Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.034.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar süpürge alma arefesindeyim dyson absolut 2 ile animal pro 2 arasında kaldım birde animal pro2 ile big ball animal pro 2 ikisinde aynı ürün mü
    yada 4 bin civarı bütçe için ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dokunmatik tuş hassasiyeti olarak pek bir sorun yaşamadım ara sıra 1 defa temasta algılamayıp 2. Defa dokunmak gerekebiliyor ama genel olarak memnunum ciddi bir sorun yaşamadım.

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Yine sallamışsın
    " İsveç menşeili S-Filter firmasının üretimidir "

demiş.

Firma İsveç firması ama üretimi İsveç değil.

O firmanın üretimi sadece Letonya'daki ve Çin'deki fabrikalarda var.

O yüzden "İsveç üretimi" diyemiyor.

İsveçte süpürgeler için hepa filtre üreten bir tane tesis kalmadı.

Avrupadaki gelişmiş ülkelerdeki hepa üretmenin maliyetini anlamak için
    Miele ve Nilfisk -ama orijinali!!-'e bakmak yeterli.

Electrolux, Philips, AEG müşterileri o fiyatları ödemek istemez.

• Mehmet3435 M kullanıcısına yanıt
    Mehmet çok kırmışım seni anladık özür dilerim kırdığım için

• Selamün aleyküm dostlar.
    Miele Classic C1 PowerLine için yedek torba ne tavsiye edersiniz? Orijinali çok pahalı. O fiyatlara çıkmak istemiyorum.
    Piyasada çok ucuzlar da var. Onları da istemiyorum. Orta halli bir şey yeterli. Tecrübe ettiğiniz torbalar var mı? Şunlar nasıl sizce?

urun.n11.com
    Miele FJM Süpürge Toz Torbası ve Motor Koruma Filtresi Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/toz-torbasi/miele-fjm-supurge-toz-torbasi-ve-motor-koruma-filtresi-P202213786

urun.n11.com
    MIELE Classic C1 PowerLine GN Toz Torbası (10 Adet) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/toz-torbasi/miele-classic-c1-powerline-gn-toz-torbasi-10-adet-P347233951

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Günaydın

Bugün Endüstri Radyo'da ülkemizde ev ve servis robotlarının tarihçesi, gelişimi ve geleceği hakkında bir söyleşim olacak.

Saat 14:05'te başlayacağız, beklerim.

Online dinlemek isteyenler için canlı yayın linki:
    st endüstri radyo - üreten türkiye'nin radyosu
    ST Endüstri Radyo - Üreten Türkiye'nin Radyosu
    https://radyo.stendustri.com.tr

ENDUSTRI RADYO

Radyodan dinlemek isteyenler için frekanslar:
    İstanbul, Kocaeli, Yalova: 105.8
    İzmir, Manisa: 102.8
    Bursa: 106.7
    Balıkesir: 106.6
    Sakarya: 102.0
    Konya: 95.4

Dijital platformlar:
    Spotify, iTunes, Soundcloud

• Merhaba arkadaşlar. Bu süpürge işlerinden inanın hiç anlamıyorum. Günlerdir araştırıyorum fakat anlamadığım bir konu olduğu için işler hepten karıştı, neye dikkat edeceğime şaşırdım

Maksimum 1200-1300tl olacak şekilde (daha ucuz olması tercihimdir) ama uzun yıllar kullanabileceğim bir süpürge arıyorum. Toz torbalı veya torbasız olması farketmiyor ama çekim gücünün düşmemesini istiyorum. En fazla 1 sene içerisinde evleneceğim, en azından sonrasında da kullanabileceğim bir şey olsun.

• Acil toz torbasız süpürge tavsiyesine ihtiyacım var.Bu 2 model arasında kaldım ne önerirsiniz.Son 6 ay ki yazıları okudum. Philips'de,(Media markt) üretim bilgisi Türkiye gözüküyor.Diğer düşündüğüm ürün de Bosch Alman üretimi motor 10 yıl garantili ve motor hariç üretim yeri Polonya.

