şahım fark var mı sizce. ya da aradaki fark 800 lira eder mi?

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)

Ahım şahım fark var evet. Hem de hemen her konuda.
    Süpürge konu başlıklı yazıları geriye doğru okursanız detaylar defaatle yazıldı.
  • Arkadaşlar miele c3 cat dog süpürge kullanıyoruz 2 ay olacak , toz torbası sipariş vermek istiyorum hangi modeli sipariş vermeliyim en kaliteli ve uygun olan GN kodlu olan mavi torbamı ?
  • Arkadaşlar Merhabalar
    Daha yeni kullanmaya başlayan arkadaşlar değil de, daha önceden kullanmış ve kullanmaya devam eden arkadaşlara sorum olacaktı.
    Miele toz torbalı modellerinde eğer günlük kullanırsak toz torbası kaç ay gider.
    Ayrıca günlük kulllanımda ağırlığı itibariyle kullanıma uygun mu?
    Cevaplarsanız sevinirim.
  • Stroma kullanıcısına yanıt
    en kaliteli ve en uygun değil
    tek uygun torba var:

"Miele HyClean 3D GN"

Tek kutu (4 torba + 1 er filtre)
    ve
    XXL Set ( 16 torba + 4 er filtre : 4 kutu gibi düşünün)

şeklinde satılıyor genelde. ( 2 tane tek kutu şeklinde satan da var. Ama aslında 2 kutuyu aynı anda satmaktan ibaret)

akakce.com
    Miele GN HyClean > Miele Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/arama/?q=Miele+GN+HyClean&f=138085&s=2

An itibarı ile tekli kutu en hesaplı olanı.

Not: toz torbalarından çıkan motor giriş filtresi tüm modeller için standarttır.

Ama günlük kullanımda süpürge filtresi diye daha çok kullandığımız şey; Motor Hava Çıkış Filtresi'dir.
    Toz torba kutusundan çıkan Motor Hava Çıkış Filtresi, B sınıfı eski bir filtre bezidir. Yeni C3 lere ancak filtre tutucu kabı ile yerleştirilebilir. Bunu da ancak bir kereye mahsus Miele Türkiyeden sipariş verip satın almanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 2 Nisan 2020; 10:44:36 >

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Torbalı miele nin torba kullanım süresi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

en kaliteli ve en uygun değil
    tek uygun torba var:

"Miele HyClean 3D GN"

Tek kutu (4 torba + 1 er filtre)
    ve
    XXL Set ( 16 torba + 4 er filtre : 4 kutu gibi düşünün)

şeklinde satılıyor genelde. ( 2 tane tek kutu şeklinde satan da var. Ama aslında 2 kutuyu aynı anda satmaktan ibaret)

https://www.akakce.com/arama/?q=Miele+GN+HyClean&f=138085&s=2

An itibarı ile tekli kutu en hesaplı olanı.

Not: toz torbalarından çıkan motor giriş filtresi tüm modeller için standarttır.

Ama günlük kullanımda süpürge filtresi diye daha çok kullandığımız şey; Motor Hava Çıkış Filtresi'dir.
    Toz torba kutusundan çıkan Motor Hava Çıkış Filtresi, B sınıfı eski bir filtre bezidir. Yeni C3 lere ancak filtre tutucu kabı ile yerleştirilebilir. Bunu da ancak bir kereye mahsus Miele Türkiyeden sipariş verip satın almanız gerekir.
    hocam teşekkür ederim linkteki ürünü aldım.
    https://shop.miele.com.tr/
    Miele HyClean 3D GN Elektrik Süpürgesi Sekizli Toz Torbası
    https://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-3d-toz-torbasi-gn-sekizli-paket

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142676061
    merhaba teşekkür ederim 2-4 ay da değişim oldğu yazıyor peki boşaltıp takılıyor mu aynı torba yoksa çöp mü

sormak istediğim o aslında
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Torbalıların
    torbalarının hepsi dolunca çöpe atılır
    temizlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 3 Nisan 2020; 7:44:35 >
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, miele 2000₺ sınırını aştığından bütçem için biraz fala duruyor, bu sebep kalitesi ve kullanım ömrünün iyi olduğunu düşündüğüm Electrolux markasına yöneldim.(Toz torbalı bakıyorum)

Tavsiye listenizden yola çıkarak baktığımda iki model öne çıkmakta :

ilki, en son güncellenen listedeki 6 numarafa olan 550w lık model diğeri: daha önceki listelerinizdeki 7 numarada 650w lık olan model

ilkinin en uygun fiyatı 1500 ₺ gibi duruyor, sanırım daha yeni güncel bir model torba hacmi daha büyük, bunun yanında daha ağır, desibeli daha yüksek ve gücü biraz daha düşük... artı okarak turbo başlık mevcut.

ikinci model ise: en uygun 1100 ₺ gibi durmakta, daha hafif, desibel çok çok düşük, gücü biraz daha fazla, torba hacmi daha düşük ve turbo başlık yok sanırım başlık exra olaral 250₺ civarı haricen alınıyor. bu başlığını alırsak zaten ilk modelin fiyatına yaklaşmış oluyoruz.

ikinci modelin fiyat uygunlığu, hafifliği ve sessizliği cezbedici, fakat ilk modelde daha güncel ve hacim olarak daha kapasiteli ve ilaveten turbo başlıklı...

hafiflik, pratik olması ve sessizlik önemli.. fikrinizi almak isterim, siz ne önerirsiniz...?

• quote:

Orijinalden alıntı: first_officer

Merhaba, miele 2000₺ sınırını aştığından bütçem için biraz fala duruyor, bu sebep kalitesi ve kullanım ömrünün iyi olduğunu düşündüğüm Electrolux markasına yöneldim.(Toz torbalı bakıyorum)

Tavsiye listenizden yola çıkarak baktığımda iki model öne çıkmakta :

ilki, en son güncellenen listedeki 6 numarafa olan 550w lık model diğeri: daha önceki listelerinizdeki 7 numarada 650w lık olan model

ilkinin en uygun fiyatı 1500 ₺ gibi duruyor, sanırım daha yeni güncel bir model torba hacmi daha büyük, bunun yanında daha ağır, desibeli daha yüksek ve gücü biraz daha düşük... artı okarak turbo başlık mevcut.

ikinci model ise: en uygun 1100 ₺ gibi durmakta, daha hafif, desibel çok çok düşük, gücü biraz daha fazla, torba hacmi daha düşük ve turbo başlık yok sanırım başlık exra olaral 250₺ civarı haricen alınıyor. bu başlığını alırsak zaten ilk modelin fiyatına yaklaşmış oluyoruz.

ikinci modelin fiyat uygunlığu, hafifliği ve sessizliği cezbedici, fakat ilk modelde daha güncel ve hacim olarak daha kapasiteli ve ilaveten turbo başlıklı...

hafiflik, pratik olması ve sessizlik önemli.. fikrinizi almak isterim, siz ne önerirsiniz...?
    Nilfiks markasınıda değerlndirin

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Nilfiks markasınıda değerlndirin

Alıntıları Göster
    Tşkr.
    Model öneriniz...?

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.