1)BOSCH BGS41PET1 750W Toz Torbasız Süpürge Metalik Kırmızı (1900 civarı)

2)Philips XB9155/07 TriActive Ultra Başlık Ve PowerCyclone 10 Teknolojisi ile Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, Koyu Leylak (2300 civarı)
  • merhaba arkadaşlar. arnica et14232 terra premium almayı düşünüyorum. 900 lira fiyatı var. sizce uzun süre götürür mü performansı nasıldır. forumda çok baktım ama eski yorumları var 1600w versiyonunun güçlü olduğunu söylüyolar ama bu 750w versiyonu. fark var mı bilmiyorum bilgi lazım
  • Herkese merhaba, tamamen güneş enerjisiyle elektriğini sağlayan bir çiftlik evimiz var. Daha doğrusu kulübe gibi 5 metrekare alana sahip. En az enerji harcayacak çok da dandik olmayan uygun fiyatlı, torbalı torbasız farketmez. Kablolu kablosuz farketmez max 500 TL bütçe ile alabileceğimiz en iyi süpürge hangisi olur sizce? En önemli faktör en az elektrik tüketimi olması ve çok kötü bakımının olmaması. Şimdiden katkılarınız İçin teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

eşim ve ben yüksek seviyede alerjik bireyleriz. toza kire pek dayanamıyoruz.

lütfen fikir verir misiniz?

https://www.miele.com.tr/domestic/elektrikli-suepuerge-1784.htm?mat=10699840&name=Complete_C3_Allergy_PowerLine_-_SGFF3

bu ürünü almayı düşünüyoruz,fakat piyasada 1200w olanı da var bazı yerlerde ama sitesinde yok.sahte ürün mü?

nilfisk de düşündük ama sanki parçasını bulmak çok zor gibi düşündük?

• Merhabalar, c3 cat dog süpürgede eklediğim filtre hepa filtre sanırım. Bunların değişim aralığı nedir. Soldaki yeşil oka bastığımda kırmızı çizgi başlarda görülüyor ama kullanmaya başlayalı 1 seneden fazla oldu.

• Grundig VCC 7870 süpürge aldım internetten filtre nereden bulabilirim.

• alperen_69 kullanıcısına yanıt

ne kadar vıcık vıcık bi karakter çıktın sen ?

• Mehmet3435 M kullanıcısına yanıt

İşine bak kardeş özürü bile tersinden anlıyorsun maksadın nedir anlamadım

• Merhaba arkadaşlar; ben de evdeki süpürge eskiyince bir arayışa girdim ve bilindik marka diye Bosch alayım dedim ve internet sitesinden sipariş verdim. Ürün sitede hazırlanıyor yazmasına rağmen iki günde geldi ama kutuyu açtığımda ürünün aparatlarının naylonunda bile olmadığını gördüm. Zaten ürünü de bana yakın bir bayi yollamış ve muhtemelen de teşhir ürünü gibi. Müşteri hizmetlerinden iade kaydı açtım, geri vereceğim. 2000-2500 Tl bandında önerebileceğiniz turbo başlıklı başka bir ürün var mı?

• Arkadaşlar mutfak için dikey süpürge almak istiyoruz fakir darky vardı kardeşime verdik. Memnunduk süpürgeden ama yeni serilerde watt olarak değişmiş aynı durumdamıdır bilemediğimden sormak istedim. Basit ,çok pahalı olmayan 200-300 tl aralığında ne tavsiye edersiniz?

• Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 yıl önce yine bu konudan bir arkadaşımızın tavsiyesi ile aldığımız Siemens süpürgenin motoru bozulduğu için yeni bir süpürge almaya karar verdik. Aslında makinenin emiş gücü genel kullanımı vs. çok memnunduk ilk günkü gibi olmasa da hala çok güçlüydü ancak yetkili servis motor değişimi için 490 TL isteyince yeni almak daha mantıklı geldi. Bahsettiğim makine https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/supportdetail/product/VSZ6XTRM/01

Malum her şey gibi süpürge fiyatları da tavan yaptığı için yine yardımlarınız ile uzun süre götürecek bir süpürge için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Performans ve hijyen açısından en iyilerin hala toz torbalı süpürgeler olduğunu sanıyorum o nedenle mümkünse toz torbalı önerileriniz olursa sevinirim. Bütçeyi de 1500 TL olarak düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Nilfisk Select Comfort Allergy 750 Watt üç yıldır kullanıyoruz ve şu ana kadar bir şikayetimiz olmadı. Torba olarak da hem orjinal hem de muadil piyasa torbalardan kullanıyoruz. Almak isteyenlere bütçenize göre nilfisk ürünlerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tablavi -- 2 Mart 2021; 13:42:13 >
  • Selamlar, anneler günü yaklaştığı için anneme süpürge almak istiyorum ama piyasa çok geniş kaç gündür bakıyorum kararsız kaldım. 1.500 - 2.000 TL arası kullanırken yormayan, sesi düşük seviyede, çekim gücü yüksek, toz torbasız bir süpürge önerebilir misiniz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PickPower -- 3 Mayıs 2021; 16:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.